Імя, сєстра, імя!Тоді я би взяв корпус з платкою під 18650
Імя, сєстра, імя!Тоді я би взяв корпус з платкою під 18650
Первый попавшийся https://aliexpress.com/item/32992537707.htmlІмя, сєстра, імя!Тоді я би взяв корпус з платкою під 18650
Колись така повербанка підвернулась в Євє, зайшли с дружиною, взяв (щось коло 100 грн) - працює як аварійний варіант. Глянь там...Імя, сєстра, імя!
Кокашко, имхо.Первый попавшийся https://aliexpress.com/item/32992537707.html
Ноунейм)) Київ, Кардачі, павільон 9В, другий поверх, праворуч..))Імя, сєстра, імя!Тоді я би взяв корпус з платкою під 18650
Смотря для чего. Свои функции выполняет на 100%. Конечно, я тоже считаю какашками все ПБ для зарядки смартфонов без QC и PD стандартов, но для солнечной панели, модема и тому подобного это все будет излишествами, плюс малой емкости не найти с такими функциями.Кокашко, имхо.Первый попавшийся https://aliexpress.com/item/32992537707.html
Tzt Usb Power Bank Case Kit 18650 Batterij Lader Diy Box Shell Kit Zwart Voor Arduino - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comaliexpress.com
Было дело, купил такое изделие в далёком 2015 году. Хватило ровно на одну разрядку, при попытке его зарядить он просто сдох. Без дыма и вони. Зато остался аккумулятор для фонарика, это плюс)Свои функции выполняет на 100%
Ще ти мене будеш вчити поважати себе, тягаючи на горбу зайві кілограми.Не, банка меньше 10.000mAh это не уважение к себе.
Було колись, тільки дуже багато "але". Замовляв на алі давно, за 1.67 долара - "сигароподібною" формою сподобався, а не як "цеглинка". Після отримання - також позитивні емоції: міцний глянцевий пластик, гарно працював на "віддачу". Потім подарував знайомому, а він йолоп - "прокохав" його, дуже на роботу квапився. Пізніше, він замовив собі у тому ж магазині, але... Це вже було відверте лайно як по пластику, так і по "начинню" - воно відрізнялося по фото, яке було зроблено з першого, який загубив. З цього можна зробити висновок, що продавець - не виробник і бере на перепродаж в кого дешевше, та зовні схоже, і щоб маржа була побільше. Лотерея, одним словом - тут як повезе. Ще спостерігав, коли "перші продажі" - товар доволі якісний і відгуки непогані (що приваблює інших покупців), а пізніше почитає "гнати непотріб", тобто - майже 1:1 схожий товар, але дуже низької якості (грошики з "дурнів" заробляє). Та й нерідко буває, коли відгуки - також фейкові ("набиті").@Mr.Alex, можеш щось краще порадити в схожому форм-факторі на 1-н елемент?
Тому краще трохи переплатити, та взяти тут, щоб можна було кинути пред'яву якщо що, та й не чекати 2..3 місяці, доки китайці відгуляють новий рік та олімпіади.Лотерея, одним словом - тут як повезе.
Есть подозрение, что до какой-то небольшой суммы Али всё закрывает в пользу покупателя без особого расследования, чуть ли не автоматически. Я недавно впервые в жизни открыл спор (на $0.68, самому смешно), так через 2 минуты Али сообщил, что решение принято в мою пользу без рассмотрения аргументов продавца, через полчаса деньги были на Коко. Я даже выхухоль включить не успел.Я сегодня с утра кинул предъяву на полтора доллара - так уже к обеду отрапортовали, что деньги идут на мой счет. ИМХО, как раз из-за НГ - разбираться лень, мелочь, дадим этому лаоваю что он хочет.
Это типа такой штуки? merk.com.ua/korpus-alyuminievyy-poverbankpowerbank-na-1-akb-18650/- "сигароподібною" формою сподобався
Не, именно "сигароподобной" с конусообразными обрезанными "концами". Корпус из белого глянцевого пластика.Это типа такой штуки? merk.com.ua/korpus-alyuminievyy-poverbankpowerbank-na-1-akb-18650/- "сигароподібною" формою сподобався
все залежить від причини спору.Мне 2 недели назад больше 56 баксов али вернул, причем подтвердили буквально в течении часа после открытия диспута. У них с этим в последнее время намного веселее стало, даже продавца не стали привлекать.
Повезло тебе с покупкой. Не прошло и полгода как он вырос в цене даже в вечнозелёных: $23.99там на главной странице базеуса по купоном пощелкать и у меня получилось взять 20000 за 11.39$ (моно выставил курс 27.15 = 309 грн, кешбек прошел как продукты)Замовив собі банку, може комусь знадобиться
Baseus 20000mAh, 14.99$
p.s. на розетке эта же банка по акции 949 грн