com

Заблокирован
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Бровари
Горецкий, тут ще можна скористатись російським доводами і нагріти їх компенсацією за знецінення вкладів СРСР, як правонаступника ощаду срср.

Місто
Бровари
За словами оператора, хоч не дуже йому вірю, картки випущені до 1.11 щодо смс-бангкінгу будуть обслуговуватись на попередніх умовах, щодо оплати також. А при перевипуску вже можна буде обирати пуш чи імейл, тощо. Зміни по тарифам стосуються лише мого рахунку.
Те саме щодо старих моїх карток, вони й надалі обслуговуватимуться за тарифом мій комфорт.
Не збрехав оператор. У новому тарифі у зносках є опис, як працюватиме схема, а я у телефонному перегляді її проґавив.
Послуга інформування зазначена в п.4.4. Загальних тарифів доступна клієнтам з 01.11.2021 р. (в т.ч. для тих у кого картки вже підключені до послуги СМС-банкінгу).
Клієнти, у яких картки підключені до послуги СМС-банкінгу (яка надавалася Банком до 31.10.2021 р. (вкл.)) продовжують:
1) обслуговуватися за тарифами, які діяли до 31.10.2021 р. за послугу СМС-банкінгу в рамках свого тарифного пакету до закінчення терміну дії карток,
2) користуватися послугою СМС-банкінгу (надання виписок по рахунку у вигляді СМС/Push-повідомлень, ОТП-паролів для підтвердження операцій у ОЩАД 24/7), за місяць за кожну картку):
- Push-повідомлення, при здійсненні ними операції на суму до 1000 грн./40 дол.США/40 євро (до 200 грн./8 дол.США/8 євро для ТП "Мій рахунок"),
- SMS або VIber, при здійсненні ними операції на суму понад 1000 грн./40 дол.США/40 євро (понад 200 грн./8 дол.США/8 євро для ТП "Мій рахунок").
АБО, можуть змінити підключений канал інформування на будь-який інший згідно п.4.4. Загальних тарифів або відмовитися від отримання інформації, шляхом подання до відділення/філії Банку заяви про визначення/зміну каналів для комунікації, або звернувшись до Контакт-центру Банку, або шляхом обрання відповідних опцій в мобільному додатку «Ощад 24/7», або Чат-бот (за умови технічної реалізації). Порядок надання послуги інформування визначається умовами ДКБО.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Систему дистанційного банківського обслуговування OpenWay WAY 4 використовують банки в усьому світі. Серед великих клієнтів – Raiffeisen Bank International, Банк Астани, «Альфа-Банк» у Білорусі та найбільший російський державний банк «Сбербанк России».
Клонуюють Збєр )))

Місто
Киев
А старий хто зробив? Теж вони?
UNITY-BARS

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
idea, хоч Юніті-Барс свого часа навіть згадували в підручниках з інформаційних систем у банках - але у банківському середовищі ії дехто критикував та лаяв. Це я згадав кінець 90х та початок "нульових".

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Только что звонила на Горячую линию. Ответили, что одноразовые пароли будут по-прежнему бесплатно приходить в смс, а вот канал информирования о зачислении денег они пока менять не могут, нет технической возможности (и в кабинете тоже нет возможности). Просили обратиться позже.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
idea, Без. Но я давно еще через Горячую линию отключала смс-информирование, которое идет в подарок к их приложению.

• Like
Реакції: idea
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Та ну, может какие-то целевые именно на з/п или пакет какой-то "матёрый" за который платит работодатель? Я вот случайно подключил на час пока приложение изучал, так ели выключил через кол-центр. Так меня там ощасливили что всё равно 27.11 с меня спишут 7гр. даже если я закрою карту.

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
У меня в приложении написано дословно, специально посмотрел, "Мій комфорт". И я из их тарифов в принципе не могу понять что там будет, это какой то сюр а не банка. Потрачу куда то 32 грн 16 коп что там по какому то недоразумению оказались и закрою на днях.

Місто
Бровари
Та ну, может какие-то
Глюки теж виключати не можна.
Я вот случайно подключил на час пока приложение изучал
Я ж писав, що зміни лише для нових карток.
Так меня там ощасливили что всё равно 27.11 с меня спишут 7гр. даже если я закрою карту.
Не до кінця з ними згоден. Може трохи почекайте, і можна буде перевипустити карту на з безкоштовним пушом.

Місто
Бровари
У меня в приложении написано дословно, специально посмотрел, "Мій комфорт". И я из их тарифов в принципе не могу понять что там будет, это какой то сюр а не банка. Потрачу куда то 32 грн 16 коп что там по какому то недоразумению оказались и закрою на днях.
Так а що вас не влаштовує?
Post automatically merged:

на карте написано ,"Моя картка", б.
Вона завжли була мій комфорт. І смс на ній далі безкоштовні.

Зверху