Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
мені сертифікат прийшов від градуса, все ок) вони мабуть чат читают все таки)
Тiльки но перевiрив пошти i пiдтверджую, сьогоднi о 9.33 ранку прийшло трохи сертифiкатiв. :rolleyes: Але не на всi.:rolleyes:
На тi пошти, якi заповнював останнiми.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Кантар нарешті закрив заявки на поповнення, +2 дні від планового у вівторок.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Щойно пiшли потихеньку поповнення на 90 -110грн.
В мене зняли десь біля 100гр, але нікуди ще не прийшли. Теж поспостерігаю, чи варто продовжувати співпрацю. 20-ток доречі теж не було в цьому місяці.
Доповідаю, спілкувався з ними через застосунок, вчора відповіли швидко, проте якусь біліберду буцімто в них все ОК. Відписав зі скрінами і розклавши все по полицях відповіді вже не отримав, проте сьогодні всі яблука повернулись.
Сертифікатів все ще не отримав, хоча сам виклав посилання на опитування:)
На 1 з 3 номерів прийшли гроші за 3 опитування, буду проходити тільки на ньому тепер.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Ваші бонуси не зникли!​

Gradus вітає!
Вітаємо!
Нещодавно ми виявили технічну особливість виведення бонусів від наших респондентів, які проходять іноді опитування як анонімні користувачі.
За проходження анонімного опитування винагорода від Gradus - поповнення мобільного рахунку на вказану суму.
Тому ми переносимо ваші бонуси, які ви отримали як анонімні користувачі, та вже зараз автоматично проводимо поповнення мобільних номерів, які ви вказали в кінці анонімних опитувань.
Перепрошуємо за незручності, дякуємо за ваше розуміння.​
Труднощі трапляються, і ми дуже вдячні, що ви ставитеся з розумінням.
Виникли питання або коментарі? Будемо раді допомогти на [email protected]

Щось грошей від градус так і немає...
На КС,- іншим вже отримав.
На Тримоб у кого-то пришли деньги? У меня до сих пор их нет.
На 3Моб (навіть з 099) прийшли. А на КС та Лайф - ні.

Місто
Київ
Підскажіть будь ласка, в кось таке було, що замовляли в Градусі сертифікати (я в Новус самовляв), а він не активний і на касі не приняли

Місто
Киев
Зверху