Для цього краще залучити блогерів вестернерів, які мають куди більшу аудиторію (десятки-сотні тисяч) ніж школа (менше тисячі).Я б в таких школах, якщо б не війна, рекламував Україну як рай для фрілансерів / ІТ / податковий офшор.А сенс цих шкіл?
Для цього краще залучити блогерів вестернерів, які мають куди більшу аудиторію (десятки-сотні тисяч) ніж школа (менше тисячі).Я б в таких школах, якщо б не війна, рекламував Україну як рай для фрілансерів / ІТ / податковий офшор.А сенс цих шкіл?
Серед студентів спеціальності computer science ефективніше, їх можна одразу найняти "на галери"...Для цього краще залучити блогерів вестернерів, які мають куди більшу аудиторію (десятки-сотні тисяч) ніж школа (менше тисячі).
От ніяк не доходить до мене, хресна чи все ж таки хресниця/похресниця? Для мене хресна, це та, що мене хрестила!хресна в одній з гірших гімназій Берліну закінчує 7 клас.
В США в 11 класі математику починають з нашого 7-8, а в 12му вже є теми з нашого університету. Але в них тільки 5-6 предметів в семестрі та кожен день однаковий розклад весь семестр.Можу по математиці та ІТ порівняти програми
Як можна стільки тем з Алгебри та Геометрії запхати в 2 роки? Хіба, що вибірково обрати деякі теми з математики нещадно прибравши інші.США в 11 класі математику починають з нашого 7-8, а в 12му вже є теми з нашого університету
Якщо порівнювати онлайн-школу з (усіма поборами в середньостатистичній ЗОСШ + гроші на транспорт, їжу та в кишеню) - виходить ± та ж вартість навчання.Скільки коштів та та ж освіта ВИМАГАЄ від батьків та хай у вигляді тих же "фондів класу" та "фондів школи"
Мій малий брав продвинутий курс з математики, та статистику, кредити за яку навіть в універі прийняли.Сумніваюся, що в 11-12 класах хтось дав би учням (не спеціалізованих закладів) мат аналіз або вищу математику при таких експрес курсах математики, коли за 1 рік дається програма 2 або більше курсів.
"Я чого«Київська школа економіки» (KSE) придбала «Гольф Клуб» на Оболоні за 18 млн$, який стане її новим кампусом. За словами президента KSE, це найбільша інвестиція в освіту в один університет в Україні за час Незалежності.
Це в якості прелюдії...Це замість
Більшість вестернів-експатів люблять Україну з дещо інших причин, для яких міграційна політика ніколи не була і не є перепоноюВ соцмережах проскакують історії деяких вестернерів, що задоволені своїм життям в Україні та порівнюють Україну зі своєю батьківщиною.
Але це не масова історія, і сумніваюся, що тут держава сильно допоможе, окрім як пом'якшенням міграційної політики.
Хнею страждають... Ні щоб "другий фронт" проти підарських друзів, своїх кінчен-иновських сусідів відкрити.. І лікарі знадобляться відразу.Цікаво в них там:
Ставка, тобто трампісти не дають добро. Вони то американці і в першу корейську війну більшість часу не дуже успішні були...а тут другу починати. Вся їх сила, корейців на півдні, то американські хлопці на базах США..це єдина причина чого вони не в колгоспі ще. Цивільне суспільство проти мілітаризованого? Аніме і драми, поп культура і глямур, к-поп, проти тих хто іде бо дадуть долар, кусок хліба, або не залишать сім'ю померти з голоду? То уже не те покоління дідів які ішли бо знали що таке коли комуняки ходять від хати до хати і вішають на стовпах. Ноу ченсіз. Про освіту. Вглянтесь в цифри. 52 лями населення. Скільки медиків?Ні щоб "другий фронт"
Якщо стаття оперує вірною інформацією.агентство "Рёнхап".
Дисциплинарная мера коснётся 8305 студентов, это 42,5 процента от их общего числа.