com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Радивилів
kvv, працює карта, судячи по застосунку
Post automatically merged:

Tsarsky, справа у тім, що які тарифи на зняття, у 2022 році мабуть 6 грн за 200грн готівки, а зараз?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
звідки я знаю яка сума у мене на рахунку буде?
Банк цікавиться яка максимальна сума поступить на твій рахунок протягом місяця.

Ну, напишемо, 150 000 грн. і що далі?
Якщо загальна сума зайде менше цієї зазначеної, то ок. Вище — з банком будеш розбирати свій політ.
При чому фінансових моніторинг залишається :)

...розмір комісії за зняття коштів у рідних банкоматах (мін.сума та відсоток)?
Наскільки я розумію тарифи банка, то тариф залежить від пакету (Мій рахунок) і від картки. Наприклад, для картки "Картка для виплат" це безкоштовно:

Можливі проблеми, якщо продав сімкарту прив'язану до цієї карти, якщо користуватись картою тільки на зняття коштів у банкоматах?
Відносно. Але ця картка прив'язана в якості фінансового номеру, тому тут краще відв'язати від цього стану.

Оформить другую карту или поменять тариф на Пенсионной?
Если не куда не ходить, то в приложении оформить "Моя картка (цифрова)" или карту АТБ. Тогда с пенсионной переводить желаемую сумму на указанные карты и с них переводить куда необходимо.

Хіба можливо замінити номер в особі.кабінеті, не маючи старого на руках?
Так. Змінити номер через банкомат Ощадбанку (там пункт про доступ в Ощад24/7).

IgorBVS

Заблокований
Місто
Украина г.Ровно
ОЩАД опустився до примітивного шулерства. Бачу на сайти курс для карток 38,70-38,80.
Здивувався, але, думаю, перекину залишки долара в гривню.
При оплаті не зразу й побачив, курс 37,80. Циферки схожі. :D Відмінив операцію.
Жульйо банківське. Дрібниця, але неприємно.

Вкладення

• 2024-01-12_18-31-03 - копия.png
    2024-01-12_18-31-03 - копия.png
    35.4 КБ · Перегляди: 62
  • 2024-01-12_18-31-10 - копия.png
    2024-01-12_18-31-10 - копия.png
    49.1 КБ · Перегляди: 61
Місто
-
Підкажіть, ліміт 20к грн для "моєї картки" оновлюється 1 числа кожного місяця, чи якось по іншому?

Місто
Жовті Води
Виявляється ,якщо до картки підписані інтернет послуги,такі як оплата в Гуглі,при недостатності коштів на рахунку знімає комісію 3гр і заганяє картку в мінус.

Місто
Жовті Води
Виявляється ,якщо до картки підписані інтернет послуги,такі як оплата в Гуглі,при недостатності коштів на рахунку знімає комісію 3гр і заганяє картку в мінус.
Да, давно уже так , и ещё каждый месяц пеня на этот минус растёт
У підтримці відповіли ,що пеня не нараховується.

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
А також при спробі лишній раз побачити баланс у банкоматі. Проте до якоїсь суми. Потім просто випльовує картку.

Місто
Poland
це не про інтернет-послуги, а спроба скористатись карткою на суму більшу за залишок (перевищення ліміту невдалих спроб).
І про пеню я би їм не вірив і якнайшвидше погасив би борг (якщо це не кредитна карта). Тобто пені нема, а 60% річних є. Відсотки спишуться в кінці розрахункового періоду, варто якісь копійки на це мати.
1.3.- за користування коштами у випадку виникнення Несанкціонованого овердрафту60% річних
8.8.Обслуговування рахунку при обробці авторизаційного запиту на суму, яка перевищує доступний залишокперший запит на добу – не тарифікується, 3 грн. – кожен наступний

Останнє редагування:
Місто
Львівська обл.
03.2024 термін дії картки для виплати пенсії. Що можна зробити, якщо людина не в Україні ( як перевипустити і таке інше, варіанти ). Дякую.

Місто
Киев
03.2024 термін дії картки для виплати пенсії. Що можна зробити, якщо людина не в Україні ( як перевипустити і таке інше, варіанти ). Дякую.
Може продовжити термін використання до 31.12.2024, слідкуйте за новинами
Плановий перевипуск безкоштовний, без вашої участі

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
westzol, якщо сама платіжна картка має чинний термін дії (мається на увазі термін, який вказаний на самому пластику), то через старий застосунок чи веб-версію "Ощад 24/7" можна до цієї картки випустити додаткову у вигляді цифрової. Це дасть можливість мати актуальну картку за рахунком і потім цю картку, якщо підтримує пристрій, додати в Google Wallet або Apple Pay. А так, наскільки я розумію, банк не надає послуги відправлення платіжних карток за кордон.

• Like
Реакції: idea

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
idea, наприклад, у застосунку вибрати платіжну картку -> вкладка "Сервіси" --> пункт "Випустити додаткову картку" --> вибрати основну картку, до якої буде випущена додаткова, --> вибрати тип картки, в якому буде зазначена, що вона цифрова.

ps Сам цією функцією не користувався. На практиці поки що не знаю як вона працює і який строк дії буде в картки (оскільки деякі банки строк дії додаткової картки виставляють як у основної).

• Like
Місто
Poland
@idea, наприклад, у застосунку вибрати платіжну картку -> вкладка "Сервіси" --> пункт "Випустити додаткову картку" --> вибрати основну картку, до якої буде випущена додаткова, --> вибрати тип картки, в якому буде зазначена, що вона цифрова.
дякую, виявилось я не звернув уваги на:
якщо сама платіжна картка має чинний термін дії (мається на увазі термін, який вказаний на самому пластику)
У мене саме той випадок, так що не перевірю.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
idea, якщо в тебе є інша платіжна картка з чинним строком дії, то можеш зайти в це меню через неї та потім обрати іншу картку, за якою строк дії на пластику завершився. Можливо, диво буде й система дозволить випустити платіжну картку до того рахунку.

• Wow
Місто
Poland
Howl, лишилось зрозуміти, чи коштує гра 80 грн.
Там, не зважаючи, на успішний вибір простроченої карти - до вибору лише "мої карти" - тобто інший тариф, а також є "Цифрова карта ? АТБ" - так і написано зі знаком питання :)
Ну і нагадування:
У випадку, якщо основна картка заблокована або термін її дії скінчився - ініціювати випуск додаткової карти неможливо.
і видало помилку.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
idea, наскільки я зрозумів тарифи Ощада, то ціна залежить від тарифного пакету й РКО основної картки: 80/200 ₴. Якщо ж цифрова підпадає під віртуальну, то 20 грн. Але б я спершу спробував дізнатися цей момент:
який строк дії буде в картки (оскільки деякі банки строк дії додаткової картки виставляють як у основної).

Місто
Киев
10 грн/міс. за послугу SMS інформування.
Post automatically merged:

У мене строк дії цифрової картки більше за пластикову

• Wow
Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Howl, у ощада раніше допки випускалися по терміну основної

• Sad
Реакції: Howl
Зверху