дивився тільки на СТБ вдень передачі BizTV з музичного
О так, BIZ-TV рулить)) Я теж ще в 2000-му році знайшов на нашому старому ч/б телевізорі Фотон-234 (от звідки в мене зараз любов до раритетної техніки, з дитинства все пішло!) знайшов СТБ (це була шоста програма після УТ-1, УТ-2, Інтера, ТЕТа і ІСTV), і був дуже радий мати змогу бачити (хоча зважаючи на "сніжний" сигнал, скоріше слухати) якісну музику, якої на інших каналах не було. Особливо чекав нові кліпи гурту ВІА ГРА, дуже сподобались мені дівчата з великими... очима
Потім в 2002-му BIZ-TV переїхав на ТЕТ, а на СТБ з'явилися власні музичні програми в рамках "Музичного департаменту" - ДеньОК, РанОК. Ну то вже було не те. А згодом, після зміни ТЕТ'ом концепції в квітні 2004 року, BIZ-TV припинив свої звичні передачі, та почав виготовляти для канала нічну програму, яку я не дивився, бо вже спав.
uk.wikipedia.org
Також в лютому 2003 року я знайшов тiльки-но з'явившийся в Києві
телеканал НБМ, на якому теж було багато музики. Що цікаво, музичний плейлист в денному ефірі формували глядачі - вони через смс могли замовити улюблений кліп, та просто передати повідомлення, яке виводилось внизу екрана в біжучій стрічці. Через півроку стався ребрендинг у 5 канал, але музика ще близько року домінувала в ефірі. А потім почалась Помаранчева революція, і вже каналу не до музики було... Шкода.
Також дуже радісною подією була ретрансляція
Гравісом музичного канала О-TV (передачі виходили на 35 каналі під двума логотипами і в титрах вказувались обидві телекомпанії), це був якісно новий рівень музики. Нажаль, ретрансляція була лише трохи більше року з березня 2004 по серпень 2005.
Наостанок не можу не згадати музику великого та жахливого Діджея Алігатора (DJ Aligator) в двух випусках програми спортивної гімнастики "Грації від Гравісу" на 7 каналі у 2003-2004 роках, які знімались на подвір'ї та в коридорах КПІ (там була розташована студія Гравіса)