Наш eSIM на американский телефон

Місто
Киев
Такой вопрос, родственница приедет в Украину на днях, пока пересечёт границу, пока доедет... в общем, нужно чтобы у неё сразу был украинский номер и интернет. Я хочу заказать eSIM и переслать ей код, пусть сканирует... правда раньше я дела с этой штукой не имел.
На сайте Киевстара написано, что гарантируют работу только на телефонах сертицифированных в Украине. И советуют убедиться, что он сертифицирован...
Я точно знаю, что у неё айфон куплен в Америке и она с ним в Украине еще не была и eSIM здесь не прошивала.
Кто-то может сказать что-то наверняка - будет работать или ожидаются сюрпризы?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
HixTo, в мене на американці лайф працює. Кс не пробував, бо поки не народив есім для контракту

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
бо поки не народив есім для контракту
Серьезно? Вроде же сделали уже

Чи можна підключити на eSIM контрактний тариф?
Так. Підключити тариф за договором для eSIM можна онлайн або в найближчому магазині. Вам знадобиться паспорт та ідентифікаційний код.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Такой вопрос, родственница приедет в Украину на днях, пока пересечёт границу, пока доедет... в общем, нужно чтобы у неё сразу был украинский номер и интернет. Я хочу заказать eSIM и переслать ей код, пусть сканирует... правда раньше я дела с этой штукой не имел.
На сайте Киевстара написано, что гарантируют работу только на телефонах сертицифированных в Украине. И советуют убедиться, что он сертифицирован...
Я точно знаю, что у неё айфон куплен в Америке и она с ним в Украине еще не была и eSIM здесь не прошивала.
У мене американський піксель, працює есім київстара, на днях купив ще есім лайфа від монобанка, теж працює нормально, можна перемикатись в налаштуваннях без проблем.

Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12

HixTo

Маю айфон, привезений з Німеччини - еСім від Київстару (контракт) зайшла аж бігом. Ніяких проблем із встановленням і користуванням за рік роботи не виявлено.

Alexnewport

Заблокований
Місто
Киев
Никаких сюрпризов, все будет работать

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Перемедон, те що твоє відро не завелось на eSIM, не створює репрезентативну картину роботи eSIM в КС.
Топікстартер питав за роботу eSIM на айфоні, американські айфони працюють без проблем з eSIM Київстар.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
КС не підтримує, Піксель 6
Вірно, але піксель підтримує esim від кс
Якщо сканувати qr код, то буде все гаразд
То за умови коли купити нову еsim, а перенести свою на піксель то ще ой квест хтоб там що не казав, що по 10 штук переносив за раз хотів би я подивитись.

Місто
Киев
На американському Пікселі усе працює
Я не казав що не працює, я мову веду про танці з бубном при переносі номера свого на есім в піксель.
Да взагалі немає проблем. Хоча рік назад вона відвалилися сама по собі. Прийшлося йти у ЦОА

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
На американському Пікселі усе працює
Я не казав що не працює, я мову веду про танці з бубном при переносі номера свого на есім в піксель.
Да взагалі немає проблем. Хоча рік назад вона відвалилися сама по собі. Прийшлося йти у ЦОА
Ну ну розкажи мені аби я не переносив свій номер я б не писав тут про танці з бубнами перенос в цоа мене не цікавить перенеси через їх додаток тоді розкажеш як то без проблем.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
американські айфони працюють без проблем з eSIM Київстар.
Так, але тільки через дупу - додаток ставити, реєструвати номер, отримувати смс для цього на інший телефон - бо треба швидко активувати, щоб на кордоні вже був звʼязок. Може, куар ЛС краще?

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Місто
Киев
Я дико вибачаюсь за дурне питання, в неї телефон пише, що камера хоче активувати єСІМ, скріншот додаю....
Поки вона в роумінгу їй переключатися на Київстар нема чого, я кажу, що коли перетне кордон - тоді хай включає... але не зрозуміло - цей номер КС вже в памяті телефона і його потім можна буде визвати і перейти на нього, чи треба з собою везти той QR-код, щоб перентувши кордон знов його сканувати?
:dash1:

Вкладення

• active.png
    active.png
    191.3 КБ · Перегляди: 50
Зверху