Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Спрацювало, лише в п.1 робив замовлення через сайт. Думаю, що п.1 можна робити будь-яким способом. Після замовлення через сайт написало, що недостатньо коштів і показало сторінку поповнення. Також надійшло смс з посиланням на оплату. Але я вирішив не випробовувати долю і перейшов по посиланню з смс. Оплатив, послуга підключилась і нарахувався пакет послуг за 0 грн. Також запропопонували подарунок за поповнення 10Гб/1коп/14днів, не відмовився)Протестуйте,бо я зможу перевірити після 18 числа.
Для підключення послуги Тарифна підписка з оплатою тарифу за перший пакет, достатньо:
1. Набрати комбінацію *490#
2. Далі надійде СМС про те, що коштів недостатньо, та посилання на oplata.light
3. ВАЖЛИВО перейти за цим посиланням та поповнити рахунок банківською картою
Стандартна вартість по тарифу не оплачується, послуга "Тарифна підписка" активується, одразу ж видається перший пакет послуг.
Тарифна підписка підключається тільки при сплаченої абонплати. Це їх умова.
А десь є на офсайті ця інфа? Чи це підтримка таке сказала? Свого часу мені теж таке писали (без посилань на оф), але я все одно підключив без першої абонплатиТарифна підписка підключається тільки при сплаченої абонплати. Це їх умова.
Так і буде, якщо нема оплаченого пакету послуг, тобто сумується поточний пакет послуг + 6 або 12 періодів по ТарПідписці. Якщо місячний пакет послуг досі діє, тобто ще не закінчився, - можна перезамовити місячний пакет, а потім замовити Тарифну підписку.Тобто, знімається абонка, користуюсь місяць пакетом , потім підключається Тарифна підписка.
Навіщо перезамовляти? Якщо залишається, наприклад, 10 днів? Нехай собі допрацює, а потім підключається Підписка.можна перезамовити місячний пакет
Головне, намагатися підключити місяць + тарпідписку поближче до 21.09, поки діють старі ціни.Навіщо перезамовляти? Якщо залишається, наприклад, 10 днів? Нехай собі допрацює, а потім підключається Підписка.можна перезамовити місячний пакет
Можна, розділ моб.турботаМожно ли оформить подписку, через приложение Лайфселл, если добавить чужой номер в своё приложение? Или только комбинация *490#?
Абонка не оплачена.
P.S. Устроит вариант, если снимется абонка, а потом подключится подписка на 12 месяцев. Или так не работает?
це ж не для всіх, кщо номер перенесено, то -30℅ не будеallaliu, можна зробити через сайт,застосунок та 490. Краще брати на 6 місяців,там знижка -30%...
І для тих нових, хто прийшов за акцією Небачені ціни.-30℅ не буде
Ні. Можна ще замовити,якщо залишиться 2 місяці.а одразу дві по пів року можна замовити?
Тарифна підписка точно не з'їсть оплачений період?) Навіть якщо її замовити в один день з оплатою АП?підключити місяць + тарпідписку
Жара лайт 22, абонку не сплачував пару тижнів. Вчора замовив підписку на 12 міс, через застосунок. Ввів дані кртки, зняло як і написано 918грн, далі - пакети хвилин та інету нараховані, залишок пакетів по підписці 11, тобто все в порядку. Ще й бонуси там якісь за копійку, вище описувалиТарифна підписка підключається тільки при сплаченої абонплати. Це їх умова.
В 2021-му восени підключав в один день - зняло місячну абонплату, потім додав підписку на 12. Пізніше ще раз підключав вже без оплати місячного пакету - лише саму підписку.Тарифна підписка точно не з'їсть оплачений період?) Навіть якщо її замовити в один день з оплатою АП?підключити місяць + тарпідписку