com

Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Howl, у ощада раніше допки випускалися по терміну основної

• Sad
Реакції: Howl
Місто
Бровари
Howl, спробую, коли будуть гроші на рахунку. Але схоже це просто помилка через термін дії.

• Like
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
После оформления цифровой карты ПИН-код от неё автоматом приходить в SMS или надо его заказывать через Софию в контакт-центре?

Місто
Київ
Всім прийшло ?
Якщо Ваші щомісячні надходження на рахунки банку виходять за межі діапазону 0 – 25 000 грн, то на вимогу НБУ повідомте банк про плановий макс.обсяг надходжень: відправте SMS на номер 8052 з текстом «Надходження ХХ» (де ХХ макс.обсяг надходжень за міс.), телефонуйте 0800210800 чи завітайте до відділення: cutt.ly/4wFZSGgi

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

IgorBVS

Заблокирован
Місто
Украина г.Ровно
После оформления цифровой карты ПИН-код от неё автоматом приходить в SMS или надо его заказывать через Софию в контакт-центре?
В смс, і ще можна в веб-кабінеті глянути (як варіант).

Місто
-
Всім прийшло ?
Якщо Ваші щомісячні надходження на рахунки банку виходять за межі діапазону 0 – 25 000 грн, то на вимогу НБУ повідомте банк про плановий макс.обсяг надходжень: відправте SMS на номер 8052 з текстом «Надходження ХХ» (де ХХ макс.обсяг надходжень за міс.), телефонуйте 0800210800 чи завітайте до відділення: cutt.ly/4wFZSGgi
мені прийшла смс з діапазоном 1млн-2млн. Надходження виходять за межі цього діапазону, але у меншу сторону)) от і не знаю, віпдравляти їм щось чи ні

Місто
Кропивницький
Всім прийшло ?
мені прийшла смс з діапазоном 1млн-2млн. Надходження виходять за межі цього діапазону, але у меншу сторону)) от і не знаю, віпдравляти їм щось чи ні
Заглючив ощад, мені приходило 0 – 25 000, хоча були надходження більші

Місто
Киев
Ощадбанк змінив тарифи і ввів оплату 3 грн за невдалі спроби авторизації платежів по картках в кількості більше 1 на добу. Тобто беруть гроші за послуги яких клієнт не замовляв. Такі спроби можуть проводити шахраї в інтернеті.

Місто
Бровари
mikle, цей тариф у них давно. Треба читати тарифи.
Я на таке колись давно (здається 2007) нарвався в Укрсоці за кордоном, банкомат замість мало коштів - писав невідома помилка. Ну то я пробував ще, думав звʼязку не було. А потім у виписці побачив ці спроби, кожна по 0,75 $.
Такі спроби можуть проводити шахраї в інтернеті.
наврядчи. У ощаду є зds. Тобто така спроба буде вважатись після введення otp-пароля. А якщо у вас вкрали карту й телефон, то треба блокувати/перевипускати карту. Для банкоматів так само потрібно знати пін.
Всім прийшло ?
мені теж не прийшло. Але ж у них велика база. Певно частинами розсилатимуть.
Дуже хороше рішення. Що не всім обовʼязково проходити, а тим, у кого обороти перевищують, або хочуть збільшити. Не те що в Пумбі... Ще й смсом, зручно. Три канали: смс, 0800, відділення.
Post automatically merged:

Деякі українські компанії вже під’єднали бізнес-дзвінки. Серед них – Ощадбанк, який став першим у світі банком, що додав новий канал спілкування. Також бізнес-дзвінки використовує мережа аптек «Бажаємо Здоров’я» та інші.
Усі бізнес-дзвінки будуть безплатними для користувачів Rakuten Viber. Компанії зможуть під’єднати для дзвінків свій звичайний номер кол-центру або призначити новий. Більше інформації про бізнес-дзвінки у Viber читайте на офіційному сайті.
Ось, до речі, супутня новина від debugger

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
IgorBVS, є декілька ПІНів: електронний (який зберігається в базі банку) і ПІН, який зберігається на картці (чіпі). Щоб клієнту не робити мізки, ці ПІНи об'єднали в один: при встановленні електронного ПІН і подальшою операцією в банкоматі або чипом в POS-терміналі ПІНи синхронізуються.
Є банкомати, які підтримують зняття з токенізованих карток у телефоні, й там треба вводити ПІН від картки. Теоретично встановити електронний ПІН можна наступними засобами: https://www.oschadbank.ua/pin

ps Сподіваюсь, що в подальшому не будеш плутати CVC/CVV з ПІНом.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Есть пенсионная карта, которую изъял банкомат. При самостоятельной блокировке карты через приложение есть возможность потом переводить с неё как-то деньги? В новом приложении такой возможности не нашёл. Зайти в интернет-банкинг не получается, поскольку регистрировались по ней и сейчас из-за блокировки не пускает.

У кого-то получалось выпустить к имеющемуся счёту виртуальную/цифровую карточку удалённо?

Місто
Киев
Есть пенсионная карта, которую изъял банкомат. При самостоятельной блокировке карты через приложение есть возможность потом переводить с неё как-то деньги? В новом приложении такой возможности не нашёл. Зайти в интернет-банкинг не получается, поскольку регистрировались по ней и сейчас из-за блокировки не пускает.

У кого-то получалось выпустить к имеющемуся счёту виртуальную/цифровую карточку удалённо?
Была раннее тоже такая ситуация, с картой которую изъял банкомат Ощадбанка. Я её не блокировал, и через интернет банкинг пользовался картой. И через пару недель, карту вернули в банке, после инкассации банкомата.
Ну это уже, на свой страх и риск.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: idea

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
moby, всё усложняется тем, что карту изъял банкомат зарубежного банка, который отправил её в Ощад. Если бы счётом с заблокированной картой можно было пользоваться, то проблем бы не было.

• Like
Реакції: moby

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Зверху