Openpharmacist, дійсно, був неправий.. Але дивно, фактично швидкість авто не обмежена.. Тоді питання, якщо цей знак зробити таким, що можна знімати, тоді можна?
Я теж повівся, в мене простіше, перевезення дітей, груп людей, колони... відповідно знаки, таблички, яких немаOpenpharmacist, дійсно, був неправий.. Але дивно, фактично швидкість авто не обмежена.. Тоді питання, якщо цей знак зробити таким, що можна знімати, тоді можна?
Там далі пише«Обмеження максимальної швидкості» — зображення дорожнього знака
Тому 12.9 б) в частині посилання на підпункту «и» пункту 30.3 ПДР для легкового авто - мимо касикерують водії із стажем до 2 років великовагових та великогабаритних транспортних засобах, транспортних засобах, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, у разі перевезення вантажним автомобілем пасажирів
керують водії із стажем до 2 років, (тут кома) великовагових та великогабаритних транспортних засобах,
Openpharmacist, дійсно, був неправий.. Але дивно, фактично швидкість авто не обмежена.. Тоді питання, якщо цей знак зробити таким, що можна знімати, тоді можна?
Нічого водію за це не буде, для початку поліції треба ще довести що та наклейка відповідає нормам ДСТУАвтомобіль водія з досвідом водіння до 2-х років. Відповідно, на задньому склі є знак обмеження швидкості "70".
З якою швидкістю на цьому авто може їхати водій з досвідом більше 2-х років?
Однозначного трактування не знайшов, ЧатДЖПТ взагалі спозорився, міняв думку як флюгер.
Ну мабуть по правилам дорожнього руху.Автомобіль водія з досвідом водіння до 2-х років. Відповідно, на задньому склі є знак обмеження швидкості "70".
З якою швидкістю на цьому авто може їхати водій з досвідом більше 2-х років?
Однозначного трактування не знайшов, ЧатДЖПТ взагалі спозорився, міняв думку як флюгер.
50 км/год по місту
Коли немає заторів і вільна дорога, з такою швидкістю точно створиш ще більше аварійних ситуацій, коли всі намагатимуться тебе обійти. Тому краще рухатись зі швидкістю потоку в твоєму ряді. Був би водієм, розумів би про що мова.треба їхати від 30 до 50 в місті
Это проблема тех, кто пытается обойти. Тише едешь - дальше будешь.коли всі намагатимуться тебе обійти
Я про нормальний адекватний рух в своєму ряді, а не про гонщиків і "п'ятнашечників".У нас вечно хотят между светофорами выиграть гонки формулы 1.
Ми не в Німеччині обговорюємо рух.В Германии, почему-то, удобно ехать именно 50
Так, обговорюємо ПДР в Україні. І згідно з ПДР, вважаю, що більш правий Sanyok77, ніжМи не в Німеччині обговорюємо рух.
Ми ж бажаємо рухатися до Європи, тобто українці повинні змінювати свої звички, у тому числі і водійські звички .найвідбитіші водії
У мене на задній частині автомобіля висить знак "70" на магніті (знайшов на просторі інтернету, коштує так само як і ваш варіант). Доїхав до пункту призначення - зняв. Дуже зручно: дощ, сніг, сонце - висить як наче наклеєний. Зупиняли двічі за сей сезон, але питання були юридичні по автомобілю, а не з приводу порушень ПДР.Але назагал знайомі обійшли це знаком з присоскою:
В реальності, поки держава не забезпечить невідворотнє покарання за порушення ПДР - будуть їздити як 3.14...сиМи ж бажаємо рухатися до Європи, тобто українці повинні змінювати свої звички, у тому числі і водійські звички
Причому покарання не лише штрафами, а набагато дієвіше - накопиченням штрафних балів.невідворотнє покарання за порушення ПДР
Як на мене, це наслідок реформи ДП. До того ще з совкових часів патрульні регулярно стояли перед і на перехрестях, тим самим мотивуючи водіїв дотримуватися правил навіть у випадку їхньої відсутності там.За останні роки, по відчуттям, кратно виросла к-сть "дрібних" порушень: проїзд на жовтий, зупинка на перехресті