Організація відеонагляду

Місто
Germany
что там у тебя устарело
Ну вот поставили моим клиентам году так в 2014-м видеонаблюдение. Можно было смотреть в месте, где установлен видеорегистратор, а можно было ещё на двух точках + через интернет. А потом flash Player в браузерах вырубили, и оказалось, что фирменная "прога" фактически на удалёнке этот самы flash использовала. "Нет ручек - нет конфеток", то есть изображения. Видео осталось только возле регистратора, но оно там никому не нужно. Перенести регистратор по деньгам оказалось все равно, что проложить новую систему, на dahua, что и сделали.

не хочу вникать, но на вскидку, кто-то, в чём-то не разобрался, а может и не прав...
Post automatically merged:

раньше трахался с установкой IE TAB и в какой-то момент я задал себе вопрос, а чем тебе IE помешал
Оце каша... :dash1: IE вже не працює в нових Віндовсах, та що є емуляція - не працює із застарилими плагінами китайських нонейм відеореєстраторів, що незрозуміло? Який IE tab?

ну хз как там на новых окнах, у меня на десятке всё работает...

ссылку на гугл сбросить или конкретно на IE Tab ?

чего бы не быть и в камерах...
Бо роутери - то масова тема, а відеонагляд - нішева.
openipc

а что за зверь в двух совах ?

Останнє редагування:
Місто
kiev
что там у тебя устарело
Ну вот поставили моим клиентам году так в 2014-м видеонаблюдение. Можно было смотреть в месте, где установлен видеорегистратор, а можно было ещё на двух точках + через интернет. А потом flash Player в браузерах вырубили, и оказалось, что фирменная "прога" фактически на удалёнке этот самы flash использовала. "Нет ручек - нет конфеток", то есть изображения. Видео осталось только возле регистратора, но оно там никому не нужно. Перенести регистратор по деньгам оказалось все равно, что проложить новую систему, на dahua, что и сделали.

не хочу вникать, но на вскидку, кто-то, в чём-то не разобрался, а может и не прав...

раньше трахался с установкой IE TAB и в какой-то момент я задал себе вопрос, а чем тебе IE помешал
Оце каша... :dash1: IE вже не працює в нових Віндовсах, та що є емуляція - не працює із застарилими плагінами китайських нонейм відеореєстраторів, що незрозуміло? Який IE tab?

ну хз как там на новых окнах, у меня на десятке всё работает...

ссылку на гугл сбросить или конкретно на IE Tab ?

чего бы не быть и в камерах...
Бо роутери - то масова тема, а відеонагляд - нішева.
openipc

а что за зверь в двух совах ?
я так поняв, це на базі опенврт пиляють, так само є ядро і різні доппакети

Місто
Germany
в чём может быть прикол, пытаюсь добавить камеру в imvs 4200 и говорит неверный логин / пароль, хотя естественно пароль верный, ну и логин соответственно, через браузер всё нормально, пароль/логин принимается и другая камера с таким же паролем добавлена в imvs 4200 ?

Місто
Харьковская область
Не можу вирішити тривіалну задачу. Працює реєстратор DS-7616NI-E2/8P з декількома камерами. Все ОК. Одну камеру потрібно замінити на нову. Купив DS-2CD1021I F, підключаю замість старої, яка працює і вона ніяк не хоче працювати. Камера нова, при підключенні активується, логін-пароль з реєстратора в неї прописується, а не працює. Якщо просто підключаю живлення і до свого роутера, то можу зайти через вебінтерфейс, камера робоча, є зображання. Пробував скинути на заводські налаштування, результату не дало, реєстратор її не підтягує. Якщо включити стару камеру, вона на цьому місці норм працює. Прошивка в реєстраторі оновлена до 3.4.106. Можливо хто стикався з такою проблемою?

