Обменяете ли вы после 11.01.2016 года старый бумажный паспорт на новое пластиковое УЛ

• Да

Голосів: 175 33.3%
  • Нет

Голосів: 257 48.9%
  • Затрудняюсь ответить

Голосів: 94 17.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    526

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Паспорт громадянин України з безконтактним електронним носієм (паспортна картка)

Посвідчення особи громадянина України (видається з 11 січня 2016 року).

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
Howl, якщо є біометричний закордонний паспорт тоді через дію можна формувати витяг з тер громади, та і всі інші документи в дії підтягує.
Це якщо ти там є, то дасть сформувати. Я і діти не були в реєстрі територіальних громад, біометричний закордонний є, робив в 2018 році, в малих також є біометричні закордонні(витяг не давало формувати в Дії) Малі і я були прописані в квартирі(востаннє малого прописував в 2018 році). То ходив місяць тому, щоб отримати витяг для малої(в школу вимагали). Довго шукали в прозорому офісі по якимось старим базам, особливо малої, щоб внести в реєстр територіальних громад. Дали паперовий витяг. Потім уже можна було сформувати в Дії. Послуга безкоштовна.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Тут маю питання трішки не по темі. У мене в дії не підтягується свідоцтво(актовий запис про народження) мого меншенького. Як виявилось, мій РНОКПП не прописаний у його свідоцтві. Хто з таким стикався і як вирішили питання?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Хто з таким стикався і як вирішили питання?
Я зтикався. Підтримка ДІЯ посилалася на РАЦС. В РАЦС повідомили, що не мають механізмів оновити дані, і якщо при створенні актового запису дані не внесені, то всьо.

По факту десь через декілька тижнів мені відписали з ДІЯ з проханням перевірити. РНОКПП таки зʼявився. Паралельно вони пофіксили і свідоцтво про шлюб з аналогічною проблемою.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
.... Если есть какие-то проблемы, это проблемы сотрудников тех органов, которые представляют услуги, и не умеют обращаться со всеми действующими в стране паспортными документами...
наче в країні закордон паспорт прирівняний до внутр., але часто не приймають біометр. закордон. і вимагають внутр.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, в мене вже другий місяць чи третій от так. Ти звертався через підтримку? Бо мені там відписали очікувати рішення від партнерів, які можливо колись то пофіксять. От тобі і «країна в смартфоні»

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Я і діти не були в реєстрі територіальних громад, біометричний закордонний є, робив в 2018 році, в малих також є біометричні закордонні(витяг не давало формувати в Дії)
Витяг не дає сформувати, якщо в базах немає відомостей або вони не повні.

Довго шукали в прозорому офісі по якимось старим базам, особливо малої, щоб внести в реєстр територіальних громад.
Підіймали архів, в якому вказувалась дата й адреса реєстрації.

В РАЦС повідомили, що не мають механізмів оновити дані, і якщо при створенні актового запису дані не внесені, то всьо.
Наче при видачі нового свідоцтва ці дані повинні автоматом внести в базу (якщо не плутаю текст у законодавчому акті).

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
можуть неправильно переписувати адресу реєстрації (так у мене таке було не один раз, мало хто правильно це робив).
Это не только паспорта касается. Многие "работники" по трафарету с ошибками документы заполнят.
Це якщо ти там є, то дасть сформувати. Я і діти не були в реєстрі територіальних громад, біометричний закордонний є, робив в 2018 році, в малих також є біометричні закордонні(витяг не давало формувати в Дії) Малі і я були прописані в квартирі(востаннє малого прописував в 2018 році). То ходив місяць тому, щоб отримати витяг для малої(в школу вимагали). Довго шукали в прозорому офісі по якимось старим базам, особливо малої, щоб внести в реєстр територіальних громад. Дали паперовий витяг. Потім уже можна було сформувати в Дії. Послуга безкоштовна.
На другом форуме видел следующую информацию - проблема в регистрации недвижимости. Если недвижимость в реестре (а это вроде как с 2012-го), то все жильцы автоматически с регистрацией.

Как исправить? Не факт, что внесение недвижимости в реестр поможет. Как вариант, Howl рекомендовал обращаться в министерство юстиции напрямую. По его наводке я уже не одному человеку сделал регистрацию удаленно. По времени в среднем занимает неделю ожидания (написано "до месяца") + на саму переписку до получаса.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
У мене при цифровізаціі свідоцтва про народження зробили помилку в прізвищі. Це вспливло коли робив другий цифровий загран. Показав їм оригінал свідоцтва, все ок але прізвище в діі в свідоцтві про народження з помилкою так і висить. Влом бігати міняти.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
горіх, виправити помилку в прізвищі можна через електронне звернення до того ДРАЦС, який це свідоцтво видав. Я так сусідам виправляв прізвище (при перекладі з російської на українську написання прізвища трохи різне й через це не можна було через портал Дія замовити свідоцтво).

Зверху