Побажання до розвитку форуму

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
а навіщо вона залишена в налаштуваннях тоді? 🤔
Вона в системі по дефолту. Переводити чи видаляти щось з системи- ресурс та час, чого на даний момент ні в кого нема, як і бажання :)
Тому як є, якщо відповідати напряму))

Зараз от чекаємо на стабільний реліз і віконечко в адміна, що служить, щоб оновитись та пофіксити деякі баги. Все інше вторинно.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
plebis, без проблем. Чим і як можу допомогти? Який тут порядок внесення таких змін? Надасте необхідні права/доступи?

Місто
Киев
Конечно мое ИМХО, и идея с одной стороны неплоха, но всегда начинается:
А завершается: "та у меня времени нет".
Конечная цель какая? Чтобы что? Англоязычный юзер узнал про проблемы в тарификации мобильного оператора в Украине? Или может про акцию присланную в смс? Хотя конечно заинтересуется насвинорылить на распродаже в каком либо маркете Запорожья, и помчит покупать билет для покупки билета на транспорт в преддверии сэкономить 20 евроцентов. Зачем условному англичанину это?
Естественно утрирую, но смысл в чем?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Чим і як можу допомогти?
Береш все, що вважаєш за потрібне перекласти і перекладаєш. В csv, xlsx, json, неважливо. Адмінський доступ, очевидно, тобі ніхто не дасть, але перенести можна.
Сенсу в цьому жодного нема, вище нормально пояснили чому, але я трошки десь на РДУГ спектрі, якщо можна зробити краще, то не проти витратити на це час.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
plebis, добре тоді оформлю згодом одним постом

Дюрі-бачі, мова не про авто переклад усього підряд (включно з постами юзерів), а про окремі елементи інтерфейсу й технічні повідомлення

Vitalik, извините, но на провокацию в сторону оффтопа предпочту не отвечать. Если улучшение не требует больших усилий и предоставляется бесплатно, то почему нет?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Прочитав перші слова, як "Шановний АІ".
Думаю, ніфіга собі, функціонал прикрутили, штучний інтелект на форум добавили. Ще й та ввічливо мус звертатися. )))
Відповідні плагіни ще рік тому були, але без платної підписки на сам ШІ, мабуть, не обійтися.

Місто
Киев
@Vitalik, извините, но на провокацию в сторону оффтопа предпочту не отвечать. Если улучшение не требует больших усилий и предоставляется бесплатно, то почему нет?
Извинения принимаются, но там были конкретные вопросы. Если цель - обсуждение зарубежных операторов для англоязычных абонентов с привлечением оных, да, это круто! Так никто не мешает создавать подобные темы, сам бы с удовольствием подписался. А так, гонять ветер там где не нужен, ну такое.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
а про окремі елементи інтерфейсу й технічні повідомлення
Правильно вносити зміни туди, де така можливість надана розробниками. Фактично це сторінка "Умови та правила", текст попереджень.
Вносити зміни безпосередньо у файли локалізації навряд чи це краще ідея... Бо можуть бути проблеми при оновленні цих елементів.

Наскільки в ядрі форумах продумана локалізація — це питання. Маю на увазі, коли адмін використовує український інтерфейс, в користувач англійський. Але є поля, де модератор заповнює поля власноруч, і модератор не знає яка мова обрана в користувача.

В csv, xlsx, json, неважливо. Адмінський доступ, очевидно, тобі ніхто не дасть, але перенести можна.
Для виправлення деяких моментів треба доступ адміна чи хоч опис із файлами або якщо десь є емулятор форуму з вільною адмінкою, щоб можна зрозуміти як треба правильно змінювати й перевірити зміни. Якщо брати мій досвід оновлення правил на цьому форумі, то як тільки я зрозумів текст, в якому форматі треба надати, то відповідно з'явився результат.

Наявні шаблони попереджень — зараз представлені не дуже. Було б краще, якщо їх можна було адаптувати, але там використовуються технічні змінні, оскільки я цією інформацією не мав, то сенсу щось пропонувати не бачив. Тим паче, що навіть у правилах внести якійсь зміни це важко через відсутність доступу.

Таким чином. Для втілення змін необхідний час по обидві сторони. Якщо його немає, побажання втілюється дуже важко або неідеально.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Кочевник, пакет "Зимова підтримка" тісно пов'язаний з програмою "Національний кешбек", бо виплата йде на цю картку й витратити кошти можна відповідно до умов програми. Тому, на мою думку, не доречно розділяти теми.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Він не тісно, а просто умовно пов'язаний якраз тим, що виплата йде на картку НКБ. І це все, що його пов'язує.
Ну й популізмом схожий. Всі решта питань з різних галактик.
Це те саме, що стверджувати, що він тісно пов'язаний з Укрпоштою, бо через неї також отримують.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Кочевник, на Укрпошті буде відкритий спеціальний рахунок, якщо я нічого не плутаю, на який будуть зараховані ці кошти й їх можна витратити згідно умов програми "Національний кешбек". Готівкою їх ніхто не отримає.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Зверху