Освіта в Україні та за кордоном

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Я б в таких школах, якщо б не війна, рекламував Україну як рай для фрілансерів / ІТ / податковий офшор.
Для цього краще залучити блогерів вестернерів, які мають куди більшу аудиторію (десятки-сотні тисяч) ніж школа (менше тисячі).

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Для цього краще залучити блогерів вестернерів, які мають куди більшу аудиторію (десятки-сотні тисяч) ніж школа (менше тисячі).
Серед студентів спеціальності computer science ефективніше, їх можна одразу найняти "на галери"...
P.S. В Пряшеві є релігійний факультет. А попи - то основа пропаганди.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Пропаганда в молодому віці діє ефективніше. Тому школи - найкращий варіант. Формувати ще несформований світогляд підлітків.

Ну й блохери призначені для створення хайпу, недовговічного підживлення зацікавленості. В школах можна сформувати звички, переконання... Тобто залежить яку мету ставити. чи довготривалий вплив, чи миттєвий арєстовіч.

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Трохи про порівняння освіт: хресна в одній з гірших гімназій Берліну закінчує 7 клас.
Можу по математиці та ІТ порівняти програми:
по математиці відповідність приблизно:
їх 7 клас - наш 5 і 6
їх 8 - наш 7 і 8
9 - 9 і половина 10
10 - друга половина 10 і 11
11 - перший курс спеціальності "математика" в університеті
12 - частково другий, частково третій курс

І велика особливість в самій подачі задач. Дуже довгі умови, де треба виділити головне.
Замість "знайти площу прямокутного трикутника з катетами 3 і 4" буде ціла історія "про мерію, яка вирішила провести тендер на засіювання газону у парку, який обмежений вулицями такими то, зображеними на карті (перетинаються на перехресті і мають довжини 3 км і 4км та гіпотенузою), а карта додається до умови"

По ІТ програма зовсім інакше побудована, майже не вчать алгоритми чи роботу з Офісними застосунками, але дуже багато уваги роботі з онлайн сервісам, відео і фоторедакторами, архітектурі ЕОМ...

P.S. От історія в них - суцільна пропаганда, спрямована проти будь-якої війни і в історії завжди німці - дуже погані агресори і окупанти.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Denver
Телефон
S23
Можу по математиці та ІТ порівняти програми
В США в 11 класі математику починають з нашого 7-8, а в 12му вже є теми з нашого університету. Але в них тільки 5-6 предметів в семестрі та кожен день однаковий розклад весь семестр.
Організація high school як в університеті, але батькам стук на імейл та телефон з кожного пропуску або поганих оцінок.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Андрюх@dp.ua, ого, яка все ж таки важка українська мова. Я з кумов для хресної (похрестниці) батичко і маточка. Хоча в деяких селах нанашко...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
США в 11 класі математику починають з нашого 7-8, а в 12му вже є теми з нашого університету
Як можна стільки тем з Алгебри та Геометрії запхати в 2 роки? Хіба, що вибірково обрати деякі теми з математики нещадно прибравши інші.
Наприклад, основи Алгебри і Геометрії нашого 7-8 класу + вибіркові практичні теми (типу статистики?) з університету
Post automatically merged:

Сумніваюся, що в 11-12 класах хтось дав би учням (не спеціалізованих закладів) мат аналіз або вищу математику при таких експрес курсах математики, коли за 1 рік дається програма 2 або більше курсів.
Та, якби і не сильно то воно і треба

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Скільки коштів та та ж освіта ВИМАГАЄ від батьків та хай у вигляді тих же "фондів класу" та "фондів школи"
Якщо порівнювати онлайн-школу з (усіма поборами в середньостатистичній ЗОСШ + гроші на транспорт, їжу та в кишеню) - виходить ± та ж вартість навчання.

Місто
Denver
Телефон
S23
Сумніваюся, що в 11-12 класах хтось дав би учням (не спеціалізованих закладів) мат аналіз або вищу математику при таких експрес курсах математики, коли за 1 рік дається програма 2 або більше курсів.
Мій малий брав продвинутий курс з математики, та статистику, кредити за яку навіть в універі прийняли.
Але можна було взяти самий простий курс та закінчити школу на ізі.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
«Київська школа економіки» (KSE) придбала «Гольф Клуб» на Оболоні за 18 млн$, який стане її новим кампусом. За словами президента KSE, це найбільша інвестиція в освіту в один університет в Україні за час Незалежності.
"Я чого такий злим дебілом був? Бо в мене велосипеда Гольф-клубу не було!" ©Тимофій Милованов

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Що ж ЛНУ так "прогнулось"? Навіщо? Його ж наукова кар'єра - точніше, внесок у науку - "о' малоє, як колись нас вчили по Фіхтенгольцу.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

О стратегической неуспешности формально успешных техноолигархов-недоучек. И о пользе _нормального_ высшего образования в т.ч. для политиков.

Зверху