Організація відеонагляду

Місто
Kyiv region
Чи є тут досвічені користувачі фотопасток, відеопасток? Хочу спостерігати тваринний світ навпроти вікон сільскої квартири.
Скільки обійдеться нормальна така "пастка", чи можна підключити її локально по SMB до мережевої шари?
Якщо це все біля дому, то мені не зрозуміло чому не ІР камера?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щоби не писати статичну картинку. Чи IP-камера вміє регувати на звірів і плахів?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Щоби не писати статичну картинку. Чи IP-камера вміє регувати на звірів і плахів?
Там вона має в налаштуваннях перемикач "постійний запис/ запис подій". Запис подій відбувається лише, коли є якийсь рух. Є три рівні чутливості руху: висока/середня/низька.
В мене 3 камери саме так налаштовано. Зокрема, для камери, яка спрямована на авто, вистачає карти пам"яті 512 мб на тиждень часу (біля мого авто ніхто, крім мене і сусідських котів не ходить).
Post automatically merged:

Недоліком такої камери є присутність в кадрі дерева. Бо коли є відносно сильний вітер, гілки рухаються, камера це пише.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
IP-камера вміє регувати на звірів і плахів?
Буде писати будь який рух. Сучасні камери вміють реагувати тільки на людину і автомобілі як окремі об'єкти. Камери з ІЧ-датчиком налаштовані так, щоб не реагувати на мілких тварин, як коти, собаки. Тому якщо є бажання продивлятись все відео з деревами і змінами освітлення, і там шукати потрібні події, то навіть проста камера з детектором руху підійде. Вона й на мережеву шару вміє скидати (крім дешевих китайських з алі).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тому якщо є бажання продивлятись все відео з деревами і змінами освітлення, і там шукати потрібні події, то навіть проста камера з детектором руху підійде.
Таких точно не треба. Найбільший птах, що буде спостерігатися - горлиця або сойка. Решта дрібніші. Отож треба вивчати питання само фото/відеопасток. Дякую за грунтовну відповідь. Халяви не бува...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Таких точно не треба. Найбільший птах, що буде спостерігатися - горлиця або сойка. Решта дрібніші. Отож треба вивчати питання само фото/відеопасток. Дякую за грунтовну відповідь. Халяви не бува...
Повторюю ще раз: фотопастки точно так само будуть реагувати на БУДЬ-ЯКИЙ рух. Люди, які виставляють на загальний огляд фото із тваринами/птахами, ніде не виставляють гігабайти фото/відео із рухом дерев і змінами освітлення. Тому, всі думають, що фотопастка є кращою, ніж ІР-камера. А по суті і по принципу роботи - це одне і те ж.

Зверху