Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    588
Місто
Хмельницький
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
тариф На Связи, предназначен для "УТОГ". (УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ")
Якщо в мене дядько інвалід по слуху і має доступ до пропозицій від УТОГ, то чи може він зараз піключити цей тариф (і бажано кілька номерів)? Чи цей тариф може підключити виключно ФОП? Якщо можна його підключити не ФОПу, то як саме це зробити й куди йому звертатись?
---
Також: хто знає, порадьте, будь ласка, які ще є вигідні пропозиції для інвалідів по слуху. Можна від різних операторів. Дякую.

Місто
Київ

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Що краще: київстар, водафон, лайфселл?
Кому як, як на мене то кращим по якості звязку є водафон ніж київстар, довелось порівняти з вимкненням світла і відповідно дозвоном до абонента.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
По моим впечатлениям от использования Vodafone/Kyivstar у последнего скорость интернета повыше.
Хотя тут в сравнении лидирует Vodafone

Вкладення

• Screenshot_20221031-171621_nPerf.jpg
    Screenshot_20221031-171621_nPerf.jpg
    85.6 КБ · Перегляди: 31
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Швидкість та й взагалі наявність інтернету зараз залежить не те що від регіону, а від прильотів , наявності світла і ще бозна чого. І робити висновки кожен може хіба індивідуально по місцях власного перебування. З моїх спостережень ВФ працює краще за ЛС в умовах відключення світла, хоча місцями і на ньому інет мертвий. КСа не маю. Але це ні разу не репрезентативно.

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Швидкість та й взагалі наявність інтернету зараз залежить не те що від регіону, а від прильотів , наявності світла і ще бозна чого. І робити висновки кожен може хіба індивідуально по місцях власного перебування. З моїх спостережень ВФ працює краще за ЛС в умовах відключення світла, хоча місцями і на ньому інет мертвий. КСа не маю. Але це ні разу не репрезентативно.
Там где я сейчас живу наоборот. Практически сразу после отключения света Водафон пропадает полностью, а Киевстар работает даже через пару часов. Вышку Лайфа здесь так и не поставили

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Там где я сейчас живу наоборот. Практически сразу после отключения света Водафон пропадает полностью, а Киевстар работает даже через пару часов. Вышку Лайфа здесь так и не поставили
У мене лайфа також нормального немає, а ось за останніми спостереженнями після вимкнення ЕЕ вишка київстар (знаходиться в селі) тухне через 30-60 хв, а водафон 4G звідкілясь задуває на 50% "потужності" :)

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Який зміст в тарифі "LOVE UA. Без меж" який хоч і з безлімітним інтернетом, але абсолютно у всьому програє "Ваш Оптимум"? Останній і дешевше, і місяць а не 28 та й інше в тому дусі. Тобто на якого дурня це розраховано? На сцикло, яке нізащо не перейде на контракт бо така релігія?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
До речі поки що немає жодного тарифу, в якому є поєднання "хвилини на всіх біля 1000...2000" (на кшталт Love UA) плюс безлімітний інтернет, і за розумною ціною.
І немає пропозицій різного безлімітного інтернету: наприклад 5-10 ГБ на повній швидкості а далі шейп 1 МБіт/с, але такий тариф щоб був дешевше ніж звичайний безліміт. Немає креативу в пропозиціях.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Немає креативу в пропозиціях.
Та про моєму креатив там що разу, то послуги які і так були в тарифах заберуть, віддадуть половину і назвуть це супер силою, то оновлять іт системи і зламають половину послуг, то ще щось вигадують, аби підвищення тарифів виглядало не так страшно на перший погляд. Думаю більшість була б рада якби залишили тарифи року так 2018-2019 без креативу

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Який зміст в тарифі "LOVE UA. Без меж" який хоч і з безлімітним інтернетом, але абсолютно у всьому програє "Ваш Оптимум"? Останній і дешевше, і місяць а не 28 та й інше в тому дусі. Тобто на якого дурня це розраховано? На сцикло, яке нізащо не перейде на контракт бо така релігія?
Смарт+ еще дешевле) А те у кого остались тарифы Дайте ще и Смачний Безлім, вообще платят по 100 гривен за такой же интернет) Нахіба им сейчас контракт)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Як я і казав, перший прибіг, чекаємо наступних)

UPD. Ото зачепив і допис видалив і дизлайк поставив :ROFLMAO:
1.png

Останнє редагування:
  • Haha
Реакції: rezz
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ок, скріни робити навчівся, а відповісти взмозі на питання, що на скріні?
Окей відповім - більшість українців закордоном зараз юзають українські номери у роумінгу, бо так дешевше.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
mentor молодець. Давай більше прикладів ситуацій з розряду один на тисячу) Вони дуже репрезентативні.
А якщо серйозно, то причин не юзати контракт я бачу небагато
1)Таргани в голові - 90% юзерів абонів пріпейду не користуються контрактом саме через них, а не через раціональні причини
2)Хлопи з десятком сімок яким плювати на номер, але щоб зекономити пару баксів на місяць вони стрибають між сімками де умови кращі. Ну хоча в умовах війни і економічної ситуації в країні можу їх зрозуміти. Але не в мирний час
3)Ото твій приклад люди що буваю в Україні час від часу.
Більше на думку нічого не спадає.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А я бачу це так, для чого мені підписуватись на контракт, якщо за, плюс-мінус, ті самі гроші я отримаю на припейді ті самі послуги?
Бо на контракті або ті самі послуги коштують дешевше, або за ті ж гроші обсяг послуг більший. Це простий раціоналізм.
Контракт відкрити - окей макси пів-години, і закрити теж макси пів-години, але у більшості нераціональний страх перед ним, ось і все.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Але так було не завжди. А людей переконати дуууже важко.
Я і не пробую когось переконати, я просто констатую факт, що небажання користуватись контрактом у більшості випадків нераціональне.

Зверху