Побажання до розвитку форуму

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Хотелось бы, в поиске чтоб не исключало слова из двух и одной буквы. Например: мне нужно найти сообщения с пометкой "HD voice". И слово "HD" естественно исключается из поиска.
В лапки брати.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А у Скайпі теж можна повноцінно користуватися укр. номером і отримувати смс від мобільних операторів, банків, тощо?
Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
Саме тому, мені здається, варто було б не в "архів", а наразі – в "реґіони". А згодом – побачимо.
Зарано.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
ІТ-Фон, якраз, і дає повноцінно користуватись номером. Зауважу - номером, а не інтернетом. Тобто, можна здійснювати і приймати дзвінки і користуватись смс (а не меседжингом, як Скайпі). Так, це милиця, але я не маю жодних труднощів у її використанні. Для мене не має значення, хто надає мережу. Де є інтернет від будь-якого моб. оператора, - там для мене є покриття Інтера і повноцінно працюючий номер.
Post automatically merged:

Насколько я помню, принимать/совершать звонки с украинским номером можно. Отправлять смс вроде тоже можно. С приемом - проблемы.
У Скайпі можна придбати укр. номер і телефонувати з нього за укр. тарифами? Відколи? Щось я не в курсі такого. Детальніше, будь-ласка.
До речі, в ІТФоні присутній меседжинг з використанням відкритого стандарту. ІТФон взагалі можна використовувати без телефонних номерів, оскільки сам є месенджером, підтримує відео та голосові дзвінки, групові чати, конференції.

Також застосунок абсолютно безкоштовно дозволяє приєднати будь-якого сіп-оператора світу, навіть ваш Астериск, якщо налаштуєте.

Програмка підтримує пуш-сповіщення, а також стискає голос з використанням кодеку, що теоретично дозволяє працювати на 2ж (практично ніфіга, бо інтерфейс хмарний й не вистачає трафіку для його коректного довантаження).

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Есть ли возможность как-то автоматически ограничивать в размерах изображения, которые тупые ленивые жопы постят в сообщениях?? Блин, ну неужели так тяжело потянуть за уголок, если постишь скриншот?? :dash1: Все должны рассматривать простыни в размерах 2К, у всех же сейчас смарты с крутыми разрешениями, растягивается эта срань на весь экран... Я уже молчу о том, чтобы обрезать лишнее в скриншоте - сверху экрана уровень сигнала, спидтест, или чатик с оператором в две строчки, а снизу три километра белой простыни... :mad: Ну блиииин...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Тут не в ленивости дело - я с телефона пару раз сам простыни постил. С компа сижу, вижу, что мой пост лайкнули - смотрю, может чего еще интересного дописали, а там моя простыня за пределы экрана компа вылазит. Потом вспоминаю, где еще посты с картинками с телефона делал - вижу, там аналогично, вырвиглаз. Все поправил, после чего зарекся картинки со смарта на форум заливать.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Kritik, у Макса айфон, может айфон не сжимает фотки? Я обычно не сталкивался с таким шоб у меня треснул шаблон от огроменной фотки.. Вмещается на экране всегда вроде.
Там правда есть другой прикол. Если на экране колоссальная фотка - то ведро её сжимает по размеру экрана. Но! после этого ТЕКСТ становится мелким и идёт всего на пол экрана слева. Как будто у него лимит на ширину ))

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
На экране телефона - помещается, даже не видно, что вылезло. А на компе - или как у тебя на ведре, или кусочек фотки и скролить надо. Я не стал разбираться, на каких браузерах как видно, перезалил фотки на piccy.info - после него все ОК.

