ПотапаПапа
ОстапаПапа
ты прикалываешься?...Критична інфраструктура?
ты прикалываешься?...Критична інфраструктура?
Приколи мочить влада, що забронювала всіх ментів, циркачів, футболістів... Ось мені цікаво, чи "імператорські табачники", побудувавши такий завод, ще там, де норм бусифікують, на щось розраховували?ты прикалываешься?...
С чего это? Бухарики тоже ни дня без Бухача не будут сидетьДаже без бухлеца синяки потерпят трошки
Как и на стройке, дальнобое и Тд.на таком заводе запросто могут работать женщины
Вони якось дивно «заброньовані».що забронювала всіх ментів
На те що на інших заводах тут же обшуки будуть проведеніна щось розраховували?
А чому і ні? Навіть працівників "Glovo" забронювалиОсь мені цікаво, чи "імператорські табачники", побудувавши такий завод, ще там, де норм бусифікують, на щось розраховували?
Отмєна...
А чому і ні? Навіть працівників "Glovo" забронювали
В Україні з 11 липня набула чинності заборона на продаж ароматизованих та електронних сигарет і рідини до них, а також тютюн для самокруток і сигаретні упаковки з неправильним маркуванням.
Про це йдеться в законі №1978-XI.
При цьому було надано час на реалізацію залишків тютюнових та нікотинових виробів, введених в обіг до набрання чинності законом. Але сьогодні цей термін скінчився.
Чергове покращення життя.А це шо за дічь?
Не простіше кинути цю дурну справу? ))добре що є контрабанда.
Від трави і шкоди менше)Траву дешевше можна купити ніж сигарети.
Якби було просто, то мабуть курців не залишилося бНе простіше кинути цю дурну справу?
шо? джерело?Уряд підняв акцизи на сигарети, з 2025 року мінімальна вартість пачки сигарет складе 200грн.
У вас почем контрабас? Месяц назад в ЗП пачка стоила 75грн, я так и не понял зачем брать контрабас если в магазине на пару гривен дороже, но намного лучше этого сена. Сейчас по телеге цены 750-850грн за блок, совсем подурели. Бросил я это дело, дорого))Як добре що є контрабанда.
А також торгівля наркотиками, людьми тощо...Як добре що є контрабанда.
105 грн. Вінстон ХСтайл чітвьоркаесли в магазине на пару гривен дороже
"Шо то хуйня, що єто хуйня"©но намного лучше этого сена
Уряд підняв акцизи на сигарети, з 2025 року мінімальна вартість пачки сигарет складе 200грн.
Траву дешевше можна купити ніж сигарети.
Як добре що є контрабанда.
Это не контрабас, это подделки. Ничего общего с оригиналом не имеют, даже не напоминают по вкусу. Только внешний вид пачки.У вас почем контрабас? )Як добре що є контрабанда.