Платіжні картки з кешбеком

Яка найкраща комбінація карт для кешбеку?

• А-Банк: Зелена (АТБ)/Platinum, Жовта

Голосів: 16 34.0%
  • Банк Власний рахунок і Банк Восток: картка з кешбеком

Голосів: 7 14.9%
  • Банк Глобус: GlobusPlus

Голосів: 11 23.4%
  • Банк інвестицій та заощаджень: кредитна картка BISeшка, картка «Зарплатна»

Голосів: 0 0.0%
  • Кристал Банк: картки в пакеті «Особистий» та «Кристал Кредит»

• ПУМБ: всеМОЖУ online/всеМОЖУ, всеКАРТКА

Голосів: 25 53.2%
  • ТАСкомбанк: VeryCard, Велика 5/Pudra Card/Lime Card, пакет послуг Platinum

Голосів: 13 27.7%
  • izibank: Orange (основна), Virtual

Голосів: 9 19.1%
  • monobank: Чорна (АТБ)/Platinum, Біла

Голосів: 23 48.9%
  • PIRAEUS BANK: WINcard

Голосів: 8 17.0%
  • Raiffeisen Bank: Райфкартка+, кредитна картка «Два Кешбеки»

• Sense Bank: Cameleon/пакетні картки, лінійка RED

Голосів: 9 19.1%
  • sportbank: кредитна картка

• UKRSIBBANK: NEW Card (зарплатна/звичайна)

• Unex Bank: UnexSmart, UnexCard 2.0

Голосів: 3 6.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    47
  • Це опитування закриється: .
Місто
Kyiv
Кто-нибудь знает, как у EasyPay с виртуалки оплатить коммуналку за Утримання будинків та придом. території КП "Керуюча компанія Святошинського р-ну" в Киеве, чтобы получить 3% кешбек? А то я что-то никак не могу найти эту возможность, за вынос твердых отходов нашел, а вот как это найти - не знаю.
К сожалению, никак. ИзиПей перестал принимать платежи в пользу ЦКС / ГИОЦ, которые уже в свою очередь распределяют платежи районным КП.
ага... благодарю. А вопрос - получается, что и за воду Киевводоканал тоже не получится оплатить? А то я что-то только Киевводоканал (частные дома) вижу, а обычных квартир - нет.
Если Киевводоканал не приходит отдельной платежкой (а не в одной с придомовой територией, которую формирует ЦКС / ГИОЦ), то да, оплатить не получится.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені Київводоканал надсилає окремою платіжкою. Ізіпей проводить навіть без комісії.

Місто
Киев
К кому сейчас отнести свои кровные, чтобы в АЗС кишмыш получать?
Укрсиб (5%, если будешь платить через приложения аля окко, кло и тп) или форвард (почти каждый месяц наливает около 4%).
Первый раз оплатил бенз через кло пэй укрсибом, выписка выглядит иначе чем обычно и ни один из остатков лимитов не изменился.
Подскажите, приходит ли кэш через кло пэй обычно?

• Wow
Реакції: idea

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
lesnik, походу предавторизация. На неё лимиты почему-то не реагируют. Может поддержка подскажет онлайн ли это операция или нет.

Menwyy

все четко
Місто
Киев
Телефон
Nokia E72
К кому сейчас отнести свои кровные, чтобы в АЗС кишмыш получать?
Укрсиб (5%, если будешь платить через приложения аля окко, кло и тп) или форвард (почти каждый месяц наливает около 4%).
Первый раз оплатил бенз через кло пэй укрсибом, выписка выглядит иначе чем обычно и ни один из остатков лимитов не изменился.
Подскажите, приходит ли кэш через кло пэй обычно?
Я ранее платил, в выписку не заглядывал, но кб приходил как нужно.

Set

Місто
Хмельницкий
Підприємців та магазини зобов’яжуть обов’язково надавати покупцям кешбек за використання платіжних карток

У парламенті групою народних депутатів, серед яких - голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, зареєстровано проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження всеукраїнського кешбеку за безготівкові розрахунки (законопроект № 5734-2).

