Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
luytel, А мені і солодке не дали, треба брати відпустку в ПУМБі:(.
І мені теж. Купувати щось в Рошені за кредитних 5% було непогано.
Міський транспорт залишили, але я їм майже не користуюсь.
Щось розчаровує ПУМБ.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну он мне давал 1% на продукты в январе и феврале. Потом забрал.
Это вполне нормально, так как категории часто "плавающие", и при том индивидуальные.
Но Транспорт и Кондитерка были всегда. В мае прошлого года за сладости ставка упала с 10% до 5%.
Но это всё ещё был очень хороший кэшбэк.
А теперь у меня как у ребёнка - "любимую игрушку забрали":recourse:

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Останнє редагування:
Місто
Київ
Так а коммуналка вообще редко где есть. Остается Глобус, там всяко выше, и аптеки там же.

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
Дівчина сходила у відділення і відкрила рахунок в банку з ціллю розмістити депозит й, відповідно, відкрила собі гривневу та валютну всекарти. В той же день її передзвонила праціниця банку і вговорювала вікрити кредитку та зробити оплату нею, хоча дівчина декілька разів сказала, що кредитні послуги її не цікавлять. Працівниця майже змушувала під диктовку відкрити додаток на телефоні і оформити картку під час дзвінка, а дівчина проста й довірлива вже було почала це робити. Благо я в кімнату зайшов, побачив як дівчина з розгубленим поглядом щось робить в телефоні і з кимось говорить, запитав, що з неї хочуть і вона зразу дала мені телефон щоб я сам поговорив. Працівниця банку, як тільки почула мій голос чоловічий, відразу сама розгубилася, і на моє питання з якою ціллю зателефонувала, почала виправдовуатися, що розповідає про доступні послуги банку, вічливо пояснив їй, що сам являюся клієнтом банку багато років і при необхідності дівчині все роз'ясню, працівниця невпевнено щось мугикнула, на що я їй сказав "дякую за інормацію, гарного вам дня" і почекав, що та відповість, але вона просто поклала трубку навіть не попрощавшись))
Обурливо)

Місто
Київ
Дівчина сходила у відділення і відкрила рахунок в банку з ціллю розмістити депозит й, відповідно, відкрила собі гривневу та валютну всекарти. В той же день її передзвонила праціниця банку і вговорювала вікрити кредитку та зробити оплату нею, хоча дівчина декілька разів сказала, що кредитні послуги її не цікавлять. Працівниця майже змушувала під диктовку відкрити додаток на телефоні і оформити картку під час дзвінка, а дівчина проста й довірлива вже було почала це робити. Благо я в кімнату зайшов, побачив як дівчина з розгубленим поглядом щось робить в телефоні і з кимось говорить, запитав, що з неї хочуть і вона зразу дала мені телефон щоб я сам поговорив. Працівниця банку, як тільки почула мій голос чоловічий, відразу сама розгубилася, і на моє питання з якою ціллю зателефонувала, почала виправдовуатися, що розповідає про доступні послуги банку, вічливо пояснив їй, що сам являюся клієнтом банку багато років і при необхідності дівчині все роз'ясню, працівниця невпевнено щось мугикнула, на що я їй сказав "дякую за інормацію, гарного вам дня" і почекав, що та відповість, але вона просто поклала трубку навіть не попрощавшись))
Обурливо)
Вітаємо!
Нам прикро, що така ситуація викликала у Вас негативне враження про наш банк. Ми бажаємо перевірити консультацію нашого фахівця, тому просимо Вашу дівчину написати нам у приватні повідомлення, аби ми мали можливість зафіксувати звернення для перевірки та в майбутньому, за потреби, скасувати подібні дзвінки.
Також, для Вашої зручності, можна надіслати ПІБ, ІПН та суть звернення у приватні повідомлення нашої офіційної сторінки за посиланням: https://www.facebook.com/pumbua

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
в майбутньому, за потреби, скасувати подібні дзвінки.
Я розумію, що фахівець відділення бажає отримати премію, але лапша на вуха "зробіть покупку на ХХХ грн для активації картки" треба було давно припинити. Як і нав'язування непотрібних послуг.

Місто
Київ
Я на днях заскочил в ПУМБ позакрывать ненужные мне виртуалки, так пацанчик там очень попросил меня пополнить любой мобильный в приложении на 2 грн., что я и сделал к его несказанной радости. Считаю, это как на чай дать официанту.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я на днях заскочил в ПУМБ позакрывать ненужные мне виртуалки, так пацанчик там очень попросил меня пополнить любой мобильный в приложении на 2 грн., что я и сделал к его несказанной радости. Считаю, это как на чай дать официанту.
А интересно - зачем их закрывать?
Они же есть не просят. И сами отвалятся по сроку действия, разве нет?
Вот я 1.01.24 открыл себе кредитку ВсеМожуОнлайн и мне дали виртуальную карту 1417 (до 01/27).
Затем я выпустил мгновенный пластик и именную кредитку (у неё срок такой же, т.е. 01/27).
В конце января или в феврале 2027 года я пойду за новым пластиком, а виртуалка просто помрёт и я её не стану перевыпускать.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (KS & Vf)
передзвонила праціниця банку і вговорювала вікрити кредитку
Періодично захожу в одно з відділень банку. Постійно поки в черзі в касу або в терміналі поповнюю, працівниці по телефону постійно займаються таким "тероризмом". Вже аж стало цікаво, чи колись буде хоч один випадок, коли я не буду свідком такого. Поки не щастило. Хоча чого дивного, вони ж донецькі

Місто
Київ
Вот интересно, почему ПУМБ так интенсивно впаривает кредитки и лимит дает норм, а Глобус жмется?

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
в майбутньому, за потреби, скасувати подібні дзвінки.
Я розумію, що фахівець відділення бажає отримати премію, але лапша на вуха "зробіть покупку на ХХХ грн для активації картки" треба було давно припинити. Як і нав'язування непотрібних послуг.
Для цього можна в меню "Мої нагороди" додати пункт типу "Зроби певну кількість транзакцій чи певну суму оплат та виграй певний кешбек" - але щоб це було враховано і для співробітників.
Іншими словами: я дивлюсь перелік завдань, за які капне копієчка дівчатам у відділенні, і роблю щось із цього.
Нехай їм бонус буде, а мені не важко це зробити. Ну звісно якщо завдання мені підходить.

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
Пумб все...

Місто
Lviv
Кредитку ВсеМожу без походу у віділення закрити такі немає можливості?

Місто
Київ
Кредитку ВсеМожу без походу у віділення закрити такі немає можливості?
Вітаємо! Якщо Вам потрібно закрити картку дистанційно, то зробити це можливо у застосунку. Для цього двічі натисніть на картку та оберіть "Закрити картку". Якщо ж бажаєте закрити рахунок дистанційно, то для цього Вам необхідно написати у чат-підтримку (у застосунку натисніть на зображення профілю у правому верхньому куті та натисніть "Написати в чат").

Зверху