Я просто не зовсім розумію куди КС дорожчати, якщо в сегменті до 100 грн їх актуальні тарифи для переходу програють Водафону. Тарифи з позначкою 2018/2019 в основному від 75 грн, то що, переводити всіх на 125 в разі закриття ?Краще перестрахуйтесь, кс підозріло затих з подорожчанням.
Найдешевший тариф Київстару - Твій Старт за 135 грн/4 тиж;Я просто не зовсім розумію куди КС дорожчати, якщо в сегменті до 100 грн їх актуальні тарифи для переходу програють Водафону.
Є тарифи Твій для спецпропозиції, наприклад Твій Улюблений за 95 грн, куди теоретично можуть перевести з тарифів 2018/2019.Тарифи з позначкою 2018/2019 в основному від 75 грн, то що, переводити всіх на 125 в разі закриття ?
Звісно не пропонує, бо вони архівні, але пропонує тарифи спецпропозиції Твій: Твій Новий (55 грн), Твій Улюблений (95 грн), Твій Проривний (135 грн). Не бачу значних переваг Vodafone у тарифах, окрім місяця замість 4 тижнів.Саме головне, що Водафон і досі часто пропонує свої Smart xs/s/s+ і тп, а КС свої Без меж і Дзвінки вже не пропонує, тому вони не актуальні.
Ймовірно, так.vlady, суть в чому, що скоріш за все тарифи з позначкою 2018/2019 будуть закриті. І що нас всіх переведуть в Твій Улюблений 103 грн з їх інетом по 1мб ?? Мій голодний (колись основний номер кс) Комфорт 2018 також переведуть на 103 грн ?
Звісно не пропонує, бо вони архівні, але пропонує тарифи спецпропозиції Твій: Твій Новий (55 грн), Твій Улюблений (95 грн), Твій Проривний (135 грн). Не бачу значних переваг Vodafone у тарифах, окрім місяця замість 4 тижнів.Саме головне, що Водафон і досі часто пропонує свої Smart xs/s/s+ і тп, а КС свої Без меж і Дзвінки вже не пропонує, тому вони не актуальні.
А місяць якраз є отою перевагою як на мене.Звісно не пропонує, бо вони архівні, але пропонує тарифи спецпропозиції Твій: Твій Новий (55 грн), Твій Улюблений (95 грн), Твій Проривний (135 грн). Не бачу значних переваг Vodafone у тарифах, окрім місяця замість 4 тижнів.Саме головне, що Водафон і досі часто пропонує свої Smart xs/s/s+ і тп, а КС свої Без меж і Дзвінки вже не пропонує, тому вони не актуальні.
Везде есть свои преимущества... у КС "свинокоин" кладет на лопатки месячные VodaFone )))А місяць якраз є отою перевагою
Наш лозунг - у всех месячные, а у нас ежедневные!Везде есть свои преимущества... у КС "свинокоин" кладет на лопатки месячные VodaFone )))А місяць якраз є отою перевагою
Бери і дрочи по тому глобалу, то не моє.Везде есть свои преимущества... у КС "свинокоин" кладет на лопатки месячные VodaFone )))А місяць якраз є отою перевагою
UPD: у всіх операторів на прп тарифах, крім КС, в якого це є на тарифі Love UA.Звісно не пропонує, бо вони архівні, але пропонує тарифи спецпропозиції Твій: Твій Новий (55 грн), Твій Улюблений (95 грн), Твій Проривний (135 грн). Не бачу значних переваг Vodafone у тарифах, окрім місяця замість 4 тижнів.Саме головне, що Водафон і досі часто пропонує свої Smart xs/s/s+ і тп, а КС свої Без меж і Дзвінки вже не пропонує, тому вони не актуальні.
Городские у ВФ входят в пакетные минуты
Впевнений? Лайф ТП Інтернет безмеж 250хв на моб.інш.операторів і міськи номери наче не входютьу всіх операторів, крім КСЗвісно не пропонує, бо вони архівні, але пропонує тарифи спецпропозиції Твій: Твій Новий (55 грн), Твій Улюблений (95 грн), Твій Проривний (135 грн). Не бачу значних переваг Vodafone у тарифах, окрім місяця замість 4 тижнів.Саме головне, що Водафон і досі часто пропонує свої Smart xs/s/s+ і тп, а КС свої Без меж і Дзвінки вже не пропонує, тому вони не актуальні.
Городские у ВФ входят в пакетные минуты
Не перевіряв, але хтось на форумі відписувався, що не входять міські в оті 250Себастьян Перейро, у лайфа ніби завжди міські номери були включені.
Ні, міські не входять. Ні в інтернет без меж, ні в дзвінкий без меж. Тільки на мобільні...Не перевіряв, але хтось на форумі відписувався, що не входять міські в оті 250Себастьян Перейро, у лайфа ніби завжди міські номери були включені.