Приходил. Хотели активных пользователей всяких курительных приблуд, поэтому, возможно, устроили такую проверку на возраст.Больше никому не приходил Градус опрос "Отримуй задоволення від життя"?
Також було таке декілька разів. У вас який браузер? У мене Chrome (Android)Підкажіть, опитування від Кантар в усіх відкриваються? Останні декілька днів приходять запрошення до опитувань на пошту і при спробі перейти сторінка спрямування не відкривається бо переглядач класифікує її як небезпечну
У мене теж Chrome але певні посилання в повідомленнях від Кантар відкриває а ті що останні дні приходять не відкриваються.Також було таке декілька разів. У вас який браузер? У мене Chrome (Android)Підкажіть, опитування від Кантар в усіх відкриваються? Останні декілька днів приходять запрошення до опитувань на пошту і при спробі перейти сторінка спрямування не відкривається бо переглядач класифікує її як небезпечну
Нет, в обработке висит.получал от инмайнда в августе?
Та коли ж ви зрозумiете, що якщо зареестрований в додатку градуса, та проходиш на цей номер опитування за 20-40грн, то рано чи пiзно тебе забанять!Gradus, так бонусы и не вывел на телефон. Хотя их уже более 200 накоплено,в прошлом месяце.
Удалил уже этот аккаунт, и приложение. Спасибо за совет.Та коли ж ви зрозумiете, що якщо зареестрований в додатку градуса, та проходиш на цей номер опитування за 20-40грн, то рано чи пiзно тебе забанять!!!Gradus, так бонусы и не вывел на телефон. Хотя их уже более 200 накоплено,в прошлом месяце.
I всi твоi бонуси пiдуть в сраку!!!(обнуляться!!!!!)
Ви ж всi давно в цьому, якi ще можуть бути надii?!?!?!
Немае слiв!
Потiм жалiемося i думаемо чому так?!
Бо це градус!!!!!!!
I чим менше дурнiв з додатками, тим бiльше опитуваннь за 20-40грн!!!!!!!!!
В позапрошлом месяце, было более 100 бонусов, и их также не вывели на телефон.@moby,так никогда так рано не выводил. Числа 10 выведет, после 20-х чисел снимут в лк.
Та він ще за минулі опитування не все виплатив.Градус нічого нового не пропонує за 10-20грн?
Сьогоднi перевiряв номери, i на новий номер, який ще нiколи не брав участi в опитуваннях прийшло 60 грн.Та він ще за минулі опитування не все виплатив.
Сегодня на один номер 20 пришло.Та він ще за минулі опитування не все виплатив.Градус нічого нового не пропонує за 10-20грн?
И получалось в итоге взять серт с такой ошибкой "нет денех" ?У них постоянно такая хрень со всеми сертификатами. Поддержка постоянно говорит про тех проблемы. Пробуйте каждый день брать сертификат.Здравствуйте подскажите что можна сделать.Пробовал виводить сертифікат на 50 грн.на EvaПереглянути вкладення 63148
у менет також глухо, не можу взяти, та й останній сертифікат не спрацював, в магазині Новус сказали що не активований у них, я написав Градусу, вони сказали, що перевіряють (відповіді не було)И получалось в итоге взять серт с такой ошибкой "нет денех" ?У них постоянно такая хрень со всеми сертификатами. Поддержка постоянно говорит про тех проблемы. Пробуйте каждый день брать сертификат.Здравствуйте подскажите что можна сделать.Пробовал виводить сертифікат на 50 грн.на EvaПереглянути вкладення 63148
Вчера и сегодня пробую, глухо.
Подiлись, пройдемо.Где опросы то?