Рутрекер? Для очистки совісті оплатити можна в іншому місці.Чи є такий сервіс, який за адекватні гроші дозволить копіювати музику офлайн-файлами, що сприймаються більшістю плеєрів? MP3, FLAC, WMA...
Рутрекер? Для очистки совісті оплатити можна в іншому місці.Чи є такий сервіс, який за адекватні гроші дозволить копіювати музику офлайн-файлами, що сприймаються більшістю плеєрів? MP3, FLAC, WMA...
Не все там є. Смаки специфічні. Хоч самому робити грабер улюблених радіостанцій.Рутрекер?
Тривалість відео 8 годин:У ньому взяли участь: Пол Маккартні, Стіві Вандер, Леді Гага, Елтон Джон, Дженніфер Лопес, Біллі Айліш, Тейлор Свіфт, The Killers, Hozier та безліч інших.
Учасники концерту збирали пожертви до фонду солідарності (Solidarity Response Fund), який був створений у березні за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я для фінансування боротьби з коронавірусом. Вдалося зібрати майже 128 млн доларів.
ПЧ.Петро Чорномор сказав(ла):На концерте весьма и весьма зажигательной Восточной музыки:
Классика жанра: евреи поют на чистом арабском языке!)))))
vk.com - "заблоковано за наказом президента України ...." Га? Нахіба постити такі лінки?
21 лютого о 22:05 на суспільному телеканалі «UA: Культура» відбудеться прем’єра концерту «Нова сцена. Молоді виконавці».
Про це повідомила пресслужба Суспільного на корпоративному сайті.
Глядачі побачать музичні проєкти різних жанрів нового покоління української музики: від інді-попу і R'n'B до бритпопу й суміші інструментальної електронної музики.
У концерті взяли участь такі виконавці: Kulshenka, Moonzoo, Our Atlantic, Karoon, «Тонка», «Схожа», «Krapka;Kома», Love'n'Joy, Lucas Bird, Zbaraski, Blooms Corda, Banned Society, «Джозерс» і «Дао Парк».
Нагадаємо, у 2020 році команда «UA: Культура» відзняла та показала 25 годин концертів власного виробництва: сучасної української, народної та джазової музики.
Есть нюансы как качать (можно бесплатно) и раздавать, регистрация по приглашению, если интересно могу создать приглашение...Чи є такий сервіс, який за адекватні гроші дозволить копіювати музику офлайн-файлами, що сприймаються більшістю плеєрів? MP3, FLAC, WMA...
У межах фестивалю «Французька весна» Суспільний мовник покаже вуличну виставу «Я — мрія...». Глядачі зможуть насолодитися заходом наживо на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Суспільне Культура. Монументальна світлова проєкція з використанням 3D-технологій розкриє перед глядачами тему свободи як загальнолюдської цінності на прикладі України. Музичний супровід до вистави створив гурт «ДахаБраха». «Я — мрія...» була створена компанією «Spectaculaires, Les Allumeurs d’images». У 2015 році цю виставу уже показували в Києві з великим успіхом завдяки її гуманістичному змісту. Цього року глядачі побачать її в оновленому вигляді з музичним супроводом. Дивіться наживо вуличну виставу «Я — мрія...» 11 червня о 22:05 на Суспільному.
Лучше уж, на французском/испанском/японском/немецком....Новый рэп о важных вещах в жизни... Здесь обо всём. У каждого может быть личное восприятие и оценка. О грустных вещах. Автор дейстительно болен и болезнь пока побеждает. Не коронавирус И НЕ ВИРУС но другое. Был бы благодарен если б не удаляли. Лучше вести здоровый образ жизни.