Вибір красивого номера онлайн від Київстар
Красиві мобільні номери від Київстар — вибір номера за датою, улюбленим числом чи хвостом
shop.kyivstar.ua
Останнє редагування модератором:
Ваш номер именно с такой маской у КС будет стоить 300 грн. Номер с 3мя парами у КС стоит 400грн, о какой огромной разнице в цене идёт речь? На данный момент номеров с 3мя парами за 400 грн у КС на сайте воз и маленькая тележка, даже с кодом 067.Надеюсь, в правильном топике
Скажите, пожалуйста:
Какой номер считается более "красивым" (беру в кавычки, так как все условно и относительно, но все же), где 3-4 цифры подряд или 2 пары?
Например, ABC-DXXX или ABC-XZXZ.
О супер-платиновых/алмазных где свыше 4 цифр подряд или 3 пары речь не идет.
Они, конечно, красивые но обычному человеку их купить практически нереально (факторы наличия и цены)
Я б не міняла. Зазвичай всі номери набираються з телефонної книги, коли в кращому випадку має значення код оператора. Напам’ять, здебільшого, знають лише номери близьких. При зміні номера є ризик втратити якісь контакти та натратипити на номер "з історією".Чи варто міняти номер на більш красивий
Я бы выбрал АВА-00-СС, затем АВА-CD-CD, и последним АВА-СD-DC.Например, ABC-DXXX или ABC-XZXZ.
Ваш номер именно с такой маской у КС будет стоить 300 грн. Номер с 3мя парами у КС стоит 400грн, о какой огромной разнице в цене идёт речь? На данный момент номеров с 3мя парами за 400 грн у КС на сайте воз и маленькая тележка, даже с кодом 067.
ПС. Для меня пара, значит формата 067-АBB-CC-DD
я би сказав не просто варто - ТРЕБА!))старий номер занадто прив'язаний всюди до різних сервісів і всі знайомі його вже знають?
Форумчани на Вашу думку це нормально?
І так 4 рази поспіль!
у них иногда такое бывает с некоторыми номерами:Знайшов привабливу комбінацію номеру, думаю все супер і можна замовляти, але через глючений Київстар не так все просто. При оплаті товару (вибраного номеру) вилазить ось таке повідомлення про помилку! Форумчани на Вашу думку це нормально? І так 4 рази поспіль! Не оператор а жахіття якесь!
Та пробував 4 різні комбінації, на п'ятий раз успішно оплатив і замовив (хоча номер не такий привабливий). Данна ситуація схожа на системний збій. Просто Київстар пропонує номери які по факту придбати неможливо, а саме більше бісить це вибрати номер, оформити доставку, і вже у фіналі при оплаті вилазить таке повідомлення про помилку, і так 4 рази поспіль. Не критично але і не зручно постійно замовляти доставку отримувати смс підтвердження, і так 4 рази.Форумчани на Вашу думку це нормально?
Неа...
Ну как же может быть нечто неработающее нормальным?
І так 4 рази поспіль!
С одним и тем же номером или Вы разные пробовали?
І яка логіка виходить? Толку від цієї послуги? Грати в рулетку, надіятися що номер замовиться і тебе не пошлють? Цей Київстар не перестає мене дивувати своїми болячкамиу них иногда такое бывает с некоторыми номерами:Знайшов привабливу комбінацію номеру, думаю все супер і можна замовляти, але через глючений Київстар не так все просто. При оплаті товару (вибраного номеру) вилазить ось таке повідомлення про помилку! Форумчани на Вашу думку це нормально? І так 4 рази поспіль! Не оператор а жахіття якесь!
на сайте они есть, но при попытке заказать приходит сообщение или об ошибке или о невозможности этого заказа-
можно пытаться сколько угодно, но это бесполезно.
Була. На довільний. А раніше можна було взагалі вибрати ексклюзив. От мені цікаво, це так важко технічно зробити? Та ні ж! Так чого ж тоді нема послуги?? Брєд! Замінити сім без заміни номеру можна, а замінити номер без заміни сім ні. Фігня!На Київстарі не має послуги, як у Vodafone, зміна номеру, не змінючи сім картку, а також зі збереженням усіх послуг та тарифу на новому номері.
теперь оно вообще не работает-Знайшов привабливу комбінацію номеру, думаю все супер і можна замовляти, але через глючений Київстар не так все просто. При оплаті товару (вибраного номеру) вилазить ось таке повідомлення про помилку! Форумчани на Вашу думку це нормально? І так 4 рази поспіль! Не оператор а жахіття якесь!
Я взагалі не розумію людей хто користується даним оператором, глючить він страшно! Я придбав в Київстар номер для переводу його в мережу lifecell. У lifecell хоч немає таких глюків в мережі як в Київстар. Все супер, і номер красивий і обслуговування в мережі lifecell комфортнетеперь оно вообще не работает-Знайшов привабливу комбінацію номеру, думаю все супер і можна замовляти, але через глючений Київстар не так все просто. При оплаті товару (вибраного номеру) вилазить ось таке повідомлення про помилку! Форумчани на Вашу думку це нормально? І так 4 рази поспіль! Не оператор а жахіття якесь!
На жаль, поки що не вийде вибрати номер
Залиште свій контакт, і ми надішлемо вам SMS, коли сервіс знову запрацює.
+380
Сповістіть мене, коли запрацює вибір номера для eSIM
Замовити сповіщення
Налетай, не скупись! Раскупай живопИсь (с).
С 01.10.23 стоимость простых номеров вырастит вдвое! За дорогие, не понятно.
Підняли ціну вдвоє, тепер думають чого ніхто номери не купляє))
P.S. Для знижки потрібно перейти по реф.посиланню з МКС (в каруселі акцій).
Переглянути вкладення 60491