Не дуже поширено, як на мене.А как в европах сейчас с этим?
Я теж його розглядаю. Але думаю може докласти 4000 грн і купити версію про?! Все-таки і + 50Вт потужності та потужніша батарея.Що скажете?Xiaomi M365 - як на мене, супер по ціна/якість, головне - що для нього є дуже багато доробок та запчастин, у нас та на Алі. Замовив друк на 3д-принтері: підтримку заднього крила, ручку на стійку щоб дитина трималась, коли їде зі мною, допоміжне кільце для важілю, що складає стійку (бо його з великим зусиллям треба тягнути). Ще їде захист кнопки від вологи, трохи задув силіконом слабкі місця. Але, не знаю, чи він підійде дитині 9 років, залежить від зросту та чи вистачить сили з ним впоратись.
Дивлячись, для чого він потрібен, але ж й більша вага, і розмір більше. Здається, що 12 кг у M365 (не про) - небагато, але ж - не такий легкий він реально, дідько, не так комфортно його й тягати в руках, переносити, а pro ще важче. Якщо треба їхати "на дальняк", та вага райдера під 100 кг, не буде потреби часто піднімати на поверх, по підземних переходах у місті та ін. - то можна брати Pro, або навіть щось більш потужне й важке.Все-таки і + 50Вт потужності та потужніша батарея.Що скажете?
Это так кажется, пока не потаскаешь. Мне иногда и 12кг Сяоми некомфортно, если надо пройти через подземный переход, где нет пологих спусков для колясок и инвалидов, то его надо складывать и тащить по лестнице в руках. Хотя, индивидуально, если штанги тягаешь в зале, может и пофигу.Хотя 25 кг в принципе поднять несложно
вариант ли взять тоже самое, что уже используют шеринговые компании (т.е. тот самый болт)?болт поднимал
скорее всего модель под заказ, чтоб на детали не воровалиМне кажется в этом сезоне у болта другие самокаты чем в прошлом. такое ощущение что эти новые сделаны под заказ и с целью быть максимально выносливыми. Сварной шов грубый, например. Я к чему - навряд ли это серийная модель, никаких опознавательных знаков я не видел.
В Ютубе есть уже разборки этих самокатов, насчет модели не уверен, но не типовые решения.скорее всего модель под заказ, чтоб на детали не воровали
В Ютубе есть уже разборки этих самокатовскорее всего модель под заказ, чтоб на детали не воровали
Этот понравился по параметрам: https://hotline.ua/sport-elektrosamokaty/ninebot-by-segway-max-g30-ii-aa00001032/Если кто в теме - насоветуйте пожалуйста электросамокат? Весу во мне 105 кг.