com

Заблокирован
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:

VAS

Місто
Херсон
"Чудовий" банк. В свое время помню, как они за месяц три раза меняли минимальную сумму, которую надо потратить , что не снималась абонплата. Притом третий раз буквально за несколько минут до срока. Хотя у других изменения вступают в действие только со следующего месяца после изменений. А срок, когда надо погасить кредит? Высчитать невозможно, нигде явно не прописан. Проще заплатить за пол месяца вперёд или вообще не брать кредит.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Чего стоит только плата за авторизационные запросы превышающих остаток на счёте. Пенсионер случайно карту Ощада с 0м балансом сунул в валидатор на транспорте при транзитном проезде в другом городе. В итоге потом система постоянно пыталась по несколько раз в день списать с этой карты сумму проезда. А у пенсионера возникла несанкционированная задолженность в несколько сот гривен (начиная с 2го в сутки каждый авторизационный запрос списания на сумму превышающий остаток на карте для клиента стоит 3грн)
а не подскажете, как без участия хозяина карты быстрее и без дополнительных ощадовских комиссий гасить именно такую задолженность по его пенсионной карте?
СЕПнуть с ощадовской пенсионки другого клиента или лучше с другого банка?

Останнє редагування:

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
fnm, нюансов того погашения не знаю, так как оно уже происходило в отделении при участии самого хозяина карты. Запросы всё не прекращались и нужно было быстро перевыпускать карту.

• Sad
Реакції: fnm

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Сьогодні нарешті відключив своїй 85-літній мамі послугу СМС-інформування, зателефонувавши з її телефону на їхню гарячу лінію.

Але хто там казав що за тим-же номером можна безкоштовно дізнатися про залишок грошей на рахунку?

Робоцьоця заявила що ця послуга коштує цілих 5(!!) гривень!

То, бл$%#, не банк, а, су#@, банда позбавлених будь якої совісті бариг! :(

webua

Заблокирован
Місто
Киев
тю мне наоборот удобно ..смс и приложение стоит, доже

webua

Заблокирован
Місто
Киев
смс и приложение стоит,
За СМС-інформування вони з нездатної пересуватися далі помешкання пенсіонерки деруть 10 грн/міс, а додаток на її кнопковий телефон не встановиш.
тоже .. кнопочный есть у Мами ..мне не жалько 10 грн ..зато , знает что пришло

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
мне не жалько 10 грн
Моя мені завжди зателефонує і я скажу їй баланс з додатку, встановленого у мене.

Плюватися хочеться від крохобірництва того жлобського банку, який чи не єдиний в Україні бере плату за СМС-інформування з пенсіонерів...

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
жлобського банку
Давно про нього забув, i нiкому не раджу. Навiть якщо вiдключити всi смс iнформування i т.п., воно ще примудряється вжучити тебе на несанкцiонований овердрафт. Безпiдставно!!!

Місто
Киев
А карту киянына кроме беспощада в каком банке ещё можно оформить пенсионеру на проезд?

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Давно про нього забув, i нiкому не раджу.
Та я теж був би радий щоб мама забула про нього!

Але, нажаль, вона зовсім нетранспортабельна щоб поїхати на моїй машині в їхнє відділення, а потім в відділення іншого банку, щоб отримання тієї своєї пенсії переоформити.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
nataba,
в ощад точно ехать ненадо - банк, в который переводишь выплаты, сам все сделает (раньше по крайней мере так было). Могу ошибаться, но помоему встречал в каком то из банков - онлайн-сервис перевода выплат... :unsure:
P.S. как вариант - онлайн оформление по типу моно и а-банка и потом подвязка/ перевод выплат. Вариант без посещения отделения - думаю найдется при наличии смарта :cool:

Останнє редагування:

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
в ощад точно ехать ненадо - банк, в который переводишь выплаты, сам все сделает (раньше по крайней мере так было)
Це все добре, але не у випадку моєї мами. Якій кров з носу потрібен паперовий чек з банкомату, в якому я раз на місяць обготівківаю (рос. абналічіваю) її пенсію.

• Like
Реакції: fnm

webua

Заблокирован
Місто
Киев

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Мама вам не довiряе?
Ви через строку читаєте?
Виже ж писав що маю повний доступ до її рахунку через додаток, встановлений на мому смартфоні!

Питання лише, як доходчиво пояснити літній людині, що дивиться лише наше ТБ і абсолютно не обізнана з інтернетом, що в Україні існують банки, незрівняно менш жлобські за той її Ощад?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Питання лише, як доходчиво пояснити літній людині, що дивиться лише наше ТБ і абсолютно не обізнана з інтернетом, що в Україні існують банки, незрівняно менш жлобські за той її Ощад?
Замовити рекламу на ТБ, що пенсію вигідніше отримувати в іншому банку)

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Ви через строку читаєте?
Читаю забагато всi теми з вашими постами. :giggle:
Питання лише, як доходчиво пояснити літній людині
Виходить не довiряе. :ROFLMAO:
Не ображайтесь, я сам маю цю проблему, тому i встряв в цю мiнi-дискусiю;)

Останнє редагування:
Зверху