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Спасибо Макс за ленивые тупые жопы, всем пользователем лестно такое обращение...)
Как уже тут написали в телефоне (Андроид, опера) отличная оптимизация, все картинки по размеру экрана,
шрифт одинаковый в любых случаях, запостить скрин пару секунд дело, но изменить размер картинки нет такой опции.
Поэтому они редактируются дома на компе...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На телефоне более-менее, хотя тоже нафиг оно нужно на весь экран? А вот на компе жестяк просто, или тут никто на компе форум не читает?
Post automatically merged:

Спасибо Макс за ленивые тупые жопы, всем пользователем лестно такое обращение...)
Кто постит простыни - пусть задумается. Лично я всегда уменьшаю изображения, даже с телефонного браузера, очень удобно - потянуть за уголок - не западло. А кому-то - абы сырануть пост первонахом.. :mad:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
І особлива "подяка", тим хто скрінить смс від оператора. Хєр прочитаєш. Невже так важко тапнути по смс і скопіювати просто текст, без купи білих полів, смс від олх та інших магазинів...

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Переименуйте пожалуйста тему на "Тариф «Інтернет Безмеж 2020» (архівний)".

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Не совсем в тему, наверное, но подходящей не нашел...
Заблокированные пользователи могут читать личку? Отвечать в личке?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
І особлива "подяка", тим хто скрінить смс від оператора. Хєр прочитаєш. Невже так важко тапнути по смс і скопіювати просто текст, без купи білих полів, смс від олх та інших магазинів...
IMHO, лучше всего скринить сообщения,но и также ДУБЛИРОВАТЬ ТЕКСТОМ, например используя элемент "цитата" или "спойлер".
Я так и делаю: кидаю ссылку, а ниже цитирую ту страницу. Вот пример:
Вариант, когда комиссия привата 0,5% компенсируется трансфер-бонусом от а-банка
Можно поподробней, так же как на моно?
1. Якщо клієнт поповнить картку А-Банку, або перерахує на неї кошти з карток/рахунків, відкритих в іншому Банку, і в період 2 календарні дні* оформить вклад Online, Банк нарахує клієнту трансфер-бонус на рахунок кешбеку клієнта по картці "Універсальна Голд" з PayPass/ "Зелена" / "Platinum". * “в період 2 календарні дні" - мається на увазі день до відкриття вкладу і день відкриття вкладу. - Для отримання трансфер-бонуса враховуються тільки вклади Online від 10 тис. грн. Кешбек не обмежується сумою в 500 грн. - Для отримання трансфер-бонуса враховуються платежі з карток/рахунків, відкритих в іншому банку, та поповнення картки для виплат (в т.ч. віртуальної картки) А-Банку в касі А-Банку. 2. Якщо клієнт по закінченню терміну вкладів Online 3, 6 міс. оформить в день розірвання вкладу Online терміном 12 міс. і більше, Банк нарахує клієнту трансфер-бонус на рахунок кешбеку по картці "Універсальна Голд" з PayPass / "Зелена" / "Platinum". - Для отримання трансфер-бонуса враховуються тільки вклади Online від 10 тис. грн. і сума нових вкладів не менше 90% від суми розірваних. Кешбек не обмежується сумою в 500 грн. Послуга “Трансфер-бонус” доступна для клієнтів-резидентів. Період нарахування трансфер-бонуса - одноразово за кожний новий вклад на наступний день після відкриття цього вкладу.
Или такой:
Проминвест с 1 сентября не обслуживает карты Visa
«Дочка» российского Внешэкономбанка — Проминвестбанк — прекращает обслуживать платежные карты Visa с 1 сентября текущего года.

Об этом говорится в сообщении банка.

«С 1 сентября 2021 года прекращается обслуживание платежных карт международной платежной системы Visa, эмитированных ПАО Проминвестбанк в пределах карточных продуктов ПАО Проминвестбанк», — говорится в сообщении банка.

Читайте также: НБУ включил Проминвестбанк в список проблемных

В то же время в банке отметили, что текущие счета будут и в дальнейшем обслуживаться по условиям заключенного договора и согласно действующим тарифам, кроме проведения операций, инициированных с помощью платежных карт Visa.

Справка Finance.ua:​

• в декабре 2019 года Проминвестбанк заявил о прекращении сотрудничества с платежной системой MasterCard.
Этот способ имеет ещё одно преимущество - вдруг ссылка умерла, а инфа в посте осталась.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Настоящім предлаґаєтся за іспользованіє слова "вообщем' блокіровать пользоватєля пожизнєнно.
И всю єґо дєрєвню тоже.
Прошу підтримати.

Зверху