Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Чи є тут досвічені користувачі фотопасток, відеопасток? Хочу спостерігати тваринний світ навпроти вікон сільскої квартири.
Скільки обійдеться нормальна така "пастка", чи можна підключити її локально по SMB до мережевої шари?
Там вона має в налаштуваннях перемикач "постійний запис/ запис подій". Запис подій відбувається лише, коли є якийсь рух. Є три рівні чутливості руху: висока/середня/низька.
В мене 3 камери саме так налаштовано. Зокрема, для камери, яка спрямована на авто, вистачає карти пам"яті 512 мб на тиждень часу (біля мого авто ніхто, крім мене і сусідських котів не ходить).
Post automatically merged:
Недоліком такої камери є присутність в кадрі дерева. Бо коли є відносно сильний вітер, гілки рухаються, камера це пише.
Буде писати будь який рух. Сучасні камери вміють реагувати тільки на людину і автомобілі як окремі об'єкти. Камери з ІЧ-датчиком налаштовані так, щоб не реагувати на мілких тварин, як коти, собаки. Тому якщо є бажання продивлятись все відео з деревами і змінами освітлення, і там шукати потрібні події, то навіть проста камера з детектором руху підійде. Вона й на мережеву шару вміє скидати (крім дешевих китайських з алі).
Тому якщо є бажання продивлятись все відео з деревами і змінами освітлення, і там шукати потрібні події, то навіть проста камера з детектором руху підійде.
Таких точно не треба. Найбільший птах, що буде спостерігатися - горлиця або сойка. Решта дрібніші. Отож треба вивчати питання само фото/відеопасток. Дякую за грунтовну відповідь. Халяви не бува...
Таких точно не треба. Найбільший птах, що буде спостерігатися - горлиця або сойка. Решта дрібніші. Отож треба вивчати питання само фото/відеопасток. Дякую за грунтовну відповідь. Халяви не бува...
Повторюю ще раз: фотопастки точно так само будуть реагувати на БУДЬ-ЯКИЙ рух. Люди, які виставляють на загальний огляд фото із тваринами/птахами, ніде не виставляють гігабайти фото/відео із рухом дерев і змінами освітлення. Тому, всі думають, що фотопастка є кращою, ніж ІР-камера. А по суті і по принципу роботи - це одне і те ж.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.