com

Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Shanovnyi kliiente, z 01.12.2020 po sotsialnykh ta pensiinykh rakhunkakh zniattia hotivky v bankomatakh ta kasakh Oschadbanku - bez komisii.

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
idea, уявлення не маю. Тільки зараз звернув увагу, що смс прийшла на другу сімку, яку якраз тоді увімкнув. Тепер чешу потилицю, що в мене на тому номері в ощаді. Може материна картка киянина туди підв'язана… 🤔

• Like
Реакції: idea
Місто
Бровари
tyler, та ні, скачав тариф від 30.11 як був ліміт так, і лишився. У будь-яких банкоматах - до 15 тис, у власних касах - 2 операції, на місяць.
Певно, маніпулювання клієнтами, щоб знімали у своїх банкоматах і не збільшували витрати банку під час карантину.

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
Подскажите, а по карте киянина смс информирование платное вообще?
И как его если что отключать. Вошёл в Ощад24 по такой карте, скорее всего первый раз, и прилетело смс про подключение смс банкинга. Карта не моя, ранее использовалась строго как проездной.

Місто
Бровари
bearing, це ще залежить в якому тарифі випустили кк. Пільгову, скоріш за все, випускають у тарифі мій рахунок, а там смс інформування платне, при чому це єдиний тариф, де воно обов'язкове. Колись удавалось вимкнути, як зараз - не знаю.
При перевірці рахунку онлайн постійно воно буде активуватися. Тому рахунок краще перевіряти у власному банкоматі, касі, терміналі. Один раз на добу - безкоштовно.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Я відключав десь рік тому через 0800... Перевірка балансу зараз безкоштовна тільки на сайті через онлайн-помічник.

Вкладення

• Screenshot (19).png
    Screenshot (19).png
    25.6 КБ · Перегляди: 28
Останнє редагування:

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
bearing, це ще залежить в якому тарифі випустили кк. Пільгову, скоріш за все, випускають у тарифі мій рахунок, а там смс інформування платне, при чому це єдиний тариф, де воно обов'язкове. Колись удавалось вимкнути, як зараз - не знаю.
При перевірці рахунку онлайн постійно воно буде активуватися. Тому рахунок краще перевіряти на гарячій лінії. Один раз на добу - безкоштовно (здається). Там автомат каже баланс та суму і дату останньої операції.
Там уже не нужно проверять счёт, просто отключить и больше туда ни кто не зайдёт.

• Like
Місто
Бровари
bearing, присилають же туди від кличка то на паску то ще на якесь свято 100 чи скількись гривень

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Bank ID від ощадбанку не робе? Вхід за номером банківської картки не пропускає. Тобто нічого не відбувається.

Місто
Kyiv
При перевірці рахунку онлайн постійно воно буде активуватися. Тому рахунок краще перевіряти у власному банкоматі, касі, терміналі. Один раз на добу - безкоштовно.
Родителям и знакомым спокойно отключал в О24 на КК смс информирование платное, хотя иногда при повторном заходе опять подключалось, но после того, как два раза отключил, перестало автоматом включать.

• Wow
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Имеет родственница годовой валютный депозит в этом банке. Хотела снять и проворонила время окончания. Теперь его продлили еще на год. Сказали что досрочного снятия не предусмотренно. Разве что по справке врача на операцию или еще куда то по экстренным случаям. Это правда так или ей наплели сотрудники сего учреждения?

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Коли твої гроші лежать у тебе дома - то твої гроші. Коли твої гроші "лежать" в банку - то гроші банку...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
  • Like
Місто
Бровари
Не знав, що ощб узяв моду з привата робити автоматичне продовження без згоди клієнта.

Місто
Біла Церква
Имеет родственница годовой валютный депозит в этом банке. Хотела снять и проворонила время окончания. Теперь его продлили еще на год. Сказали что досрочного снятия не предусмотренно. Разве что по справке врача на операцию или еще куда то по экстренным случаям. Это правда так или ей наплели сотрудники сего учреждения?
В Ощад 24/7 пролонгация отключается. До окончания срока.

• Sad
Місто
Бровари
current, не усі ж про це знають, а навіть про те, що щось таке як пролонгація взагалі існує. Я б узагалі таке заборонив. Хочете на довго депозит пропонуйте на 2-5 років, а не оце, коли маєш танцювати щоб забрати свої гроші

Останнє редагування:
Зверху