Побажання до розвитку форуму

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
а навіщо вона залишена в налаштуваннях тоді? 🤔
Вона в системі по дефолту. Переводити чи видаляти щось з системи- ресурс та час, чого на даний момент ні в кого нема, як і бажання :)
Тому як є, якщо відповідати напряму))

Зараз от чекаємо на стабільний реліз і віконечко в адміна, що служить, щоб оновитись та пофіксити деякі баги. Все інше вторинно.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
plebis, без проблем. Чим і як можу допомогти? Який тут порядок внесення таких змін? Надасте необхідні права/доступи?

Місто
Киев
Конечно мое ИМХО, и идея с одной стороны неплоха, но всегда начинается:
А завершается: "та у меня времени нет".
Конечная цель какая? Чтобы что? Англоязычный юзер узнал про проблемы в тарификации мобильного оператора в Украине? Или может про акцию присланную в смс? Хотя конечно заинтересуется насвинорылить на распродаже в каком либо маркете Запорожья, и помчит покупать билет для покупки билета на транспорт в преддверии сэкономить 20 евроцентов. Зачем условному англичанину это?
Естественно утрирую, но смысл в чем?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Чим і як можу допомогти?
Береш все, що вважаєш за потрібне перекласти і перекладаєш. В csv, xlsx, json, неважливо. Адмінський доступ, очевидно, тобі ніхто не дасть, але перенести можна.
Сенсу в цьому жодного нема, вище нормально пояснили чому, але я трошки десь на РДУГ спектрі, якщо можна зробити краще, то не проти витратити на це час.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
plebis, добре тоді оформлю згодом одним постом

Дюрі-бачі, мова не про авто переклад усього підряд (включно з постами юзерів), а про окремі елементи інтерфейсу й технічні повідомлення

Vitalik, извините, но на провокацию в сторону оффтопа предпочту не отвечать. Если улучшение не требует больших усилий и предоставляется бесплатно, то почему нет?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Прочитав перші слова, як "Шановний АІ".
Думаю, ніфіга собі, функціонал прикрутили, штучний інтелект на форум добавили. Ще й та ввічливо мус звертатися. )))
Відповідні плагіни ще рік тому були, але без платної підписки на сам ШІ, мабуть, не обійтися.

Місто
Киев
@Vitalik, извините, но на провокацию в сторону оффтопа предпочту не отвечать. Если улучшение не требует больших усилий и предоставляется бесплатно, то почему нет?
Извинения принимаются, но там были конкретные вопросы. Если цель - обсуждение зарубежных операторов для англоязычных абонентов с привлечением оных, да, это круто! Так никто не мешает создавать подобные темы, сам бы с удовольствием подписался. А так, гонять ветер там где не нужен, ну такое.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
а про окремі елементи інтерфейсу й технічні повідомлення
Правильно вносити зміни туди, де така можливість надана розробниками. Фактично це сторінка "Умови та правила", текст попереджень.
Вносити зміни безпосередньо у файли локалізації навряд чи це краще ідея... Бо можуть бути проблеми при оновленні цих елементів.

Наскільки в ядрі форумах продумана локалізація — це питання. Маю на увазі, коли адмін використовує український інтерфейс, в користувач англійський. Але є поля, де модератор заповнює поля власноруч, і модератор не знає яка мова обрана в користувача.

В csv, xlsx, json, неважливо. Адмінський доступ, очевидно, тобі ніхто не дасть, але перенести можна.
Для виправлення деяких моментів треба доступ адміна чи хоч опис із файлами або якщо десь є емулятор форуму з вільною адмінкою, щоб можна зрозуміти як треба правильно змінювати й перевірити зміни. Якщо брати мій досвід оновлення правил на цьому форумі, то як тільки я зрозумів текст, в якому форматі треба надати, то відповідно з'явився результат.

Наявні шаблони попереджень — зараз представлені не дуже. Було б краще, якщо їх можна було адаптувати, але там використовуються технічні змінні, оскільки я цією інформацією не мав, то сенсу щось пропонувати не бачив. Тим паче, що навіть у правилах внести якійсь зміни це важко через відсутність доступу.

Таким чином. Для втілення змін необхідний час по обидві сторони. Якщо його немає, побажання втілюється дуже важко або неідеально.

Зверху