В нього реально перейти якщо в Київській області?"Інтернет без меж" від ЛС
Це мається на увазі що саме? Оператор і тариф який?стару сімкарту з Unlim тарифом
Можно... через чат с оператором или звонком к оператору 5433В нього реально перейти якщо в Київській області?
VF "SuperNet Unlim"Оператор і тариф?
Звертався до підтримки, сказали що можна за допомогою оператора підключити.В нього реально перейти якщо в Київській області
Звертався до підтримки, сказали що можна за допомогою оператора підключити.В нього реально перейти якщо в Київській області
Додаю знімок переписки.
А что не сайте если войти в личный кабинет нет? Там же и переход.Звертався до підтримки, сказали що можна за допомогою оператора підключити.В нього реально перейти якщо в Київській області
Додаю знімок переписки.
"Там в умовах" всё разжёвано:"Економні дзвінки S/M/L" дають дзвонити на стаціонарні? Там в умовах якось " на номери інших операторів України".
Ранее 068 это был Wellcom (Beeline или более старый бренд типа Mobi, privat mobile). И там код сети был другой (у КС это 255-03, а у билайновцев был 255-02). Может проблема в этом?Треба ще брати до уваги послуги роумінгу. Тут також не все у всіх однаково. Наприклад в мене роумінг від київстар на номері 068 так і не запрацював, лайф не в усіх країнах працював стабільно, а водафон без зауважень працював всюди.
Simka нового образца, поддержка кс не смогла ничем помочь, в общем решил не рвать сердце и пользоваться в роуминге тем, что работает без шаманства)Ранее 068 это был Wellcom (Beeline или более старый бренд типа Mobi, privat mobile). И там код сети был другой (у КС это 255-03, а у билайновцев был 255-02). Может проблема в этом?Треба ще брати до уваги послуги роумінгу. Тут також не все у всіх однаково. Наприклад в мене роумінг від київстар на номері 068 так і не запрацював, лайф не в усіх країнах працював стабільно, а водафон без зауважень працював всюди.
Хотя если SIM-карта уже нового образца, то по идее всё должно работать.
Контракт водафона на тарифах від 350 грн дає безліміт.Є USB можем Huawei E3531. Хочу його підчепити до мікротіка і організувати на ньому резервний інтернет канал в організації. На які тарифи варто подивитися для вибору сімки. Є взагалі якісь безліміти чи псевдо-безліміти?
Лайф за 120 грн - 50 ГБЄ USB можем Huawei E3531. Хочу його підчепити до мікротіка і організувати на ньому резервний інтернет канал в організації. На які тарифи варто подивитися для вибору сімки. Є взагалі якісь безліміти чи псевдо-безліміти?
120/100/70 грнЛайф за 120 грн - 50 ГБЄ USB можем Huawei E3531. Хочу його підчепити до мікротіка і організувати на ньому резервний інтернет канал в організації. На які тарифи варто подивитися для вибору сімки. Є взагалі якісь безліміти чи псевдо-безліміти?
Якщо плануєте використовувати в Тернополі, то порекомендую Лайфсел, регіональний ТП Інтернет Безмеж. Безліміт, 50 Гб на пакет (4 тижні) – без обмеження швидкості.Є USB можем Huawei E3531. Хочу його підчепити до мікротіка і організувати на ньому резервний інтернет канал в організації. На які тарифи варто подивитися для вибору сімки. Є взагалі якісь безліміти чи псевдо-безліміти?
Обидва попередніх повідомлення перед Вашим про те ж саме.Якщо плануєте використовувати в Тернополі, то порекомендую Лайфсел, регіональний ТП Інтернет Безмеж. Безліміт, 50 Гб на пакет (4 тижні) – без обмеження швидкості.Є USB можем Huawei E3531. Хочу його підчепити до мікротіка і організувати на ньому резервний інтернет канал в організації. На які тарифи варто подивитися для вибору сімки. Є взагалі якісь безліміти чи псевдо-безліміти?