Портативний зовнішній акумулятор / Портативний Powerbank

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Серед дешмана непогано себе веде ось це https://setevuha.ua/xo-pr188-black.html?lang=uk серед мінусів не працює на ньому usb лампа бо потужність для неї замала і гарантія і насторожує офіційна гарантія 6 місяців але за ці гроші я переживу.

Останнє редагування:

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Півтора десятка пристроїв від Baseus, саме Powerbank вже використовую 3 роки. З жодним пристроєм (автомобільні і мережеві зарядні, кабелі, Powerbank 20 000 mAh) проблем не було. Однак всі куплялися на Алі.
А чи знайшовся в якогось з виробників аналог, з використанням батарей 18650, як свого часу були в TP-Link? Поскільки можливість заміни не була б зайвою.
Прощолкав я десь свій TP-Link на 3350 мА*г. А зараз його вже не знайти.
Не можу знайти альтернативу, може хтось знає варіанти?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А чи знайшовся в якогось з виробників аналог, з використанням батарей 18650, як свого часу були в TP-Link? Поскільки можливість заміни не була б зайвою
Віднайшов свій TP-Link. З останнього досвіду використання - брав в тринічний похід в Карпати. Вистачило на два підзаряжання Samsung S8.

Поки не було його, шукав чим замінити. Всі "аналоги" на 18650 - Аліекспресні за ціною 3 долари за відро. Відгуки не дозволили взяти то лайно. Більш достойних варіантів не знайшов.

Місто
Kyiv
підкажіть що зараз краще взяти на 20 000 мАг? бюджет 1000 грн, бажано на місці, не на Алі експресі. Xiaomi чи Baseus?
Перевірено. Швидка зарядка банки, шивдка зарядки пристроїв. Ціну не задирали з весни здається...
ну і за 999 можна там же 30000 взять
хто ще користувався банками Sigma ? які відгуки ?
Відгуків купа на розетке, вони мттнулого жовтня-листопада величеньку кількість продали.
Від себе додам - бачив партнерській звіт по сервісу. За рік звернень з павербанками - менше 1% від проданого, а браку ще менше - бо несуть з всілякою фігньою-типу ой тут екран царапаний (а там плівка) чи щось іще
Міряв віддачу 20000 в порівнянні з Басеусом аналогінчим по характеристикам. розряджав на електронне наватнаження. В режимі 5В 3А Сігма краще себе почувала за Басеус, в режимі 5В 2А Басеус був трохи кращим
У самого 3 банки в користуванні і 2 у дітей. Та і знайомим накупив :)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Взяв собі такий, у партнерів по відеонагляду, PD 100W обіцяють, поки нема на чому перевірити, 60w Макабук про тягне добре)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
десь тут писали про перехідник щоб від павербанку ноут заживити (ноут який по Type-C не заряджається )
Maxxx, наче ти писав
можеш нагадати що за перехідники і де їх брати

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Там є тест як буде працювати ця банка через 2-3 роки?
А те що xiaomi 2-3 річної давнини і xiaomi зараз можуть бути різними по якості до уваги не берем?
Не завжди дешевша річ гірша. xiaomi, baseus та інші теж колись були ноунеймом, всі з цього починають.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В режимі 5В 3А Сігма краще себе почувала за Басеус, в режимі 5В 2А Басеус був трохи кращим
Чим тиск/пульс і сатурацію міряв? За якими показниками визнача саопочуття павербанків?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
chelavek, потрібна банка, яка здатна віддати напругу і струм, який потрібен твому ноуту + перехідник (тригер, якщо не помиляюсь), який змусить банку віддавати струм з цими параметрами і кабель зі штекером до ноуту.

Місто
Київ
Телефон
десь тут писали про перехідник щоб від павербанку ноут заживити (ноут який по Type-C не заряджається )
Maxxx, наче ти писав

Post automatically merged:

Півтора десятка пристроїв від Baseus, саме Powerbank вже використовую 3 роки. З жодним пристроєм (автомобільні і мережеві зарядні, кабелі, Powerbank 20 000 mAh) проблем не було. Однак всі куплялися на Алі.
А чи знайшовся в якогось з виробників аналог, з використанням батарей 18650, як свого часу були в TP-Link? Поскільки можливість заміни не була б зайвою.
Прощолкав я десь свій TP-Link на 3350 мА*г. А зараз його вже не знайти.
Не можу знайти альтернативу, може хтось знає варіанти?
Та в китайців мільярд кейсів під це діло на тому самому аліку чи на олух уа

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
наче ти писав
Або такі, як вище, або купити трігер type-c pd на 20 валет (~100 грн на кардачах) і спаяти собі перехідник, я так робив.

Місто
Kyiv
Чим тиск/пульс і сатурацію міряв? За якими показниками визнача саопочуття павербанків?
:)
Є такий комплект USB тестер AVHzY CT-3 плюс електронне навантаження SM-LD-00.
Встановлюємо режим постійного струму і погнали...розряджать банку
Так от Сігма 5В3А віддала більше 12000, а Басеус 10000 і вимкнувся, потім Басеус перемкнув на режим 5В 2А і він ще попрацював
Канешна можна міряти як у відгуках розетки - в попугаях кількості заряджених телефонів :).

Місто
Київ
Телефон
Roman_UA, Baseus і зараз noname. Ширпотреб.
Що саме з ними не так? За павербанки нічого не скажу, не користувався, кабелі норм, зарядки цілком пристойні, є 100 ватна чудово працює, єдиний недолік якість пластику швидко став весь у подряпинах, є також 100ватна зарядка в машину то взагалі бомба, виручила постійно в блекаут. Інвертор на 500ват не поганий, але за ті гроші можна щось і потужніше взяти, живив ним старлінк постійно.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Sanic, Maxxx, тоді ще підкажіть де мені подивитись який в мене роз'єм
в мене два ноута і два різних роз'єми ASUS i HP

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Взяв собі такий, у партнерів по відеонагляду, PD 100W обіцяють, поки нема на чому перевірити, 60w Макабук про тягне добре)
На вигляд як ROMOSS 40000, але ромосс білий і вдвічі дешевше. І продається в магазинах собачого корму.
Post automatically merged:

Павербанки 65 Вт і китайські перехідники typeC-ноутбучний роз'єм - ще те дрочево. Павербанк 65 Вт бачить перехідник як 90 Вт ноут і циклічно перезавантажується. З 100 Вт павербанками ті перехідники працюють нормально

Місто
Київ
Телефон
Sanic, Maxxx, тоді ще підкажіть де мені подивитись який в мене роз'єм
в мене два ноута і два різних роз'єми ASUS i HP
По HP ті що тримав в руках бачив 2 різних і якщо поклацати на ті перехідники по лінку що я дав там є 4.5x3.0mm HP (для більш сучаних) і 7.4x5.0mm HP для старих. я би подивився які там блоки живлення і просто погуглив по моделі.

Ось наприклад по асусам https://lihtariki.com.ua/ua/g83821018-bloki-pitaniya-dlya
По HP https://lihtariki.com.ua/ua/g39537788-bloki-pitaniya-dlya?bss0=13922

Останнє редагування:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Подскажите на сколько циклов заряд - разряд рассчитан Baseus Star Lord Display 22.5W 30000 mAh ?
Не могу найти нигде информацию. Нужно примерно посчитать срок эксплуатации. (при зарядке 1 раз в день, 2 раза в день). Везде пишут гарантия 6 месяцев.

Зверху