Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    573
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Пенсіонерам можуть допомогти діти, внуки, або просто користуватись на вхідні.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Kladoff, це просто спостереження за реакцією...
Жодного разу не зустрічала реакції на кшталт "як круто покращили мій тариф" ;)

Місто
Пригород
А до лікаря як записатися чи просто подзвонити куди треба? Імхо зв'язок це вже зовсім базова штука і дуже прикро, що він стає недоступним для вразливих верств населення. Пенси і так не багато можуть собі дозволити, а якщо вже і позвонити подрузі розкіш... Справи кепські. Імхо, потрібен якийсь соціальний тариф грн. за 50 с 5 Гб інета на приклад.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Бабка Йожка, колись був Диджус. А в нього тариф 5 копійок. Ось коли він вийшов то був гівно гівняцке за сприйняттям форумчан, але з часом став диамантом цього форуму. Час багато що змінює
Post automatically merged:

Швидку теж на вхідні викликати? Імхо зв'язок ц
Швидку можна й без грошей викликати

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Жодного разу не зустрічала реакції на кшталт "як круто покращили мій тариф"
И такое бывало. Из недавнего - в КиевстарЗвонкиБезГраниц интернета насыпали.
Или речь была о том, что на форуме должны были прыгать от радости? Обычно радоваться начинают позже, когда "научатся готовить" из тарифа приемлемый для каких-то сценариев использования продукт.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Посоветуйте тариф или услугу с большим количеством пакетных СМС. Нужны только СМС, для GSM ключа.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
в КиевстарЗвонкиБезГраниц интернета насыпали
Тоді й ціну не підняли. Я перш за все мала на увазі сценарій, коли підвищення ціни компенсується якимись бонусами.
Post automatically merged:

Metio, SIM для пристроїв підійде?

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Я перш за все мала на увазі сценарій, коли підвищення ціни компенсується якимись бонусами.
Ой, такое сплошь и рядом. КС в свое время абонку поднимал и взамен +20 смс насыпал :) .

Лайф для бизнес тарифов при повышении обязательно добавляет. Мой диджитал офис 20 стал сначала 40, потом 60, а сейчас - 90. Ну и минут стало не 50, а 250, интернет с одного гига раздуло до девяти, ну и смс тоже много больше.

Місто
Пригород
И водафон по 5Гб накидывает типа покращення. Но мне на пример они нафиг не нужны.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Отож бо й воно, що якщо людину влаштовує наповнення тарифу, або коли воно надмірне, то підвищення ціни аж ніяк її не радує попри всі додані бонуси.
Але не забуваємо й про те, що дорожчає не лише мобільний, але й стаціонарний зв’язок(Укртелеком).

Місто
Київ
Телефон
Nokia
знаю поціновувачів...
Коли відключала свій, той ще цирк був, як вони мене відмовляли

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
"SIM для пристроїв" від КС - ідеальний тариф для пенсіонерів та дітей, 30 грн/міс - це взагалі нічого на сьогодні. І вихідні є - 30 хв достатнью для аварійних дзвінків і "маякнути". Лайфхак - щоб діти (або пенси) не виходили за ліміти - налаштовуємо в G24 автоплатіж 1 грн на ранок, і вперед.

robster

Заблокирован
Місто
Теплодар
"SIM для пристроїв" від КС - ідеальний тариф для пенсіонерів та дітей, 30 грн/міс - це взагалі нічого на сьогодні.
Ну тогда уж лучше «Звонки без границ» за те же 30, там хоть наполнение поинтереснее будет.

Зверху