ПотапаПапа
ОстапаПапа
ты прикалываешься?...Критична інфраструктура?
![Olen :Olen: :Olen:](/styles/default/xenforo/emoticons/Olen.gif)
ты прикалываешься?...Критична інфраструктура?
Приколи мочить влада, що забронювала всіх ментів, циркачів, футболістів... Ось мені цікаво, чи "імператорські табачники", побудувавши такий завод, ще там, де норм бусифікують, на щось розраховували?ты прикалываешься?...![]()
С чего это? Бухарики тоже ни дня без Бухача не будут сидетьДаже без бухлеца синяки потерпят трошки
Как и на стройке, дальнобое и Тд.на таком заводе запросто могут работать женщины
Вони якось дивно «заброньовані».що забронювала всіх ментів
На те що на інших заводах тут же обшуки будуть проведеніна щось розраховували?
А чому і ні? Навіть працівників "Glovo" забронювалиОсь мені цікаво, чи "імператорські табачники", побудувавши такий завод, ще там, де норм бусифікують, на щось розраховували?
Отмєна...
А чому і ні? Навіть працівників "Glovo" забронювали
В Україні з 11 липня набула чинності заборона на продаж ароматизованих та електронних сигарет і рідини до них, а також тютюн для самокруток і сигаретні упаковки з неправильним маркуванням.
Про це йдеться в законі №1978-XI.
При цьому було надано час на реалізацію залишків тютюнових та нікотинових виробів, введених в обіг до набрання чинності законом. Але сьогодні цей термін скінчився.
Чергове покращення життя.А це шо за дічь?
Не простіше кинути цю дурну справу? ))добре що є контрабанда.
Від трави і шкоди менше)Траву дешевше можна купити ніж сигарети.
Якби було просто, то мабуть курців не залишилося бНе простіше кинути цю дурну справу?
шо? джерело?Уряд підняв акцизи на сигарети, з 2025 року мінімальна вартість пачки сигарет складе 200грн.
У вас почем контрабас? Месяц назад в ЗП пачка стоила 75грн, я так и не понял зачем брать контрабас если в магазине на пару гривен дороже, но намного лучше этого сена. Сейчас по телеге цены 750-850грн за блок, совсем подурели. Бросил я это дело, дорого))Як добре що є контрабанда.![]()
А також торгівля наркотиками, людьми тощо...Як добре що є контрабанда.![]()
105 грн. Вінстон ХСтайл чітвьоркаесли в магазине на пару гривен дороже
"Шо то хуйня, що єто хуйня"©но намного лучше этого сена
Уряд підняв акцизи на сигарети, з 2025 року мінімальна вартість пачки сигарет складе 200грн.
Траву дешевше можна купити ніж сигарети.
Як добре що є контрабанда.![]()
Это не контрабас, это подделки. Ничего общего с оригиналом не имеют, даже не напоминают по вкусу. Только внешний вид пачки.У вас почем контрабас? )Як добре що є контрабанда.![]()