- Місто
- Киев
- Телефон
- Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
А какой тариф на модеме? Абонка есть? Если есть, то сколько?
Тариф Безлимит 44 (Интернет 44),
44 грн абонка
А какой тариф на модеме? Абонка есть? Если есть, то сколько?
Не нарахують. Треба витратити гроші з основного рахунку. В мене аналогічна ситуація на кількох номерах. Там, де витратив гроші з основного рахунку, - дали бонуси. А там, де витратив з бонусного, або з пакету, який замовляв раніше - не дали нічого.Мне тоже подобное пришло. Условие выполнил, но за звонок списало с бонусов, которые получил ранее, основной счет остался без изменений, теперь вот думаю, начислят новый бонус или нет?
Тогда это обман со стороны оператора, т.к. в смс было написано:Не нарахують.
я здійснивShanovnyi abonente! Zdiisnit dzvinok na inshi merezhi z nomera Intertelekom 94440хххх protiahom 3 dniv i otrymaite bonus 100 hryven. Info: 0947005050
і водночас плюсуєш постЗа операцію з бонусів нараховують нові бонуси.
перевірив - термін абонентської активності не змінився (значить "термін життя номера" також не змінився)Roman_UA, я думаю, что бонус начисляется не за факт списания с какого-то счета денег, а по факту действия, продляющего срок жизни номера.
Тариф який? Зазвичай за послугі з бонусних гривень термін продовжується.перевірив - термін абонентської активності не змінився
Не нараховують. Тільки з живих грошей.За операцію з бонусів нараховують нові бонуси.
Який хочеш, такий і підключають.Это 094 или городской?
Звичайно.При покупке телефона надо еще ДУ на год подписывать?
З руімкою можна робити, що захочеш, але поповнювати її рахунок по 50 грн\міс, протягом 12 місяців, - зобов"язаний.Или можно купить телефон + абонка 50 грн на месяц и руимку сразу выбросить?
Все там є. Принаймні, з компа все видно.А то деталей особо нет.
Это 094 или городской?
Прикинь, я жал на "Детальнее" и меня перебрасывало снова на ту же страницу. А сейчас спойлер открылся. Пардон-те...Все там є. Принаймні, з компа все видно.