Kristal, живи как знаешь, зарабатывай так как можешь, прости тех, кто тебя потревожил. Правила не на форуме, а внутри каждого, считаю что они у тебя извращены, не считай это осуждением. Мы не слышим друг друга, поэтому лучше остановиться говорить, и в действиях своих позже каждый из нас покажет себя.
Твоє звернення до мене:
- Ти звичайно не ображайся, але ти свиня.
Дякую за вашу думку. Якщо пишеш побажання то пиши до двох сторін, думки в тебе міняються взад вперед, вчора хороший, сьогодні поганий(вовк у ягнячій шкірі), завтра знову норм. Скільки я почув вже в свою сторону не хороших слів, що вже не злічити.
Цікаво одне, чого Андрій жив і живе з думкою про мене в голові більше 5 років, чи не має іншого чогось. Чи наскільки заздрість затьмарила очі йому, я не знаю. Але думаю, що його вже відпустить і він призабуде, за це, бо бажання, щоб всі знали це збулося. А мені не соромно за свої вчинки. Діяв в своїх інтересах, правил не порушував, тому мої дії виправдані. Хоч якби я щось отримав безкоштовно, а тут продавав за 1000 грн, так це моє діло, і скажу більше, що всі б так зробили, і не потрібно розпилятися, що тут хтось не такий. Всі хочуть жити, відпочивати, і їсти добру їжу, особливо коли ти студент. Так що для когось надалі я буду людиною поганою, хорошою, або нейтральною.
А Андрію бажаю жити з ясною головою і забути всі не згоди, а то через 5 років згадуємо. А всі хто торгують в маркеті, хай продають і надалі, в декого це єдиний заробіток, в нашій державі так люди і крутяться. В 90-х тільки так і вижили, бо продава, перепродували.
На форумі мені подабається одна осаба, це Потапапапа, бо він не здався із-за війни, а переїхав почав життя, заробляє торгівлею і він молодець. Хоча він втратив багато чого в Горлівці.
Потік думок, надіюсь буде ясно.