Побажання до розвитку форуму

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Можете пожалуйста обновить шапку этой темы на это сообщение. А также, сделайте пожалуйста меня автором той темы для дальнейшего самостоятельного редактирования шапки в случае изменений в тарифе. Я думаю, текущий автор темы будет не против, так как его последняя активность на форуме была 17.06.20.

Вкладення

• Скриншот 2020-12-12 20.39.53.png
    Скриншот 2020-12-12 20.39.53.png
    20.4 КБ · Перегляди: 10
  • Like
Реакції: idea
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Інтертелеком: за неперевіреною інформацією, 1 липня має відбутись відключення мережі у Києві.
З 1 травня планується вибіркове відключення прямих номерів з діапазонів (44)587xxxx та (44)360xxxx.
А для чого постити неперевірену інформацію? З таким же успіхом за неперевіреною інформацією ІТ запустить lte влітку цього року.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Julian, перенесено из темы новостей без комментариев.
А для чого постити неперевірену інформацію?
Лучше перебдеть, чем недобдеть.
З таким же успіхом за неперевіреною інформацією ІТ запустить lte влітку цього року.
Эту непровереную информацию надо было в прошлом году в теме писать.

onakis

©️
Місто
Дружківка
Хотелось бы, в поиске чтоб не исключало слова из двух и одной буквы. Например: мне нужно найти сообщения с пометкой "HD voice". И слово "HD" естественно исключается из поиска.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
onakis, тут еле для трех букв допросились поиск сделать, для одной-двух это уже слишком, имхо.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
onakis, если очень нужен именно такой поиск, то можно довести добавлением * количество символов до трёх, чтобы алгоритм поиска корректно сработал, например, HD* voice
Костыль конечно, но работает.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
А що, панове, чи не настав час перенести розділ "Intertelecom та інші CDMA-оператори", зробивши його підрозділом у "Зв'язок у регіонах України"?
Ні?

• Haha

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В нас трохи тормозний консервативний форум, трохи почекаємо і перенесемо в архів :)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
А що, панове, чи не настав час перенести розділ "Intertelecom та інші CDMA-оператори", зробивши його підрозділом у "Зв'язок у регіонах України"?
Ні?
Чого б це? Поки працює сіп, то Інтером можна користуватися не лише по всій країні, а й по світу. От коли загнеться ще й сіп, то перенесуть зразу в архів, та й - rip.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Поки працює сіп, то Інтером можна користуватися не лише в регіонах, а й по світу.
То може Скайп перенести в Мобільний зв'язок у Світі?) Можна ж юзати де завгодно і з мобільного :) Критерій архівування досить нечіткий, але працюю чий - коли з'явиться відчуття що теми вмирають.

• Haha
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
То може Скайп перенести в Мобільний зв'язок у Світі?) Можна ж юзати де завгодно і з мобільного :)
А у Скайпі теж можна повноцінно користуватися укр. номером і отримувати смс від мобільних операторів, банків, тощо? Ні? Значить Скайп ще не доріс до цього.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
А у Скайпі теж можна повноцінно користуватися укр. номером і отримувати смс від мобільних операторів, банків, тощо?
Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
Саме тому, мені здається, варто було б не в "архів", а наразі – в "реґіони". А згодом – побачимо.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А у Скайпі теж можна повноцінно користуватися укр. номером
Насколько я помню, принимать/совершать звонки с украинским номером можно. Отправлять смс вроде тоже можно. С приемом - проблемы.

P.S. посмотрел - нет, принимать на украинский номер звонки нельзя. Хм, мне почему-то казалось, что была возможность, но дорого.

• Like
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
ІТ-Фон, якраз, і дає повноцінно користуватись номером. Зауважу - номером, а не інтернетом. Тобто, можна здійснювати і приймати дзвінки і користуватись смс (а не меседжингом, як Скайпі). Так, це милиця, але я не маю жодних труднощів у її використанні. Для мене не має значення, хто надає мережу. Де є інтернет від будь-якого моб. оператора, - там для мене є покриття Інтера і повноцінно працюючий номер.
Post automatically merged:

Насколько я помню, принимать/совершать звонки с украинским номером можно. Отправлять смс вроде тоже можно. С приемом - проблемы.
У Скайпі можна придбати укр. номер і телефонувати з нього за укр. тарифами? Відколи? Щось я не в курсі такого. Детальніше, будь-ласка.

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Вот этого я не писал. Тарифы Skype.

А идентификатор своего номера я привязал к Skype в незапамятные времена. Использовал несколько раз, находясь в роуминге - очень удобно, не надо было объяснять, кто звонит, почему с "левого" номера и т. д. Просто позвонил, сказал, что хотел, некоторых предупредил, что нахожусь в роуминге и входящих может не быть, пишите смс.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Я такое в своё время предлагал с PeopleNet, а в результате его перенесли подразделом к Интеру. Давайте уже дождёмся, пока рак своё отсвистит.
То може Скайп перенести в Мобільний зв'язок у Світі?)
Давно говорил, что не хватает раздела о месенджерах. А то темы о них сейчас где попало, Viber в разделе стационарной телефонии особенно напрягает.

Зверху