.Шановний абоненте. Послуга "МультіSIM Інтернет" для 38093***** продовжена на 4 тижні. Вартість ─ 15 грн. Деталі: lifecell.ua/multisim
ЗМІНИ В УМОВАХ НАДАННЯ ПОСЛУГИ «МУЛЬТІSIM ІНТЕРНЕТ»3 серпня 2020
ТОВ «лайфселл», що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку під торговою маркою lifecell, повідомляє, що з 09 серпня 2020 року послуга «МУЛЬТІSIM ІНТЕРНЕТ» буде закрита для підключення у наступних тарифних планах:
«Вільний Лайф»
«Platinum Лайф»
«Просто Лайф. Регіон»
«Смарт Лайф. Регіон»
«Вільний Лайф. Регіон»
«Platinum Лайф. Регіон»
А телефони бачать і інтернет працює?Припэйд симку модем не видит вообще
Спиртом.Скорее что-то не контачит. Можно попробовать ластиком протереть контакты симки.
Какой тариф на основном номере? Со второго номера подтверждение было? (со второго номера нужно отправить SMS із цифрою 1 на короткий номер 4414 або через меню *144#)И сколько лет нужно ждать, пока эта услуга подключится?
Підключив нарешті цю послугу - майже два тижні тижні шукав по точках продажу пакет Універсальний за 25 грн, нарешті знайшов з другого разу в магазині Лайфселл на Бесарабці. Все запрацювало з першого разу - на основній карті замовив послугу, але другій сімкарті не приходила СМС, виявливося, що треба вибрати та оплатити якийяь з доступних пакетів, але я пішов іншим шляхом - набрав на другій карті *144# і, о чудо, мене запитало, чи хочу я прийняти запит на підключення послуги Мультисім. Я підтвердив, і все запрацювало. Тариф на тій другій карті так і не вибрав, місячну плату не платив. По запиту на 111 віжповідає, що на рахунку 0 грн. Але чомусь на основній карті в особистому кабінеті показує значно більшу кількість гігабайт (+ 20%) з терміном дії в 3 дні, хча сам пакет послуг має оновитися аж 12.06.
я так не делал и тариф не выбиралОказывается нужно кроме просто звонка на 111 - там еще тариф выбрать.
але я пішов іншим шляхом - набрав на другій карті *144# і, о чудо, мене запитало, чи хочу я прийняти запит на підключення послуги Мультисім. Я підтвердив, і все запрацювало. Тариф на тій другій карті так і не вибрав,
Alex, я по этой инструкции делал