А удаленные аккаунты в вайбере удаляются с серверов, т.е. перестают быть видимыми в списке номеров ?97% проникнення в Україні.
я ж про працездатне населення, а не пенсів чи дітей, які далекі від всього цього (часто я їм заздрю).А удаленные аккаунты в вайбере удаляются с серверов, т.е. перестают быть видимыми в списке номеров ?97% проникнення в Україні.
А "кнопочники", опять они....
То не для мене точно. Я веду до того, що кількість факторів може бути величезною, як й джерел даних, ті же банкомати, сімки, месенджери, супермаркети, реєстри різних державних та муніципальних органів влади, фіксування перетину кордону, облікові записи пошти. Через них можна взяти різного роду інформацію: мовні уподобання, вік, стать, соціяльна група, доходи тощо. Сучасні технології ШІ дозволять їх опрацювати.Вам с таким уровнем рац. предложений надо сразу в Офис Президента идти работать.
97% проникновения - совершенно не корректный параметр, в данном случае, вычислить из него хоть что-либо с приемлемой точностью - невозможно. Точно сильно хуже, чем статистика мобильных операторов, которыую тоже, конечно, надо очень грамотно покрутить, чтобы добыть правильные данные
Звiдки такi данi? Знаю багато людей, хто не користується вайбером. За себе теж скажу, не користуюсь, ставлю тільки коли дуже треба, добре що таке буває приблизно раз в пів року. Вайбер не зручний, рекламно-нав'язливий, та дуже потребує системних ресурсів.97% проникнення в Україні
Звiдки такi данi? Знаю багато людей, хто не користується вайбером. За себе теж скажу, не користуюсь, ставлю тільки коли дуже треба, добре що таке буває приблизно раз в пів року. Вайбер не зручний, рекламно-нав'язливий, та дуже потребує системних ресурсів.97% проникнення в Україні
В Украине начался второй этап пробной переписи населенияПровести перепись населения
На 1.12.2019 наявне населення України - 37.29 млн людей.
Розподіл за статтю: 20.01 млн жінок, 17.28 млн чоловіків.
У Києві знаходиться 3.7 млн людей.
З більш детальними результатами ви можете ознайомитися в презентації, що додається.
Я дуже дякую за участь у проєкті Київстар (Олександр Комаров), Vodafone (Ольга Устінова) та Lifecell (TC Ismet Yazici). Проєкт робила команда: Володимир Саріогло, Ігор Вернер, Костянтин Пацера, Марія Данюк, Олег Чертов, Павло Полікарчук та працівники компаній й державних установ, які допомагали збирати, обробляти й аналізувати дані.
Якщо подивитися на отриману статистику, то що з нею можна зробити? І чи будуть з нею взагалі щось робити. Не впевнений.І навіть якщо так, то чи доцільно такі гроші на це витрачати?