Місто
Kyiv region
Не можу вирішити тривіалну задачу. Працює реєстратор DS-7616NI-E2/8P з декількома камерами. Все ОК. Одну камеру потрібно замінити на нову. Купив DS-2CD1021I F, підключаю замість старої, яка працює і вона ніяк не хоче працювати. Камера нова, при підключенні активується, логін-пароль з реєстратора в неї прописується, а не працює. Якщо просто підключаю живлення і до свого роутера, то можу зайти через вебінтерфейс, камера робоча, є зображання. Пробував скинути на заводські налаштування, результату не дало, реєстратор її не підтягує. Якщо включити стару камеру, вона на цьому місці норм працює. Прошивка в реєстраторі оновлена до 3.4.106. Можливо хто стикався з такою проблемою?
Банальна проблема - ір. Виж напевно в dhcp поставили?

Місто
Харьковская область
Мене завірили що не треба лізти в налаштування камери, просто із заводськими налаштуваннями підключити до POE порта реєстратора. Думаєте треба прописати налаштування адреси камери вручну?

Місто
Kyiv region
Мене завірили що не треба лізти в налаштування камери, просто із заводськими налаштуваннями підключити до POE порта реєстратора. Думаєте треба прописати налаштування адреси камери вручну?
Рое реєстратор, як і роутер видає кожному новому пристрою нову ір адресу. Тобто в налаштуваннях реєстратора треба видалити ір існуючої і швидким додаванням знайти вашу нову. Це якщо всі канали зайняті.
Наче так. Рідко коли ставимо рое реєстратори. Невиправдано.

Місто
Odesa-Romania
Кто шарит, есть какие то не за все деньги мира, уличные камеры, чтобы в ночное время тоже норм снимали, чтобы через приложуху на телефоне можно было смотреть в реальном времени, и оно хоть пару суток писалось куда то в облако.
Ну и чтобы подключалась к сети она по вайфаю.

Місто
Kyiv region
Раджу при такому ТЗ зразу озвучувати рівень бюджету, щоб не розтягувати тему ще на 5 сторінок.

Місто
Germany
чтобы в ночное время тоже норм снимали

смотря что в вашем понятии норм, сколько мегапикселей хотите, на какое расстояние должно быть видно, есть какая-то подсветка, освещение или 100 процентная темень...

у Hikvision технология улучшения визуализации при плохом освещении называется ColorVu, посмотрите сколько такие камеры стоят...

примерный калькулятор объективов

Останнє редагування:
Місто
Kyiv region
ColorVu це така собі річ, яку більшість замовників просять вимикати (лед підсвічування), а без цього колорвю тупа шняга. Краще брати камери з світлочутливістю 0,005 Лк. Дивіться в сторону dahua, там є такі камери, але не пам'ятаю чи є серед них wifi-ні

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
оно хоть пару суток писалось куда то в облако.
Забудь про це, підписка коштує грошей. Просто на micro-sd карту писати і все. Хмарне сховище IMOU з мінімальним тарифним планом коштує 1700 грн/рік, якщо оплатити рік. А камери у них топ за свої гроші, 4мпікс дає якість як брендова 2мпікс Хік/ Дахуа. Собі поставив дивитись парковку.

Місто
Odesa-Romania
Maxxx, есть пример конкретной камеры ?
Если хорошее облако за 140 грн в месяц, не такая уж проблема
Если я правильно понимаю.
При записи на СД карту, можно будет удаленно через телефон просмотреть запись? Или только физически быть возле камеры и вытащить карту ?
Через облако же можно будет все через телефон делать, я в этом вижу смысл.
Lets, покопался по розетке хиквижн и алхуа около 3500-4000 примерно стоят, 4-5 МП, уличные ночные

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
При записи на СД карту, можно будет удаленно через телефон просмотреть запись?
Звісно.

есть пример конкретной камеры ?
IMOU Bullet 2C 4mp. Так, вона примітивніше, не має живлення POE, але для моїх задач вистачає. Виявляє людину в кадрі як окрему подію. (До речі, регістратор від Dahua побачив її по ONVIF, в шоці))

Обісцяться!! :LOL: :ROFLMAO: Dahua, Карл!!!

Місто
Germany
Зверху