У Великій Британії за порушення ПДР евакуювали перший електросамокат
Такий прецедент чітко дає зрозуміти – влада Великої Британії буде слідкувати за виконанням правил дорожнього руху усіма його учасниками з однаковою суворістю

отакои... В Черновцах как быть?Правила забороняють використання електричних самокатів у деяких громадських місцях, на дорогах для автомобілів та у місцях, де покриття зроблено з бруківки.
Наверное, не пытаться экстраполировать правила для ВеликоБритании на украинские города.))отакои... В Черновцах как быть?Правила забороняють використання електричних самокатів у деяких громадських місцях, на дорогах для автомобілів та у місцях, де покриття зроблено з бруківки.
а в Ровно и Луцке не будут красть и топить самокаты?"Імовірно, основними причинами, чому найменший з операторів залишив Київ, стали конкуренція і високий рівень вандалізму. У місті щодня фіксують десятки зламаних, втоплених і викрадених електросамокатів", - заявив Усов в телеграмі.
Я вот такой в конце лета прошлого взял.. Пока ездит.Апну тему. Что сейчас вообще люди используют в качестве персонального транспорта, кроме велосипедов?
Вроде бы тема должна быть актуальной в условиях того, что общественный транспорт работает не везде и не очень регулярно
Мне вообще ни на чем не нравится по нашим городам ездить)))Детским сидением на вел? Чуть лучше, но мне не нравится по нашим городам на велике ездить.
Это как? Перед собой? Пристегиваешь ремнями к спине?)Старшую лет с 5ти на мотоцикле начал катать
Мне как-то ссыкотно, первая колдобина и дитё летит головой. Ну и с моим весом 100-110 + дитё, 20, надо мощный самокат, баксов за 850+Мелкого можно стоя перед собой везти.