Подивився по пошуку, то базовий на початку грудня 2023р появився.Значить в новинах на форумі шукати. Думаю, можна навіть по ваших повідомленняхБазовий минулого року
Подивився по пошуку, то базовий на початку грудня 2023р появився.Значить в новинах на форумі шукати. Думаю, можна навіть по ваших повідомленняхБазовий минулого року
А що є якісь чутки про збільшення абонплати?1. Якщо вистачить 6гб і 75хв 75грн/4тижні то туди, бо як старий тп і часто ним користуєтеся, то після 09.04 вже буде все по 125грн пропонувати. Краще базовий прп.Може підкажете, куди краще перейти вже з "ТВІЙ Новий", поки в "МК" є дві акційні пропозиції:
1. "Без назви" (передплата) - 6ГБ, 75 хв. на інші мережі України - 75 грн./4 тижні
2. "LOVEUSUA. База" (контракт) - 6ГБ, 75 хв. на інші мережі України, 50 СМС - 75 грн./місяць
Вже офіційно в МКС.А що є якісь чутки про збільшення абонплати?
Минулого разу була "спроба" підняти до 80грн, довеликого зламу КС.
апетит уже піднявся до 100, порахували, що збільшення на 25 грн це мало, а от 45 це нормА що є якісь чутки про збільшення абонплати?1. Якщо вистачить 6гб і 75хв 75грн/4тижні то туди, бо як старий тп і часто ним користуєтеся, то після 09.04 вже буде все по 125грн пропонувати. Краще базовий прп.Може підкажете, куди краще перейти вже з "ТВІЙ Новий", поки в "МК" є дві акційні пропозиції:
1. "Без назви" (передплата) - 6ГБ, 75 хв. на інші мережі України - 75 грн./4 тижні
2. "LOVEUSUA. База" (контракт) - 6ГБ, 75 хв. на інші мережі України, 50 СМС - 75 грн./місяць
ну й що? я вважаю що й 100 то мало, база має буті мінімум 200 грнапетит уже піднявся до 100, порахували, що збільшення на 25 грн це мало, а от 45 це нормА що є якісь чутки про збільшення абонплати?1. Якщо вистачить 6гб і 75хв 75грн/4тижні то туди, бо як старий тп і часто ним користуєтеся, то після 09.04 вже буде все по 125грн пропонувати. Краще базовий прп.Може підкажете, куди краще перейти вже з "ТВІЙ Новий", поки в "МК" є дві акційні пропозиції:
Услуга переноса номера работает, рынок всё отрегулирует. Ценник они могут поставить хоть 1000 грн, не факт что им будут столько платитьну й що? я вважаю що й 100 то мало, база має буті мінімум 200 грн
особливо коли тариф використовується як звонилка в мережі у пенсіонера без інтернетуну й що? я вважаю що й 100 то мало, база має буті мінімум 200 грнапетит уже піднявся до 100, порахували, що збільшення на 25 грн це мало, а от 45 це нормА що є якісь чутки про збільшення абонплати?1. Якщо вистачить 6гб і 75хв 75грн/4тижні то туди, бо як старий тп і часто ним користуєтеся, то після 09.04 вже буде все по 125грн пропонувати. Краще базовий прп.Може підкажете, куди краще перейти вже з "ТВІЙ Новий", поки в "МК" є дві акційні пропозиції:
Ну я пенсіонер. Смартфон+ соцмережі без обмежень за 5 грн, і (на один гігабайт) можна дзвонити через вайбери-шмайбери...особливо коли тариф використовується як звонилка в мережі у пенсіонера без інтернету
Теплий ламповий пенсіонер)luytel, не всі Пенси такі ціфрові
А по факту більше - з моменту підключення до кінця наступного(тобто 2 доби, якщо відразу після опівночі підключити).За умовами акції абоненти зможуть користуватися безлімітним мобільним інтернетом протягом одного дня.
Київстар підключатиме своє обладнання до OneWeb.
Український мобільний оператор зможе надавати послуги високошвидкісного супутникового доступу до інтернету. Український мобільний оператор «Київстар» стане офіційним представником британської OneWeb в Україні та надаватиме послуги високошвидкісного широкосмугового супутникового доступу до інтернету. Про це розповів B2B-директор «Київстар» Костянтин Вечір на Business Wisdom Summit, передає Інтерфакс-Україна.
«Зараз ми тестуємо з деякими силами оборони технології OneWeb. Ми будемо офіційним представником компанії в Україні. Також зможемо пропонувати ці послуги бізнесу», — розповів Вечір. Він додав, що OneWeb має власну супутникову мережу і може забезпечити високошвидкісний супутниковий інтернет, зокрема в нестандартних умовах, що може стати альтернативою Starlink.
«Ми розуміємо і маємо запити від спеціальної сфери Збройних Сил України до того, що Starlink не виконує, не завжди виконує тих завдань, на яке покладає на нього бізнес або оборона. Це надання зв'язку в критичних умовах», — пояснив Вечір.
Вони підуть в 2g ? Бо Вольту ці рукодупи не дають абонентам навіть із найкошернішими апаратами...продовжать здійснювати дзвінки
Незнаю, от вф в мене 2100 запустив з агрегацією в б8 і 3g залишили.Вони підуть в 2g ? Бо Вольту ці рукодупи не дають абонентам навіть із найкошернішими апаратами...продовжать здійснювати дзвінки