... нi в "Смарт Лайф", нi в "Просто Лайф", нi в ...Ні в інтернет без меж, ні в дзвінкий без меж
... нi в "Смарт Лайф", нi в "Просто Лайф", нi в ...Ні в інтернет без меж, ні в дзвінкий без меж
На каком скрине?... и что именно "есть"?Але на скріні є
Якщо це про мій скрін з 10 хв на інші та міські, то це КС. Денна тарифікація.На каком скрине?... и что именно "есть"?Але на скріні є
На Связи 20
Якщо в мене дядько інвалід по слуху і має доступ до пропозицій від УТОГ, то чи може він зараз піключити цей тариф (і бажано кілька номерів)? Чи цей тариф може підключити виключно ФОП? Якщо можна його підключити не ФОПу, то як саме це зробити й куди йому звертатись?тариф На Связи, предназначен для "УТОГ". (УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ")
Водафонівці зрозуміли, що не уникнути роздачі халяви. Чому б не давати це кожного місяця в автоматичному режимі...Подаруйте 20 ГБ захисникам і захисницям України!
Як мед так ложкою, ложкоюВодафонівці зрозуміли, що не уникнути роздачі халяви. Чому б не давати це кожного місяця в автоматичному режимі...Подаруйте 20 ГБ захисникам і захисницям України!
Кому як, як на мене то кращим по якості звязку є водафон ніж київстар, довелось порівняти з вимкненням світла і відповідно дозвоном до абонента.Що краще: київстар, водафон, лайфселл?
Там где я сейчас живу наоборот. Практически сразу после отключения света Водафон пропадает полностью, а Киевстар работает даже через пару часов. Вышку Лайфа здесь так и не поставилиШвидкість та й взагалі наявність інтернету зараз залежить не те що від регіону, а від прильотів , наявності світла і ще бозна чого. І робити висновки кожен може хіба індивідуально по місцях власного перебування. З моїх спостережень ВФ працює краще за ЛС в умовах відключення світла, хоча місцями і на ньому інет мертвий. КСа не маю. Але це ні разу не репрезентативно.
У мене лайфа також нормального немає, а ось за останніми спостереженнями після вимкнення ЕЕ вишка київстар (знаходиться в селі) тухне через 30-60 хв, а водафон 4G звідкілясь задуває на 50% "потужності"Там где я сейчас живу наоборот. Практически сразу после отключения света Водафон пропадает полностью, а Киевстар работает даже через пару часов. Вышку Лайфа здесь так и не поставили
Та про моєму креатив там що разу, то послуги які і так були в тарифах заберуть, віддадуть половину і назвуть це супер силою, то оновлять іт системи і зламають половину послуг, то ще щось вигадують, аби підвищення тарифів виглядало не так страшно на перший погляд. Думаю більшість була б рада якби залишили тарифи року так 2018-2019 без креативуНемає креативу в пропозиціях.
Смарт+ еще дешевле) А те у кого остались тарифы Дайте ще и Смачний Безлім, вообще платят по 100 гривен за такой же интернет) Нахіба им сейчас контракт)Який зміст в тарифі "LOVE UA. Без меж" який хоч і з безлімітним інтернетом, але абсолютно у всьому програє "Ваш Оптимум"? Останній і дешевше, і місяць а не 28 та й інше в тому дусі. Тобто на якого дурня це розраховано? На сцикло, яке нізащо не перейде на контракт бо така релігія?
Окей відповім - більшість українців закордоном зараз юзають українські номери у роумінгу, бо так дешевше.Ок, скріни робити навчівся, а відповісти взмозі на питання, що на скріні?
Бо на контракті або ті самі послуги коштують дешевше, або за ті ж гроші обсяг послуг більший. Це простий раціоналізм.А я бачу це так, для чого мені підписуватись на контракт, якщо за, плюс-мінус, ті самі гроші я отримаю на припейді ті самі послуги?
Я і не пробую когось переконати, я просто констатую факт, що небажання користуватись контрактом у більшості випадків нераціональне.Але так було не завжди. А людей переконати дуууже важко.