Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Місто
Харків
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
і виплати знову не буде... доречі в цьому міс ще не виплачували..
Поки знаходяться альтруїсти, які беруть участь в заманухах недоградуса на "авось заплатять', доти ці шарамиги будуть цим користуватися, кинувши кістку щасливим 10-20% опитаних, решта - йдуть на йух))
Для себе вирішив, що, брати участь в цих аферах більше не буду, допоки не виплатять борг. Мати справу з шахраями? Дякую, ні.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Кантар надіслав опитування про все підряд за 99 грн. та обіцяною тривалістю до двох-трьох годин (фактично близько 4 год), де змішалися коні, люди, вермішель і моторне масло)) Таке відчуття, що воно вже колись було... Людям зі слабкою психікою не рекомендується 🙄
Ледве пройшов...

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Поки знаходяться альтруїсти, які беруть участь в заманухах недоградуса на "авось заплатять'
Щойно пiшли потихеньку поповнення на 90 -110грн. вiд недоградуса. :ROFLMAO: Мабуть прочитали твое повiдомлення та злякались. :ROFLMAO:
Post automatically merged:

Таке саме що й попередне (про страховi), довге й нудне 20грн.

Градус

Останнє редагування:
Місто
Кропивницький
Кантар надіслав опитування про все підряд за 99 грн. та обіцяною тривалістю до двох-трьох годин (фактично близько 4 год), де змішалися коні, люди, вермішель і моторне масло)) Таке відчуття, що воно вже колись було... Людям зі слабкою психікою не рекомендується 🙄
Ледве пройшов...
Я за годину пройшов, треба було ставити все ні, нічого не купуєш, ніде не ходиш, тоді веселіше йде

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Щойно пiшли потихеньку поповнення на 90 -110грн.
В мене зняли десь біля 100гр, але нікуди ще не прийшли. Теж поспостерігаю, чи варто продовжувати співпрацю. 20-ток доречі теж не було в цьому місяці.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
20-ток доречі теж не було в цьому місяці.
Оце якраз 20-ки i зайшли. Додатка не маю.
Мені і десятка прилетіла, за коротесеньке опитування.
Точніше 30= (20+10)
Ліфчик мабуть плюсує, щоб два смс не присилати.

Місто
Харків

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Зайшли 50 на київстар , одним поповненням, мабуть, 2 по 20 і одне коротеньке 10 від градуса

Зверху