Новогоднее предложение 2009-2010

Stanislav

alter ego)
Місто
Вижница
Телефон
SE, Sharp.
lipog - а почему ты думаешь,что 100 минут в день,это много... я бы этот тариф и так назвал меньше розмов ...

лучше бы сделали бизнес-5.как тут уже говорили...

Stanislav

alter ego)
Місто
Вижница
Телефон
SE, Sharp.
не,ребята,давай определимся,какой бизнес-5или 20 мы хочем.

а то маркетинг в кс запутается,что кому и за сколько...
:)

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Stanislav, мій варіант для КС найменш невигідний, і для абонентів непогана заміна "найкращого". Цікава була б реклама: "я більше не поповнюю свій рахунок, щоб спілкуватись в мережі по 37 коп/розмова". Я точно рахунок би не поповнював, хоча я його і так не поповнюю, виговорю свій запас до 17 року (якщо доживу) і, якщо до того моменту ситуація в КСі не зміниться, то нехай вичеркнуть мене із списку своїх абонентів.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

a_tar

Заблокирован
Місто
LV-UA
Телефон
МТС Украинский + КС Классический
Київстар, хочу собі тариф "багато розмов БЕЗ ПОПОПВНЕННЯ", зараз в інших операторів є тарифи без поповнення. Умови ті ж самі, що в звичайному БР, тільки без обов'язкового поповнення на 30 і більше грн. одним платежем (все одно, не поповнюючись нікуди зателефонувати не можна) ну і так, як мені багато не потрібно, то кількість щомісяних хвилин можна зменшити в 10 раз (до 300хв). КС зроби тариф для малоговорящих, можеш його навіть назвати "менше розмов".

Не исключено что таой тариф будет, но как минимум через годик. в тарифной политике КС всегда догоняет воз

kss

Місто
Ровно
Телефон
iPhone 13+iPad Mini 6
Для студентов уже есть Диджус безлим.

Місто
Київ
Телефон
Motorola L7c (Інтертелеком) Fly DS400 (Beeline, Kyivstar) Fly DS186 (МТС, МТС)
київстару треба тариф " студент", ( де крім необмеженої кількості запитів послуги " передзвоніть мені " нема більше нічого):D

Ці КС СМС-бомжі мене і без цього дістають.

Місто
Бахчисарай
Телефон
HUAWEI E169, UM175AL, Galaxy Ace
Пакет "Тиждень розмов"
Нетарифіковане спілкування в мережі "Київстар"!
Приємна новина для тих, хто обслуговується за умовами тарифного плану "Потрійна перевага": отримуйте 7 днів нетарифікованого спілкування в мережі "Київстар". Для здійснення дзвінків за пільговим тарифом Ви щоденно протягом 7 днів отримуватиме 100 акційних хвилин.
Вартість замовлення пакета
10 грн (з урахуванням усіх податків)
Для замовлення пакета "Тиждень розмов" телефонуйте 477*88* (з мобільного телефону в мережі "Київстар" дзвінок не тарифікується) або скористайся системою "Мій Київстар". Ви можете замовляти пакет необмежену кількість разів.
Щоб перевірити термін дії пакета та залишку пакетних хвилин, наберіть на своєму мобільному телефоні *112# і натисніть клавішу виклику./QUOTE]
Пришла на мыло вот такая вот новость, это получается за 30 гривен я получаю в течении месяца по 100 минут в сети и могу за 10 гривен докупить еще 100 на неделю.

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
київстару треба тариф " студент", ( де крім необмеженої кількості запитів послуги " передзвоніть мені " нема більше нічого)
студенты-это та часть человечества,которая носит самые последние модели телефонов,и в которой на счету всегда нет денег...
Поставил плюсы, однако студент студенту - рознь )

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
Сделайте с 30-го по 31 декабря модемы Е1550 по 1 грн.!!!
В Киевстаре и так они по 1 Гр, но на определённых условиях. Я на такие условия подписываться не хочу. Далее цитата:
Із набором "Київстар. Мобільний Інтернет" Вас не турбуватимуть:
проблеми з підключенням мобільного Інтернету на Вашому комп’ютері;
складні та незрозумілі налаштування;
швидке розряджання мобільного телефону у разі використання його як модему;
пошуки альтернативних методів підключення до Інтернету.
Можливість придбати набір "Київстар. Мобільний Інтернет" вартістю 1 грн (з урахуванням ПДВ) надається за умови підписання додаткової угоди терміном на 365 або 540 календарних днів. При цьому сума нарахувань за доступ до мережі Інтернет у період дії додаткової угоди має становити 600 або 833 грн відповідно (з урахуванням усіх податків). Без підписання додаткової угоди вартість набору становить 199 грн (з урахуванням ПДВ).
Для отримання набору "Київстар. Мобільний Інтернет" звертайтеся, будь ласка, до відділу по роботі з бізнес-клієнтами.
Поспішайте, адже кількість наборів "Київстар. Мобільний Інтернет" обмежена!

Зверху