Якщо брати газову то треба щоб була або конвекційна, або щоб мала зверху тен.настав час оновити газову плиту. Нова буде з духовкою.
Конфорки - газові. А ось щодо духовки виникли срачіки електро чи газова. На користь електричної висловлюються, що вона краще готує, рівномірно і т.д.іт.п..... На користь газової - економія електричної потужності квартири.
Невже технології духовок залишилися на рівні 80-х років і плити Дружківка? Невже сучасні газові духовки нормальних виробників так поступаються якістю електричним версіям?
Обзори читав, вникав. 99% з них - рекламна замануха.
Питання не в швидкості. )Наймодерновіша підвода швидше старого гольфа не поїде)
Будь-яка духовка є конвекційною/радіаційною, але існує примусова конвекція (вентилятор).Якщо брати газову то треба щоб була або конвекційна, або щоб мала зверху тен.
Так.Поміж обмотками повині ж бути проміжки?
Саме від цього вибиває, потужність значно виросла.Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
а іскрити неповино в місці, де обмотка торкається одна одної? до цього працювало без нарікань, а ось коли розібрав, топомітив, що проміжки порушились через деформацію частини обмотки вона була в тому місці трохи "вздутою". Цікаво через що ця деформація зявилася - перегрів ? І чому запобіжники тоді не спрацювали в цій плиті? Спробував відновити ппоміжки - поки не вихоить це зробити. Відключив праву комфорку, щоб користуватися хоча би лівоюТак.Поміж обмотками повині ж бути проміжки?
Саме від цього вибиває, потужність значно виросла.Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
Спробуй термоскотч просунути між ними де замикає.а іскрити неповино в місці, де обмотка торкається одна одної? до цього працювало без нарікань, а ось коли розібрав, топомітив, що проміжки порушились через деформацію частини обмотки вона була в тому місці трохи "вздутою". Цікаво через що ця деформація зявилася - перегрів ? І чому запобіжники тоді не спрацювали в цій плиті? Спробував відновити ппоміжки - поки не вихоить це зробити. Відключив праву комфорку, щоб користуватися хоча би лівоюТак.Поміж обмотками повині ж бути проміжки?
він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Думаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд, ще є підозра що там здох або паршиво крутить "карлсон".буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Краще слюду, або щось вогнетривке, щоби не спалахнуло.буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?
слюдою може здерти і так хреновий лак на тих люміньових дротах.Краще слюду, або щось вогнетривке, щоби не спалахнуло.буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?
я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Там без тестера не обійтися, бажано було б заміряти що саме коротить, можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч