В лапки брати.Хотелось бы, в поиске чтоб не исключало слова из двух и одной буквы. Например: мне нужно найти сообщения с пометкой "HD voice". И слово "HD" естественно исключается из поиска.
В лапки брати.Хотелось бы, в поиске чтоб не исключало слова из двух и одной буквы. Например: мне нужно найти сообщения с пометкой "HD voice". И слово "HD" естественно исключается из поиска.
Зарано.Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".А у Скайпі теж можна повноцінно користуватися укр. номером і отримувати смс від мобільних операторів, банків, тощо?
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
Саме тому, мені здається, варто було б не в "архів", а наразі – в "реґіони". А згодом – побачимо.
До речі, в ІТФоні присутній меседжинг з використанням відкритого стандарту. ІТФон взагалі можна використовувати без телефонних номерів, оскільки сам є месенджером, підтримує відео та голосові дзвінки, групові чати, конференції.ІТ-Фон, якраз, і дає повноцінно користуватись номером. Зауважу - номером, а не інтернетом. Тобто, можна здійснювати і приймати дзвінки і користуватись смс (а не меседжингом, як Скайпі). Так, це милиця, але я не маю жодних труднощів у її використанні. Для мене не має значення, хто надає мережу. Де є інтернет від будь-якого моб. оператора, - там для мене є покриття Інтера і повноцінно працюючий номер.Але ж, прошу зауважити, в Інтері теж неможна "повноцінно користуватися укр. номером".
ITPhone – то краще за нічого. Але то "милиця", я б не називав це повноцінним користуванням.
Post automatically merged:
У Скайпі можна придбати укр. номер і телефонувати з нього за укр. тарифами? Відколи? Щось я не в курсі такого. Детальніше, будь-ласка.Насколько я помню, принимать/совершать звонки с украинским номером можно. Отправлять смс вроде тоже можно. С приемом - проблемы.
Який стандарт?До речі, в ІТФоні присутній меседжинг з використанням відкритого стандарту.
SMPP3.4 та Web Socket Secure, за словами розробника.Який стандарт?До речі, в ІТФоні присутній меседжинг з використанням відкритого стандарту.
Кто постит простыни - пусть задумается. Лично я всегда уменьшаю изображения, даже с телефонного браузера, очень удобно - потянуть за уголок - не западло. А кому-то - абы сырануть пост первонахом..Спасибо Макс за ленивые тупые жопы, всем пользователем лестно такое обращение...)
IMHO, лучше всего скринить сообщения,но и также ДУБЛИРОВАТЬ ТЕКСТОМ, например используя элемент "цитата" или "спойлер".І особлива "подяка", тим хто скрінить смс від оператора. Хєр прочитаєш. Невже так важко тапнути по смс і скопіювати просто текст, без купи білих полів, смс від олх та інших магазинів...
Можно поподробней, так же как на моно?Вариант, когда комиссия привата 0,5% компенсируется трансфер-бонусом от а-банка
Или такой:1. Якщо клієнт поповнить картку А-Банку, або перерахує на неї кошти з карток/рахунків, відкритих в іншому Банку, і в період 2 календарні дні* оформить вклад Online, Банк нарахує клієнту трансфер-бонус на рахунок кешбеку клієнта по картці "Універсальна Голд" з PayPass/ "Зелена" / "Platinum". * “в період 2 календарні дні" - мається на увазі день до відкриття вкладу і день відкриття вкладу. - Для отримання трансфер-бонуса враховуються тільки вклади Online від 10 тис. грн. Кешбек не обмежується сумою в 500 грн. - Для отримання трансфер-бонуса враховуються платежі з карток/рахунків, відкритих в іншому банку, та поповнення картки для виплат (в т.ч. віртуальної картки) А-Банку в касі А-Банку. 2. Якщо клієнт по закінченню терміну вкладів Online 3, 6 міс. оформить в день розірвання вкладу Online терміном 12 міс. і більше, Банк нарахує клієнту трансфер-бонус на рахунок кешбеку по картці "Універсальна Голд" з PayPass / "Зелена" / "Platinum". - Для отримання трансфер-бонуса враховуються тільки вклади Online від 10 тис. грн. і сума нових вкладів не менше 90% від суми розірваних. Кешбек не обмежується сумою в 500 грн. Послуга “Трансфер-бонус” доступна для клієнтів-резидентів. Період нарахування трансфер-бонуса - одноразово за кожний новий вклад на наступний день після відкриття цього вкладу.
Этот способ имеет ещё одно преимущество - вдруг ссылка умерла, а инфа в посте осталась.«Дочка» российского Внешэкономбанка — Проминвестбанк — прекращает обслуживать платежные карты Visa с 1 сентября текущего года.
Об этом говорится в сообщении банка.
«С 1 сентября 2021 года прекращается обслуживание платежных карт международной платежной системы Visa, эмитированных ПАО Проминвестбанк в пределах карточных продуктов ПАО Проминвестбанк», — говорится в сообщении банка.
Читайте также: НБУ включил Проминвестбанк в список проблемных
В то же время в банке отметили, что текущие счета будут и в дальнейшем обслуживаться по условиям заключенного договора и согласно действующим тарифам, кроме проведения операций, инициированных с помощью платежных карт Visa.
Справка Finance.ua:
- в декабре 2019 года Проминвестбанк заявил о прекращении сотрудничества с платежной системой MasterCard.
Гугл в поміч.Olexa, а как пральна то?![]()
Ты, Слава, херовый тролль.Olexa, а как пральна то?![]()