Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
В потужному теж типу безлім, якщо через мнп.в Потужному інет 40+20, а в Інтернет БЕЗМЕЖ типу безлім
Якщо в людини є сімагочі, треба відключитиЯ правильно розумію, якщо не дає підключити тарифну підписку через мобільну турботу, потрібно тому кому я підключаю відключити сімагочі?
Грошей на рахунку достатньо, в мене тариф єдиний.
Чи справа в моєму тарифі?
Тариф "Інтернет БЕЗМЕЖ" серед заборонених за офіційним посиланням: https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/598Послуга доступна для підключення для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Просто Лайф», «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Platinum Лайф», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Вільний Лайф. Регіон», «Інтернет БЕЗМЕЖ», «Ґаджет Планшет», «Ґаджет Роутер», «Ґаджет Смарт», «Жара Лайт 2022», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «Потужний».
Оплата частинами пакета XL Послуги «Тарифна підписка» доступна для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Просто Лайф», «Потужний», «Platinum Лайф», «Вільний Лайф. Регіон», «Жара Лайт 2022», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Ґаджет Планшет», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «lifecell Сім’я».
Post automatically merged:
Поправте шапку
Перевірив умови щойно, є в спискуТариф "Інтернет БЕЗМЕЖ" серед заборонених за офіційним посиланням: https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/598Послуга доступна для підключення для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Просто Лайф», «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Platinum Лайф», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Вільний Лайф. Регіон», «Інтернет БЕЗМЕЖ», «Ґаджет Планшет», «Ґаджет Роутер», «Ґаджет Смарт», «Жара Лайт 2022», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «Потужний».
Оплата частинами пакета XL Послуги «Тарифна підписка» доступна для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Просто Лайф», «Потужний», «Platinum Лайф», «Вільний Лайф. Регіон», «Жара Лайт 2022», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Ґаджет Планшет», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «lifecell Сім’я».
Post automatically merged:
Поправте шапку
А замовити дає? А то можна закинути гроші, а тобі болт на 32, ой вибачте не встигли оновити інфу на сторінці...Перевірив умови щойно, є в списку
В мене немає того тп, краще оператора спитатиА замовити дає? А то можна закинути гроші, а тобі болт на 32, ой вибачте не встигли оновити інфу на сторінці...Перевірив умови щойно, є в списку
тож не дає.А замовити дає? А то можна закинути гроші, а тобі болт на 32, ой вибачте не встигли оновити інфу на сторінці...Перевірив умови щойно, є в списку
Прибрали зі списку тп інтернет безмежПослуга доступна для підключення для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Просто Лайф», «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Platinum Лайф», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Вільний Лайф. Регіон», «Ґаджет Планшет», «Ґаджет Роутер», «Ґаджет Смарт», «Жара Лайт 2022», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «Потужний».
Оплата частинами пакета XL Послуги «Тарифна підписка» доступна для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Просто Лайф», «Потужний», «Platinum Лайф», «Вільний Лайф. Регіон», «Жара Лайт 2022», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Ґаджет Планшет», «Ґаджет Роутер», «Ґаджет Смарт», «Смарт сім'я S», «Смарт сім'я M», «Смарт сім'я L», «lifecell Сім’я».
Можначи можна заздалегідь сплатити, якщо у мене стара тарифна підписка до березня.
Як відбувається надання пакетів послуг?
lifecell сказав(ла):Якщо період дії послуги завершується, ви можете підключити її ще раз при умові, що залишилися невикористаними не більше двох пакетів послуг, отриманих з попереднього замовлення.
сумніваюся, гадаю, просто співпало у часіготувалися до відміни Тарифної підписки
З 3 числаВсім вітання, через підвищення ціни на тариф за допомогою Таифна підписка є можливість трішки заощадити... Виникає питання, якщо я придбаю тарифну підписку сьогодні, абонплата в мене 3лютого, то ця тарифна підписка почне діяти з 3 числа чи з часу купівлі?
тобто я 3 числа ще заплачу за тариф по старій ціні, і можу в тойже день придбати Тарифну підписку по старій ціні, яка почне діяти після чергового зняття АП?З 3 числа
Можна реордернути пакет послуг (з наперед придбаних в рамках Послуги), шляхом набрання комбінації *700#.чи можна реордернути пакет послуг до закінчення терміну дії попереднього, в рахунок цих 6/12.
пропонуєте нам зайти у ваш персональний кабінет, дізнатися і написати тут?Якщо є знижка 50% на тариф, то тарифна підписка буде з врахуванням знижки чи на повну вартість?
Чи застосовується додаткова знижка?
Якщо за вашим номером діє знижка на пакет послуг за тарифом, при замовлені Послуги дана знижка не буде врахована.