Печи, духовки и прочее

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Там певно є захист на запуск у розібраному вигляді. Гадати по двох фотках дуже складно.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.
буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?
Думаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...
я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиває
Там без тестера не обійтися, бажано було б заміряти що саме коротить...
а що і де міряти?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиває
... можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.
дякую. А навіщо лампочка?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
Хіба там немає ізоляційного покриття? Тестером стати і виміряти опір робочої катушки, і тієї, яка "під підозрою".

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
... можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.
бажано поміряти діодний міст на платі і транзистор, лампочка для того щоб не вибивало автомати якщо коротить то лампа буде горіти яскраво, якщо усунеш кз то лампа вспихне і погасне, під котушкою там плата, там є міст і транзистор принаймі у всіх так.
Post automatically merged:

помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
Хіба там немає ізоляційного покриття? Тестером стати і виміряти опір робочої катушки, і тієї, яка "під підозрою".
там вона майже в короткому, який там опір, треба міряти індуктивність.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Хіба там немає ізоляційного покриття?... .
не побачив.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
бажано поміряти діодний міст на платі і транзистор, лампочка для того щоб не вибивало автомати якщо коротить то лампа буде горіти яскраво, якщо усунеш кз то лампа вспихне і погасне, під котушкою там плата, там є міст і транзистор принаймі у всіх так.

там вона майже в короткому, який там опір, треба міряти індуктивність.

Відео бачив. Спочатку спробую замінити катушку на ту, що працює

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Відомі події поставили хрест на електродуховці.
Виникло несподівано інше питання. Газ-контроль. Майже всі нормальні плитки ним комплектуються. А чи не вимкнеться подача газу при пропаданні електрики?
Пошук правди на істину не вивів. Ніби є 2 типи газ-контролю, старий електромеханічний, який працює без електрики і новий супер-пупер, електронний, якому постійно потрібна електрика.
Чи існує другий другий тип, чи це міфи староверів? Якщо існує, то як не потрапити на нього?

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Відомі події поставили хрест на електродуховці.
Виникло несподівано інше питання. Газ-контроль. Майже всі нормальні плитки ним комплектуються. А чи не вимкнеться подача газу при пропаданні електрики?
Пошук правди на істину не вивів. Ніби є 2 типи газ-контролю, старий електромеханічний, який працює без електрики і новий супер-пупер, електронний, якому постійно потрібна електрика.
Чи існує другий другий тип, чи це міфи староверів? Якщо існує, то як не потрапити на нього?
так все там вимикається там стоїть термоелемент коли нарітий йде мізерний струм через котушку клапана коли газ заляло припиняється нагрів відповідно все пропадає.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Будь ласка, порадьте кілька надійних моделей хлібопічок. Дякую.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Заінтригував))) За газдуховку вже не пам'ятаю, а от в плиті без світла потрібно "прогрівати" комфорки (тримаючи натиснутою ручку) як і зі світлом.
Щойно пішов на кухню, видьоргнув вилку плитки з розетки, запалив комфорку, дмухнувши "збив полум'я" - секунд через 15 щьолкнула термопара і вимкнула подачу газу.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
йде мізерний струм через котушку клапана
Цього струму достатньо для спрацювання електромагніту?
так

Заінтригував))) За газдуховку вже не пам'ятаю, а от в плиті без світла потрібно "прогрівати" комфорки (тримаючи натиснутою ручку) як і зі світлом.
Щойно пішов на кухню, видьоргнув вилку плитки з розетки, запалив комфорку, дмухнувши "збив полум'я" - секунд через 15 щьолкнула термопара і вимкнула подачу газу.
от Фома невіруючий, якби я не знав то й не писав би.

Зверху