Тiльки но перевiрив пошти i пiдтверджую, сьогоднi о 9.33 ранку прийшло трохи сертифiкатiв. Але не на всi.мені сертифікат прийшов від градуса, все ок) вони мабуть чат читают все таки)
На тi пошти, якi заповнював останнiми.
Тiльки но перевiрив пошти i пiдтверджую, сьогоднi о 9.33 ранку прийшло трохи сертифiкатiв. Але не на всi.мені сертифікат прийшов від градуса, все ок) вони мабуть чат читают все таки)
Доповідаю, спілкувався з ними через застосунок, вчора відповіли швидко, проте якусь біліберду буцімто в них все ОК. Відписав зі скрінами і розклавши все по полицях відповіді вже не отримав, проте сьогодні всі яблука повернулись.В мене зняли десь біля 100гр, але нікуди ще не прийшли. Теж поспостерігаю, чи варто продовжувати співпрацю. 20-ток доречі теж не було в цьому місяці.Щойно пiшли потихеньку поповнення на 90 -110грн.
|
На КС ні,- іншим ( ВФ, ЛС) вже отримав.Щось грошей від градус так і немає...
На Тримоб у кого-то пришли деньги? У меня до сих пор их нет.На КС,- іншим вже отримав.Щось грошей від градус так і немає...
На 3Моб (навіть з 099) прийшли. А на КС та Лайф - ні.На Тримоб у кого-то пришли деньги? У меня до сих пор их нет.На КС,- іншим вже отримав.Щось грошей від градус так і немає...
Також долiтають 90-110ки.Градус віддав
Как обычно не на все номера.Також долiтають 90-110ки.Градус віддав
Мені ,частину, на КС віддав.Вчора досипали ще 50гр за обезособлені опитування, кс поки чекає.
На Тримоб 091, так пока ничего и не пришлоМені ,частину, на КС віддав.Вчора досипали ще 50гр за обезособлені опитування, кс поки чекає.
Сьогодні чи вчора платили? На 1 номер ніяк не проходитьТакож долiтають 90-110ки.Градус віддав