Там певно є захист на запуск у розібраному вигляді. Гадати по двох фотках дуже складно.
нема там захисту.Там певно є захист на запуск у розібраному вигляді. Гадати по двох фотках дуже складно.
а що і де міряти?Там без тестера не обійтися, бажано було б заміряти що саме коротить...я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
дякую. А навіщо лампочка?... можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Хіба там немає ізоляційного покриття? Тестером стати і виміряти опір робочої катушки, і тієї, яка "під підозрою".помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
бажано поміряти діодний міст на платі і транзистор, лампочка для того щоб не вибивало автомати якщо коротить то лампа буде горіти яскраво, якщо усунеш кз то лампа вспихне і погасне, під котушкою там плата, там є міст і транзистор принаймі у всіх так.дякую. А навіщо лампочка?... можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
там вона майже в короткому, який там опір, треба міряти індуктивність.Хіба там немає ізоляційного покриття? Тестером стати і виміряти опір робочої катушки, і тієї, яка "під підозрою".помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
не побачив.Хіба там немає ізоляційного покриття?... .помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
бажано поміряти діодний міст на платі і транзистор, лампочка для того щоб не вибивало автомати якщо коротить то лампа буде горіти яскраво, якщо усунеш кз то лампа вспихне і погасне, під котушкою там плата, там є міст і транзистор принаймі у всіх так.дякую. А навіщо лампочка?... можна спробувати поставити на місце тої котушки котра коротить, робочу, щоб не вибивало автомати включай в розетку через лампочку ілліча ват на 100.я випробовую у розібраному стані як на фото - тільки вмикаю у розетку - одразу вибиває. Я розумію, що плита знаходиться у вімкнутому стані і я не можу її вимкнути кнопкою бо одразу вибиваєДумаю якщо тільки для того щоб увімкнути з котушкою, але не класти посуд...буде достатньо звичайного папірця дя перевірки?Ні, але на крайній випадок провірити чи діло в замкнутих витках хватить.він витримує до 1000 градусів?термоскотч
Post automatically merged:
там вона майже в короткому, який там опір, треба міряти індуктивність.Хіба там немає ізоляційного покриття? Тестером стати і виміряти опір робочої катушки, і тієї, яка "під підозрою".помітив, що спиралі {обмотки} на правій комфорки {на 11 годин} наче торкаються одна одної. Від цього може бути КЗ і вибивати автомати?
так все там вимикається там стоїть термоелемент коли нарітий йде мізерний струм через котушку клапана коли газ заляло припиняється нагрів відповідно все пропадає.Відомі події поставили хрест на електродуховці.
Виникло несподівано інше питання. Газ-контроль. Майже всі нормальні плитки ним комплектуються. А чи не вимкнеться подача газу при пропаданні електрики?
Пошук правди на істину не вивів. Ніби є 2 типи газ-контролю, старий електромеханічний, який працює без електрики і новий супер-пупер, електронний, якому постійно потрібна електрика.
Чи існує другий другий тип, чи це міфи староверів? Якщо існує, то як не потрапити на нього?
Вони всі однакові, так як ремонтував не одну, нема там за що переплачувати.Будь ласка, порадьте кілька надійних моделей хлібопічок. Дякую.
Заінтригував))) За газдуховку вже не пам'ятаю, а от в плиті без світла потрібно "прогрівати" комфорки (тримаючи натиснутою ручку) як і зі світлом.Виникло несподівано інше питання. Газ-контроль. Майже всі нормальні плитки ним комплектуються. А чи не вимкнеться подача газу при пропаданні електрики?
Цього струму достатньо для спрацювання електромагніту?йде мізерний струм через котушку клапана
такЦього струму достатньо для спрацювання електромагніту?йде мізерний струм через котушку клапана
от Фома невіруючий, якби я не знав то й не писав би.Заінтригував))) За газдуховку вже не пам'ятаю, а от в плиті без світла потрібно "прогрівати" комфорки (тримаючи натиснутою ручку) як і зі світлом.Виникло несподівано інше питання. Газ-контроль. Майже всі нормальні плитки ним комплектуються. А чи не вимкнеться подача газу при пропаданні електрики?
Щойно пішов на кухню, видьоргнув вилку плитки з розетки, запалив комфорку, дмухнувши "збив полум'я" - секунд через 15 щьолкнула термопара і вимкнула подачу газу.