мда, якось всі забули, що перед лайфом МТС підвищив ПЗС до 35 коп. і SMS до 41 коп., а Київстар зробив мінімалку 30 грн. Невже похвилинка з бонусами від 35 грн б'є по кишені більше? Аааа напевно тому, що їм це можна, а лайф має бути безкоштовним, бо в нього мережа погана (хоча всі дзвонять
) і час від часу проходять пости про покращення. лайф має давати кучу бонусів, які можна протім накрутити і потім всім хвалитись, як намахали лайф. якщо це не робити. то буде серйозний відток активної бази. і 40 сімок, які залишились після накрутки лайфа, підуть в мусорку, якщо вони ще не там, бо....вони і так туда мали йти.
часто звучить бі 29. на скільки я знаю, Бі - вмираючий оператор. йому можна слати квіти. 29 - тариф хороший, тільки чи на довго? напервно, довше, ніж "Максимальний" - умови менш екстримальні. і "але" в 29 там теж вистачає, чи вже всі забули про першу/наступні хвилини? До того, сітілайт з описом похвилинки мене насторожив.
Єдине питання яке зараз обговорюються - чи залишаються тарифи лайфа кращими порівняно з іншими, враховуючи всі умови для НОРМАЛНИХ КОРИСТУВАЧІВ? думаю, судити кожному залежно від потреб.