Організація відеонагляду

Місто
Kyiv
Ну вибачайте, але відгуки на спец сайтах, а не тут.... можливо я просто тільки негативні читав, а позитивні в сторону (такий у мене метод пошуку серед інфи) + трохи на ютубі всього. Читав про те, що є проблеми з датчиком на двері (не дуже якісний), та що можна легко обманути детектор руху (але то напевно загалом про датчики). Також на телефон програмка у конкурентів краща та більше можна настройок зробити.

Tsarsky, я просто цікавлюся про одну з найкращих сигналізацій у світі, а не лише в Україні. Про Аякс куча коментарів та інфи просто, а про ті ж Hikvsion нуль, тільки заказні проморолики якісь. Юзаю їх айпі камеру більше року, дуже задоволений. Думав усе в тандемі може підключити, теж деякі функції зявляться цікаві, наприклад коли прийде сповіщення про тривогу, ще й відос зразу тобі надсилають з камери кількасекундний.

Просто якщо тут чуваки з Аяксу сидять, то це буде беззмістовна дискусія. Мене більше цікавила думка зі сторони, хто можливо щось з цього на практиці перепробував, включно із Аяксом.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
хто можливо щось з цього на практиці перепробував. Або багато що перепробував, разом із Аяксом.
Багато чого перепробував, Аякс - поза конкуренцією, все якісно працює.

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
хто можливо щось з цього на практиці перепробував. Або багато що перепробував, разом із Аяксом.
Багато чого перепробував, Аякс - поза конкуренцією, все якісно працює.
Я бы так не сказал, как пользователь 7 хабов, косяки есть, поддержка знает, но не спешит исправлять, особенно много вылезло при отключениях света, нац роуминга реально нет.( можно было хотя бы смс управление внедрить)
Но в целом лучше решения пока не вижу

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
"І на Сонці бувають плями", але
лучше решения пока не вижу
Отож бо!))
много вылезло при отключениях света
Це нестандартна ситуація, якщо в хаб уїбе підарський іскандер, то він не спрацює на тривогу, це точно.. До наступних відключень, хто хотів підготуватись, вже провели gpon як основний канал для хабу.

Місто
Kyiv
Ок, тоді запитання по Аяксу наприклад - коли зник wi-fi, він автоматично перемикається на мобільні дані (якщо є 4G)?

Коли 2G тільки версія, то суто сигнали тривоги може подати при вимкненому wi-fi? це ж навіть фото не завантажити, чи він тільки телефонує у такому режимі.

Чим по суті датчик дверей відрізняється на практиці, читав що там є два якісь види, звичайний та про.

Ще з мінусів згадав - ціна wi-fi версії 13к, у конкурентів у 2 рази менеша. Завтра ще щось згадаю, бо вуло трохи питань, але начитався за тиждень, і дещо відпало.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ніякого вайфай, тільки дротове зʼєднання з роутером.
Post automatically merged:

Чим по суті датчик дверей
Звичайний відмінно працює, тільки встановлювити його треба правильно - потрібні прямі руки. Я не раз бачив встановлені дилетантами або рукодупами датчики - криво, зазор до магніта, що палець просунити можна, це срака..😂 А потім таке йде на форуми і хейтить, що не працює..

Останнє редагування:
Добрый день всем,
Посоветуйте какие камеры купить, чтобы получать сигнал тревоги на телефоне для охраны участка 30м на 40м (то есть датчик движения должен распознавать человека далеко, хотя бы на 30м а лучше больше), думаю там 3-4 камеры установить чтобы между постройками не было мёртвых зон.

Сейчас установлена простейшая hikvision, но она реагирует на дождь, птиц каких то, но на человека более чем 7м от нее не реагирует, невозможно выставить мёртвые зоны на колышущиеся от ветра деревья и т.п.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Almamoori3, камери з технологією AcuSense. Можна виставити тривогу тільки на "двоногого", дерева і птахи будуть ігноруватись. Але чи розпізнають на 30 метрів людину, це питання.. Роботи з "самонаведенням" буде дуже дорого.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
встановлювити його треба правильно - потрібні прямі руки. Я не раз бачив встановлені дилетантами або рукодупами датчики - криво, зазор до магніта, що палець просунити можна
У мене майстер найдовше продовбався з цим датчиком при монтажу. Бо постійно показувало, що двері відкриті. Мабуть, велика чутливість до відстані... У мене про-версія, відрізняється наявністю моніторингу нахилів і вібрації.

alexlac, вже 4+ роки користуюсь Ajax. За цей час лише раз було фіктивне спрацювання датчика руху в одній з кімнат (можливо, сонце). При вимкненні зв'язку (інтернет) бажано мати брелок, який дозволяє зняти з охорони.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Almamoori3, дешёвые Акусенс реагируют на солнце, например. Поэтому, технология спорна.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Родич-вояка захотів собі поставити зовнішню wifi-камеру відеоспостереження, що дивитись за подвір'ям. Порекомендуйте щось оптимально по ціні і якості + щоб можна було через телефон дивитись

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
krebs83, як варіант, плюс - вбудований мікрофон.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
krebs83, як варіант, плюс - вбудований мікрофон.

це внутрішня.
На таку дивлюсь

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Ну что сейчас Ajax лег полностью , связь с сервером отсутствует, поддержка трулала все функции якобы работает, но по факту несколько раз в год они облажаются претендуя на первое место, увы там еще очень далеко до идеала. Больше всего раздражает поддержка, ни предупреждения ни анонса заявленных работ не происходит

Вкладення

• IMG_8937.png
    IMG_8937.png
    98.4 КБ · Перегляди: 14

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
‼️‼️‼️Доброго вечора.

На одному із серверів зафіксовано короткочасний збій. Ви можете спостерігати сповіщення про відсутність звʼязку з сервером.
Також це може спричинити складнощі в процесі використання застосунків Ajax.

Ми вже працюємо над швидким вирішенням проблеми.

Збій не впливає на роботу системи безпеки: сирени реагують на тривоги датчиків, хаб та пристрої автоматизації виконують сценарії.

Коли все налагодиться, повідомимо.

portable, чем тебя такой ответ не устроил?

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
‼️‼️‼️Доброго вечора.

На одному із серверів зафіксовано короткочасний збій. Ви можете спостерігати сповіщення про відсутність звʼязку з сервером.
Також це може спричинити складнощі в процесі використання застосунків Ajax.

Ми вже працюємо над швидким вирішенням проблеми.

Збій не впливає на роботу системи безпеки: сирени реагують на тривоги датчиків, хаб та пристрої автоматизації виконують сценарії.

Коли все налагодиться, повідомимо.

portable, чем тебя такой ответ не устроил?
Тем что можно брать любой объект в стране, все обезглавлены, и на такой случай всегда должна быть альтернатива, звонит оператор нажми пульт, я обзваниваю всех у кого есть пульты, это ненормально(((
При чем сообщения получили только те кто написал в поддержку, а не автоматом на почту или по смс

Зверху