805 10 70 за 135 грн на сайті.А можешь "маску" дать?
805 10 70 за 135 грн на сайті.А можешь "маску" дать?
Я на сайте в апреле XYZ6699 себе выхватил. Тоже за 135.А можешь "маску" дать?
похожий (091915х0у0) взял в джастине за 35 грн805 10 70 за 135 грн на сайті.
(интересно, еще есть такие сайты?)...
Що це за ціна?5/35 грн.
Що це за ціна?
не совсем понятна , т.к. я взял в джастине 2 номера типа 091 91a bc bc по 35 грнЕсли записать в формате 917 9795, то станет понятна цена
14 листопада 2019 р.
Легкий перехід на контракт
Приємні новини для неконтрактних абонентів, які прагнуть перейти на контрактну форму обслуговування – відтепер така можливість існує та функціонує на всі 100%!
Такий перехід здійснюється із збереженням номеру, без додаткової оплати, на основному рахунку абонента повинна бути сума коштів, яка дорівнює першій абонентній платі обраного контрактного тарифного плану.
А що це дає?.. Хіба зараз хтось запам’ятовує номери?Orion,тем не менее, номер можно указывать в удобном формате.
Я. Для разового дзвінка нема сенсу засмічувати телефонну книгу.Хіба зараз хтось запам’ятовує номери?
Тобто?Я. Для разового дзвінка нема сенсу засмічувати телефонну книгу.
Спасибі, моє питання стосувалося дивного бажання мати "красиві" номери, щоб їх запам'ятати. Я от пам'ятаю лише старі міські омери батьків, бабусі, один свій мобільний та мобільний дружини і робочий міський. Все, більше геть нічого, яким би воно красивим не було.knedlyk, смотрите: если у меня разовый звонок,нет смысла добавлять этот контакт в записную книгу. Одно дело,если мама-папа, коллега, шеф, друг/подруга...
Т.е. с кем предполагается частое общение, того можно и добавить. А дядю Васю слесаря, к которому я раз в полгода-год обращаюсь, необязательно добавлять
Видимо [MENTION=16]EricX[/MENTION] именно это хотел сказать
Это же только того тарифа "Интернет М" касается, верно?