Похвалю Vodafone

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
У мене була проблема, яку так і не вирішили. Типу в себе шукай причину. Хоча, пояснював, доводив, низькі оцінки ставив і всеодно. І це контракт. Ну не запрацювало у них все, як повинно, зате mnp працює справно.

Місто
Первомайский
Kseniya, а якби вам щось не сподобалось і ви дали низьку оцінку, то вам би ще дзвонили живі оператори.
Мне никогда не звонили хотя низкие оценки ставил часто. Звонили только когда еще был кнопочный телефон - предлагали перейти на дешевый тариф и подобное.

Місто
Чернівці
Думаю можна похвалити Водафон за нормальну активацію VoLTE i VoWiFi. Все по цивільному в застосунку, як повинно бути. Не те що КС - лиш через оператора, якого ще фіг дочекаєшся в чаті - наче якась підпільна послуга. От дійсно все пізнається в порівнянні.

Місто
Харків
Думаю можна похвалити Водафон за нормальну активацію VoLTE i VoWiFi. Все по цивільному в застосунку, як повинно бути. Не те що КС - лиш через оператора, якого ще фіг дочекаєшся в чаті - наче якась підпільна послуга. От дійсно все пізнається в порівнянні.
Лайфселл тоже по человечески сделал активацию, причем давным давно и намного больше телефонов у них работает и с VoLTE и VoWiFi.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
rony, якщо в тебе телефон не підтримує, то не факт, що ці послуги на ньому запрацюють.
Із масштабним запуском послуг оператор може переглянути сценарії їх активації.

Зверху