Почему в Call-центре life работают идиоты?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Одно время я мог с уверенностью сказать, что операторы КС лучшие. Сейчас уже нет, но хорошего оператора у Лайфсел не встречал вообще. А вот неверные ответы бывают регулярно.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тому моя пропозиція була зробити платний дзвінок до колл центру (20грн) це б дало можливіть відсіяти запитання, а скільки в мене на рахунку,як називається мій тариф. І чому у вас такі дорогі тарифи. А вирішувати реально питання які важливі неправильна тарифікація, нюанси в тарифі. Запити на покриття або активація послуг з консультацією.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ну і не забуваємо
Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось інше

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Ну і не забуваємо
Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось інше
Такі дзвінки дуже рідко. І в основному від людей що мали дорогі тарифи. Або просто витрачали в місяць багато грн.

Місто
Харків
Телефон
Redmi 4x 3/32
як називається мій тариф
куди поділись мої 2 копійки, що за платні послуги такі підключено, я нічого про них не знаю, чому у вбиральні немає покриття.
класичні питання у всіх операторів зв'язку.

Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
Останнє редагування:
Зверху