Чью ?Сделайте с 30-го по 31 декабря модемы Е1550 по 1 грн.!!!
Пацаны заценят - сразу абонбазу поднимют.
Я голосую за Бизнес-20, и чтобы там был антиАОН за 5 гривенне,ребята,давай определимся,какой бизнес-5или 20 мы хочем.
Київстар, хочу собі тариф "багато розмов БЕЗ ПОПОПВНЕННЯ", зараз в інших операторів є тарифи без поповнення. Умови ті ж самі, що в звичайному БР, тільки без обов'язкового поповнення на 30 і більше грн. одним платежем (все одно, не поповнюючись нікуди зателефонувати не можна) ну і так, як мені багато не потрібно, то кількість щомісяних хвилин можна зменшити в 10 раз (до 300хв). КС зроби тариф для малоговорящих, можеш його навіть назвати "менше розмов".
київстару треба тариф " студент", ( де крім необмеженої кількості запитів послуги " передзвоніть мені " нема більше нічого)
київстару треба тариф " студент", ( де крім необмеженої кількості запитів послуги " передзвоніть мені " нема більше нічого)
Пакет "Тиждень розмов"
Нетарифіковане спілкування в мережі "Київстар"!
Приємна новина для тих, хто обслуговується за умовами тарифного плану "Потрійна перевага": отримуйте 7 днів нетарифікованого спілкування в мережі "Київстар". Для здійснення дзвінків за пільговим тарифом Ви щоденно протягом 7 днів отримуватиме 100 акційних хвилин.
Вартість замовлення пакета
10 грн (з урахуванням усіх податків)
Для замовлення пакета "Тиждень розмов" телефонуйте 477*88* (з мобільного телефону в мережі "Київстар" дзвінок не тарифікується) або скористайся системою "Мій Київстар". Ви можете замовляти пакет необмежену кількість разів.
Щоб перевірити термін дії пакета та залишку пакетних хвилин, наберіть на своєму мобільному телефоні *112# і натисніть клавішу виклику./QUOTE]
Пришла на мыло вот такая вот новость, это получается за 30 гривен я получаю в течении месяца по 100 минут в сети и могу за 10 гривен докупить еще 100 на неделю.
pilot, с добрым утром!
Поставил плюсы, однако студент студенту - рознь )студенты-это та часть человечества,которая носит самые последние модели телефонов,и в которой на счету всегда нет денег...
В Киевстаре и так они по 1 Гр, но на определённых условиях. Я на такие условия подписываться не хочу. Далее цитата:Сделайте с 30-го по 31 декабря модемы Е1550 по 1 грн.!!!