Завданням проекту закону є створення передумов для збереження та потенційного збільшення обсягу безготівкових платежів з використанням платіжних карток.

Зокрема, зміни до Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" передбачають, що торговець зобов'язаний заохочувати користувача до використання електронного платіжного засобу шляхом зменшення на 0,1% суми фактичного списання коштів з користувача на користь торговця за конкретною платіжною операцією з оплати товарів, робіт, послуг торговця за умови здійснення користувачем оплати з використанням платіжної картки. Зменшення списання забезпечується автоматично платіжними організаціями платіжних систем в порядку, встановленому Національним банком України, погодженому з ДПС.

Нагадаємо, що торговцем у цьому контексті буде суб'єкт підприємницької діяльності, який, відповідно до договору з еквайром або платіжною організацією, приймає до обслуговування платіжні інструменти з метою проведення оплати вартості товарів чи послуг (включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі).

Щоправда, встановлення обов'язкового кешбеку буде відбуватися поступово, до 1 січня 2025 року. Відповідно торговець з дня введення в дію цього Закону буде зобов'язаний заохочувати користувача до використання платіжних карток шляхом зменшення суми фактичного списання коштів:

до 31 грудня 2022 року - на 0,2%;
протягом 2023 року - на 0,4%;
протягом 2024 року - на 0,6%".

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Месяц назад запустился ещё один 1% на почти всё, ещё и в системе «Простір»:
Картка з кешбек на кожен день
В червні Полікомбанк запустив новий продукт для населення - картку «Простір-Винагорода». Власники цих карток будуть отримувати додатковий дохід у вигляді кешбеку від покупок оплачених карткою.
З нагоди запуску нового продукту для власників карток Полікомбанк надає приємний бонус – можливість безкоштовно до 01.08.2021 обміняти свої наявні картки на картку «Простір- Винагорода».
Детальні умови щодо картки «Простір-Винагорода» тут.

Отримуйте гроші за свої покупки:

• 1% кешбек на купівлю різноманітних товарів та послуг;
  • 0 грн - обслуговування карткового рахунку;
  • 0 грн - зняття готівки в банкоматах та терміналах;
  • можливість отримувати подарунки від Полікомбанку.
Кешбек (картка «ПРОСТІР-Винагорода») нараховується при купівлі товарів, як в Інтернет, так і в звичайних магазинах.
Кешбек не нараховується на оплату комунальних послуг та грошові перекази.
Перелік МСС кодів за якими нараховується кешбек наведений в Правилах про умови нарахування кешбеку за карткою ПРОСТІР-Винагорода емітованих Полікомбанком.
Дебетка. Снятие в чужих банкоматах, пишут, бесплатно. Но вход безналом платный, 0.6%. И процентов на остаток нет, кроме пенсионеров.
Банк черниговский, но есть отделения в Киеве, Днепре и нескольких более мелких городах.
Если бы были бесплатные способы пополнения, кроме как в отделении, была бы патриотическая альтернатива другим однопроцентникам.

Місто
Киев
Не знаю, в чём удобство?
Лáдно, если бы не было отчёта о транзакциях в ТДБ.
А так, оплатил картой НФС , а потом посмотрел в проге ТДБ куда дéлись деньги + ещё дàли кешback 1 %
Насколько я знаю, есть 13 банков, которые дают кешбек. Вместо того, чтобы носить с собой 13 карт, ношу один смартфон.

Місто
Киев
Кого я пропустил? Наверно, МТБ. Но так как этот банк пока для меня экзотика, я не узнавал, какие там условия
Альфа
Аваль
ПУМБ
Укрсиб
Универсал
ТАС
Форвард
Акцент
Идея
Конкорд
Мега
ОКСИ
Аккорд
...

Місто
Січ
Кого я пропустил? Наверно, МТБ. Но так как этот банк пока для меня экзотика, я не узнавал, какие там условия
Альфа
Аваль
ПУМБ
Укрсиб
Универсал
ТАС
Форвард
Акцент
Идея
Конкорд
Мега
ОКСИ
Аккорд
...
БВР не считается из-за специфичного кб ?

• Like
Реакції: idea
Зверху