Новини lifecell

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Вам не вгодиш. Недавно невдоволені були, що 28 днів тяжко розрахувати для поповнення кількох номерів в сім‘ї…Як на мене послуга норм, доя активних клієнтів. В мене в сім‘ї 5 номерів лайфа з різними датами поновлення тарифу, себто оплати і тому послуга корисна. Ну і ніхто ж у вас не вимагає використовувати цю послугу, якщо вона вам не потрібна…

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Тепер lifecell буде не тільки ваш рахунок обнуляти, а й карткові залишки

Матвєй, та чому, дуже потрібна річ для обнулення карток, особливо під час війни та для абонентів у прифронтовій зоні

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Тепер lifecell будет не тільки ваш разунок обнуляти, а й карткові залишки

Матвєй, та чому, дуже потрібна річ для обнулення карток, особливо під час війни та для абонентів у прифронтовій зоні
artsel, На шаг впереди.😄
Ага если нет связи. Но ап вовремя спишется.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
artsel, у тебе хтось вимагає її увімкнути?)
Post automatically merged:

Alik iv, ну в лайфа хоч після поповнення місячний пакет нарахують. А он водафон тобі пакет на день дасть, якщо вручну не реактивувати і пофігу йому, що в тебе коштів на абонку вистачає. От червоним ця послуга була б в самий раз

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
@artsel, у тебе хтось вимагає її увімкнути?)
якщо б хтось вимагав її ще увімкнути, то це вже було б шахрайство

я кажу про доцільність послуги. Є послуги доцільні в наш час, такі як національний роумінг, доступний роумінг у Європі, BIP, маячок та ін., а є не доцільні

Місто
Киев
Всё ок! Спасибо, кэшбэк 10% за первые три оплаты. Только б не забыть потратить его с бонусного счета. Ведь автооплата. И главное не забывать отключать эту услугу. За тариф могут цену поднять или перевести на другой. На полку с такой услугой симку точно не стоит отправлять).
Да и в жизни сейчас мало ли что может случиться.
И как же тогда тарифная подписка? Разве она не выгоднее для тех, кто пользуется услугами оператора регулярно.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Вам не вгодиш. Недавно невдоволені були, що 28 днів тяжко розрахувати для поповнення кількох номерів в сім‘ї…Як на мене послуга норм, доя активних клієнтів. В мене в сім‘ї 5 номерів лайфа з різними датами поновлення тарифу, себто оплати і тому послуга корисна. Ну і ніхто ж у вас не вимагає використовувати цю послугу, якщо вона вам не потрібна…
Дык вроде ж не лифчик, а портмоня вотэтовотвсё будет делать. От лифчика только передача данных о вас.

Місто
Кривий Рiг
И как же тогда тарифная подписка? Разве она не выгоднее для тех, кто пользуется услугами оператора регулярно.
Именно, то не для лояльных абонентов запускают ,наоборот пытаются увеличить поток бабла от тех кто нерегулярно пополняет.
3 номера в семье, разнёс подписки на 12 месяцев по номерам с интервалом в месяц чтоб не так накладно было и не парю себе мозг.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Именно, то не для лояльных абонентов запускают ,наоборот пытаются увеличить поток бабла от тех кто нерегулярно пополняет.
3 номера в семье, разнёс подписки на 12 месяцев по номерам с интервалом в месяц чтоб не так накладно было и не парю себе мозг.
там по факту 11 месяцев получается;)

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
там по факту 11 месяцев получается;)
угу,11 с хвостиком, рёбаные эфективные манагеры с их 28 днями, шоб им вечно пиво наливали по 0.42 вместо 0.5 :D
Так наливають же, і молоко, і пиво, і шоколад. Школа в них то одна

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
шоб им вечно пиво наливали по 0.42 вместо 0.5
От для того, шоб не наливали 0,4 треба відразу замовляти літр)))

А хіба в тп вже 28 днів? В мене кожні 30 пакєтік наповнюється...

Місто
Киев
Больше жоп, как говорят в лайфсел - хороших и разных.
С 23 марта очередная:
Теперь для беглецов.
Правильно чего им там жировать ...
10Гб на 99+ будя.
В месячном пакете услуг, на "99+", будет теперь вместо 50 гиг, на максимальной скорости, всего 10 гиг ?

Місто
Радивилів
Больше жоп, как говорят в лайфсел - хороших и разных.
С 23 марта очередная:
Теперь для беглецов.
Правильно чего им там жировать ...
10Гб на 99+ будя.
В месячном пакете услуг, на "99+", будет теперь вместо 50 гиг, на максимальной скорости, всего 10 гиг ?
Ніхт, це за Карпати, як я зрозумів.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
все же, хотя бы "среднюю температуру по больнице" понять можно)
Следует понимать что этот оператор соберал халявщиков годами. Любое повышение вызывает в такой среде усиленную вонь. Вот такая "температура".

Зверху