Себастьян Перейро, то до війни а іншому житті
А до лікаря як записатися чи просто подзвонити куди треба? Імхо зв'язок це вже зовсім базова штука і дуже прикро, що він стає недоступним для вразливих верств населення. Пенси і так не багато можуть собі дозволити, а якщо вже і позвонити подрузі розкіш... Справи кепські. Імхо, потрібен якийсь соціальний тариф грн. за 50 с 5 Гб інета на приклад.Пенсіонерам можуть допомогти діти, внуки, або просто користуватись на вхідні.
Швидку можна й без грошей викликатиШвидку теж на вхідні викликати? Імхо зв'язок ц
И такое бывало. Из недавнего - в КиевстарЗвонкиБезГраниц интернета насыпали.Жодного разу не зустрічала реакції на кшталт "як круто покращили мій тариф"
Тоді й ціну не підняли. Я перш за все мала на увазі сценарій, коли підвищення ціни компенсується якимись бонусами.в КиевстарЗвонкиБезГраниц интернета насыпали
Ой, такое сплошь и рядом. КС в свое время абонку поднимал и взамен +20 смс насыпал .Я перш за все мала на увазі сценарій, коли підвищення ціни компенсується якимись бонусами.
стаціонарний зв’язок(Укртелеком)
забуваємо
Мало. Нужно около 1000 СМС в день.@Metio, SIM для пристроїв підійде?
https://kyivstar.ua/services/prepaid/simfordev
"SIM для пристроїв" від КС - ідеальний тариф для пенсіонерів та дітей, 30 грн/міс - це взагалі нічого на сьогодні. І вихідні є - 30 хв достатнью для аварійних дзвінків і "маякнути". Лайфхак - щоб діти (або пенси) не виходили за ліміти - налаштовуємо в G24 автоплатіж 1 грн на ранок, і вперед.Пенсіонерам можуть допомогти діти, внуки, або просто користуватись на вхідні.
Ну тогда уж лучше «Звонки без границ» за те же 30, там хоть наполнение поинтереснее будет."SIM для пристроїв" від КС - ідеальний тариф для пенсіонерів та дітей, 30 грн/міс - це взагалі нічого на сьогодні.